Evet geçen hafta aradım kurumu sadece 7 kişi beklemeye almış 20 kişi değilmişBiz de iki sene geçtiği için sağlık raporumuzu yeniledik. Tüm belgeleri marta kadar tekrar vermemiz gerekiyor. Ev değiştiği için ev ziyaretimiz tekrar olacak. Her şey sıfırdan yani)) olsun. Sıramız 60 idi en son (kız, Ankara). 20 aile beklemedeydi, geri geldiler galiba. Sıram düşmediği gibi artıyordu. Son durumu sizinle paylaşayım dedim))
günaydın, 2 sene geçtikten sonra yenileniyor demek ki bilgim yoktu hayırlısı olsun beklemesi zor ama inşallah kucağımıza aldığımızda her zorluk unutulacak. beklemede olanlar geldikçe sıranın değişmesi normal ama böyle de kötü oluyor sıra ilerlemesini beklerken yükselmesi aslında dayanabilsek 6 ayda bir aramak lazımda nerde o sabırBiz de iki sene geçtiği için sağlık raporumuzu yeniledik. Tüm belgeleri marta kadar tekrar vermemiz gerekiyor. Ev değiştiği için ev ziyaretimiz tekrar olacak. Her şey sıfırdan yani)) olsun. Sıramız 60 idi en son (kız, Ankara). 20 aile beklemedeydi, geri geldiler galiba. Sıram düşmediği gibi artıyordu. Son durumu sizinle paylaşayım dedim))
Bizim referanslari aramaları dosyayı teslim ettikten 3 veya 4 ay sonra arandılar sonrada onay verdiler sıramizi öğrenmiştik 1 defa aradılar 2 yıl bitiyor bidaha aranmadıBu arada referanslar onaydan sonra ne zaman aranıyor. bizimkileri daha aramadılar (ilk dosya onayından önce arandı) olumlu geçti sonrasında aceba ilerleyen zamanda mı aranıyor?
Ben dosya onayından önce aranıyor diye biliyorum sonra arandigini duymadimBu arada referanslar onaydan sonra ne zaman aranıyor. bizimkileri daha aramadılar (ilk dosya onayından önce arandı) olumlu geçti sonrasında aceba ilerleyen zamanda mı aranıyor?
Evet doğru hatırlıyorsunuz Erenköy de numara isteyip arıyorlar kurumdanda arıyorlar yani benim öyle oldu onaydan önce arandim.. belki her uzmanın işleyişi farklıdır bilemicemben yanlış hatırlıyor olabilirim ama ilk 5 kişi istiyor arkadaş aile (erenköy dr kontrolleri devam ederken onlar arıyor sanırım) raporu vermeden önce ama sonra dosya onayından sonra arayacaz ailenizi demişlerdi ama arayan olmadı kime sorsam arama olmadı demişler o yüzden merak ettim teşekkürler
öyle demek ki hayırlısı bakalım neler olacak şubat ayını zor bekliyorum aramak için bu aralar arayan var mı istanbul kız erkek sırası içinEvet doğru hatırlıyorsunuz Erenköy de numara isteyip arıyorlar kurumdanda arıyorlar yani benim öyle oldu onaydan önce arandim.. belki her uzmanın işleyişi farklıdır bilemicem
Bende Şubat'ı bekliyorum bakalım hakkımızda hayırlısı olsunöyle demek ki hayırlısı bakalım neler olacak şubat ayını zor bekliyorum aramak için bu aralar arayan var mı istanbul kız erkek sırası için
Ben çok isterim okudukça umudumuz artarGünaydın hanımlar, nasılsınız var mı yeni güzel haberler, bu platform biraz daha hareketlense keşke mesela bir liste yapsak evladını bekleyenler şehir kız erkek onay tarihi olarak hepimize moral olurdu, ilk bu konu açıldığında yapmışlar ne güzel ne dersiniz hazırlaması benden
inşallah çok dönüş olurda başlarız listelemeyeBen çok isterim okudukça umudumuz artar
Merhaba çıktığınız yol hayırlı olsun... Ben istiyorlar diye biliyorum ... Biz eşimin yeğenini yazmıştık onu bile kabul etmedi uzmanımız aileden biri olmalı dedi... Ama siz yinede uzmaninizla konuşun belki bir kolaylık sağlayabilir...Meehabalar, dosyamizi hazirliyoruz. Esimin ailesinin haberi yok henuz. Onlardan birinin numarasini vermesek olurmu ? Yarin kurumu arayip sorucam ama bilginiz varmi merak ettim
Cok tesekkur ederiz, bakalim umarim olur.Merhaba çıktığınız yol hayırlı olsun... Ben istiyorlar diye biliyorum ... Biz eşimin yeğenini yazmıştık onu bile kabul etmedi uzmanımız aileden biri olmalı dedi... Ama siz yinede uzmaninizla konuşun belki bir kolaylık sağlayabilir...
Herşey gönlünüzce olsun ... İyi gecelerCok tesekkur ederiz, bakalim umarim olur.
Merhaba, neden haberi yok söyleseniz aslında her şeyi bu işte pek sır olmuyor.. başta benimde kayınvalidem bize darıldı gidip söylemedik diye ama tatlıya bağladık şükür.. şöyle ilk etapta biz kuzenim ve yakın arkadaşların numarasını verdik, daha sonra aileden erkek kadın aileden 1'er kişi isteniyor hakkınızda hayırlısı nacizane tavsiyem söyleyin sizin kararınız sizin hayatınızMeehabalar, dosyamizi hazirliyoruz. Esimin ailesinin haberi yok henuz. Onlardan birinin numarasini vermesek olurmu ? Yarin kurumu arayip sorucam ama bilginiz varmi merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?