- 19 Aralık 2014
- 5.869
- En iyi cevaplar
- 1
- 47.773
- 748
- Konu Sahibi toprakgulistan
-
ya yine mi siz?? her konuya aynısını yazmışsınız. sizi ekran görüntüleriyle beraber şikayet ediyorum yetkili mercilere,haberiniz olsun!!Ilginç gelebilir ama ben hamileyim doğar doğmazda yetimhaneye vermek zorundayım siz alın
Nereye nasıl şikayet ediliyor? Pazarda domates satar gibi bu nedir böyle.ya yine mi siz?? her konuya aynısını yazmışsınız. sizi ekran görüntüleriyle beraber şikayet ediyorum yetkili mercilere,haberiniz olsun!!
Pardon da buna ne hakkiniz var okumazsiniz olur biter.insanlarin sikintisina sayginiz bu mu yazık .ya yine mi siz?? her konuya aynısını yazmışsınız. sizi ekran görüntüleriyle beraber şikayet ediyorum yetkili mercilere,haberiniz olsun!!
Pardon da buna ne hakkiniz var okumazsiniz olur biter.insanlarin sikintisina sayginiz bu mu yazık .
Bu çocuk bir pedofilinin eline geçmeye hazır pozisyonda şu anda farkında mısınız?Pardon da buna ne hakkiniz var okumazsiniz olur biter.insanlarin sikintisina sayginiz bu mu yazık .
Ya ne saygısı Allah aşkına?? İllegal yollardan evlat edindirmekten bahsediyoruz burada. Bir yanlışa engel oluyorum diye vicdansız mı oldum???Pardon da buna ne hakkiniz var okumazsiniz olur biter.insanlarin sikintisina sayginiz bu mu yazık .
Ekran görüntüsü alıp cimere şikayet edebilirsiniz. Onlar gerekli birimlere iletiyorlarNereye nasıl şikayet ediliyor? Pazarda domates satar gibi bu nedir böyle.
Afedersiniz ben yanliş anladim.kendi yazdiklarimla ilgili oldugunu düsundum.haklisiniz bu arada.Ya ne saygısı Allah aşkına?? İllegal yollardan evlat edindirmekten bahsediyoruz burada. Bir yanlışa engel oluyorum diye vicdansız mı oldum???
Estağfurullah, anlaşabilmemize sevindimAfedersiniz ben yanliş anladim.kendi yazdiklarimla ilgili oldugunu düsundum.haklisiniz bu arada.
Allah herkesi iyi insanlarla karsilastirsin inşaallah. Bende yaşımdan dolayı aileler aracılığıyla evlat edinmek zorunda olan bir anne adayıyım. Bazen başka çareniz olmuyor maalesef. Evlilik dışı veya bakımında zorlanacak ailelerin rizasiyla olabilir ancak. Yoksa para alışverişi vs asla yasal değil, bunu da istemiyoruz.O şekilde evlat edinmenin mümkün olmasına şaşırdım.
Çocuk kaçırma+satma, fakir ailelerin çocuklarını satması, zengin ailenin fakir aileyi kandırıp çocuğunu alması, çocuğu verip sonra para koparmak için geri isteme numaraları gibi yasadışı durumlara yol açar bence bu kişilerarası evlat edinme. Gayet istismara açık bir evlat edinme şekli.
Çocuklarını peynir ekmek gibi veren insanların derdi inanın para oluyor, 1 yıl sonra ortaya çıkıp ya çocuğu geri ver ya para ver diyorlar böyle böyle tırtıklıyorlar bence hiç hiç hiç girmeyin.
Allah herkesi iyi insanlarla karsilastirsin inşaallah. Bende yaşımdan dolayı aileler aracılığıyla evlat edinmek zorunda olan bir anne adayıyım. Bazen başka çareniz olmuyor maalesef. Evlilik dışı veya bakımında zorlanacak ailelerin rizasiyla olabilir ancak. Yoksa para alışverişi vs asla yasal değil, bunu da istemiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?