Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam canm . sakaryada var mıymış peki hastanelerde böyle bir birim?Elbette ediniriz bilgiler oldukça güncel tutalım canım başlığı
arkadaşlar merhaba bu birim türkiyede sadece ankarada gazi üniversitesinde var evlat edinen ve emziremeyen anneler için kurulmuş bir birim telefonlada bilgi veriyorlar şehir dışı içineylerdogan canım burda sayfamız artık kiminse sahiplendik
![]()
mawi07 canım bilgi almadım bu konuda ama araştırıyorum yavaştan evimde kalorifer tesisat çalışması war bebeğim için yenilik yapıyoruz yuvamız da herşey tam olsun zaten bir o eksik
![]()
canım bence çok erken değil mi benim kız 10 erkek 6 ama henüz hiç düşünmedim başlamayıDR Canan TÜRKYILMAZ bu birimi kurmaya nasıl karar verdiğini anlattı ağlayarak çok duygusal tatlı bir bayan bir hanım geldi diyor yenidoğan bölümüne dediki ( hocam ben bu bebeği 20 gün oldu evlat edindim kucağıma aldığımdan beri sütüm geliyor napıyım emzirsem zarar verirmi dedi )Bunun üzerine karar verdim böyle bir bölümün var olması gerektiğine bebek gelmeden 2 veya 2,5 ay önce başlayın ilaca diyor masaj yapıyorlarmış merkezde pompa ile uyarıyorlarmış birde bazı bitki çayları doğum kontrol ilacı ve mide ilacı kullanılıyor prolaktin hormonu için sütün gelmesi böyle sağlanıyormuş birde inanın ve çok isteyin diyor herşey beyinde bitiyor inşAllah bir kezde olsa hepimiz yaşarız o duyguyu ben önümüzdeki ay başlıycam kısmetse sıram 11 :)
inşallah tez vakitte eksiğiniz tamamlansın. allah hepimizin gönlüne göre versin.eylerdogan canım burda sayfamız artık kiminse sahiplendik
![]()
mawi07 canım bilgi almadım bu konuda ama araştırıyorum yavaştan evimde kalorifer tesisat çalışması war bebeğim için yenilik yapıyoruz yuvamız da herşey tam olsun zaten bir o eksik
![]()
vallahi 30 aydayız 3 aya kadar falan gelir artık diye düşünüyoruz inşallahcanım bence çok erken değil mi benim kız 10 erkek 6 ama henüz hiç düşünmedim başlamayı
Özelden nasıl mesaj atılıyor bilmiyorum o yüzden bende gruba üye olmak istiyorum nasıl olacakKızlar bir watsap grubu kuruyorum EWLAT EDİNEN ANNELER için dileyen özelden mesaj atsın numarasını sonuçta sosyal medya çokda güvenilir değil dimi ordan daha özel mevzuları konuşabiliriz
Ben mail attım Ankara'da olmadığım için ama dönüş yapmadılarArkadaşlar merhaba bugün gazi üniversitesi emzirme destek merkezini aradım randevu almak istedim ama erken dediler aslında cokta erken değil sıra bazen 3 4 iken gelebiliyor önümüzdeki ay giderim artık inşAllah
bu numarayı ara canım yardımcı olurlar sıran yakınsa 0312 202 73 50Ben mail attım Ankara'da olmadığım için ama dönüş yapmadılar![]()
Sıram yakın değil. Ama şimdiden yapsak ne olur? Belki süt kanalları açılır bebek gelincede zorluk çekmeyiz.bu numarayı ara canım yardımcı olurlar sıran yakınsa 0312 202 73 50
şimdiden yaparsak bebek gelene kadar gelen süt geri kesilir emme olmayınca emdikçe çoğaldığı içinSıram yakın değil. Ama şimdiden yapsak ne olur? Belki süt kanalları açılır bebek gelincede zorluk çekmeyiz.
çok saol nmra için ....aradım yardımcı oldular saolsunlar nihal hemşire......nmrmıda aldı arıcam dedi kontrol için yardımcı oldular....inşallah sütüm gelirbu numarayı ara canım yardımcı olurlar sıran yakınsa 0312 202 73 50