• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
ah daha oralara gelemedik ama bu iş başlı başına sabır ve stres sanırım yavrunu soyadını verene kadar inşallah hepimiz bunu sorunsuz sabırla atlatırız
Biz de daha gelemedik ama az kaldı inş o günleride göreceğiz ama gercekten inanılmaz sabir isteyen bir süreçmis rabbim hepimizin yardımcısı olsun

sanırım kimse girmiyor bu aralar bu siteye her gün heyecanla yeni haber alırım diye bakıyorum
Merhaba, yardımcı olur mu cevabım size bilmiyorum ama bizimkini söyleyeyim ☺️ biz koruyucu aile olmustuk Ekim sonunda aldık kızımızı, bize 3-4 adet bez verdiler Molfix markaydı. Yarısı kullanilmis bir pakette ıslak mendil vardı oda baby, ıslak mendil hiç kullanmadim aşırı pişik durumu vardı hatta ilk başta bezden düşünmüştüm Prima aldım hemen ama pişik geçmedi, sonra anladık ki kızımızın mamaya alerjisi varmış , pişik mamadan olmuş. Onu değiştirince pişik gitti, bende şuan Molfix kullanmaya geri döndüm sorunsuz gidiyoruz şuan ☺️

Merhaba, yardımcı olur mu cevabım size bilmiyorum ama bizimkini söyleyeyim ☺️ biz koruyucu aile olmustuk Ekim sonunda aldık kızımızı, bize 3-4 adet bez verdiler Molfix markaydı. Yarısı kullanilmis bir pakette ıslak mendil vardı oda baby, ıslak mendil hiç kullanmadim aşırı pişik durumu vardı hatta ilk başta bezden düşünmüştüm Prima aldım hemen ama pişik geçmedi, sonra anladık ki kızımızın mamaya alerjisi varmış , pişik mamadan olmuş. Onu değiştirince pişik gitti, bende şuan Molfix kullanmaya geri döndüm sorunsuz gidiyoruz şuan ☺️
çok teşekkürler, evet sanırım şehirde önemli mesela siz hangi şehirden bebeğiniz geldi, geçen bir arkadaş tunceliden gelmiş bebek molfix dedi oda aceba tüm şehirler o şekilde mi cevabınız için çok teşekkürler.. bebeğinizle sağlıklı yıllar dilerim

Günaydın hanımlar, nasılsınız var mı yeni güzel haberler, bu platform biraz daha hareketlense keşke mesela bir liste yapsak evladını bekleyenler şehir kız erkek onay tarihi olarak hepimize moral olurdu, ilk bu konu açıldığında yapmışlar ne güzel ne dersiniz hazırlaması benden
Merhaba güzel kalpli anneler, bende sizler gibi 10 yıl önce bu platformdan aynı sizler gibi heyecanlı, stresli, meraklı bir bekleyiş içerisindeydim. Her gün sürekli girip yeni yazılanları yeni kavuşma hikayelerini takip ederdim. Ne mutlu ki bana 10 yıldan beri yavrumla beraberiz. Darısı sizlerin başınıza. Beklediğiniz süreç uzun ve stresli, ama emin olun ki sonunda muradınıza ereceksiniz ve her şey yavrunuzla çok güzel olacak. Hayatınıza bir ışık girecek. Sizi ve çevrenizi aydınlatacak.
dabalak dabalak merhaba, senin yazının altına yazmak istedim çünkü bir dönem o listeleri ben güncelliyordum.
Ayrı bir heyecandı benim için... Bence de liste yapın. Takip edin. biz bu şekilde kendi sıramıza yakın bir sürü arkadaş ile tanışmıştık. Hala görüştüklerimiz var. Çocuklarımızı tanıştırdık. Yeni dostluklar kuruyorlar. Em önemlisi şu anda eminim çevrenizde bu şekilde çocuk sahibi olan çok insan yok. Ve sizler aynı dili konuşup heyecanınıza ortak olacak birilerini aradığınız için bu platformdasınız. Birbirinize destek olun. Emin olun bu platformu takip etmek bile sizi yavrunuza bir adım yaklaştıracak. Hepiniz için ortak dileğim önünüzdeki sürecin su gibi akıp geçmesi. Ve yavrularınızı tez zamanda kucağınıza almanız. Kalpten annelere kucak dolusu sevgiler yolluyorum...

çok teşekkürler, evet sanırım şehirde önemli mesela siz hangi şehirden bebeğiniz geldi, geçen bir arkadaş tunceliden gelmiş bebek molfix dedi oda aceba tüm şehirler o şekilde mi cevabınız için çok teşekkürler.. bebeğinizle sağlıklı yıllar dilerim

Teşekkür ederim🥰
ben Trabzondayim, suan siramiz da 15 💕💕

ANNELERİMİZBAŞVURU TARİHİİL_TERCİHMELEĞİ
dabalak
Tem.22​
İSTANBUL
mirror1981-ANKARA
selinka
vertigo16
baramanyaANKARAKız
Gunes gibiTRABZON
ballıcicekANTALYAKız/Erkek
VerdaKız
okyanus34
alsemkoruyucu aile
Meral01ANKARA
Bonuskoruyucu aile
Pofukoruyucu aile
Hayalperestgezgin
White Fox
Rahime63ADIYAMAN
minnak mucizeSAKARYAkoruyucu aile
TbursaBURSA
LimonÇekirdeğiKONYA
yagmur adaa
Haz.23​
SAMSUN
zeynepmhmt
Eki.23​
İSTANBUL
sedabalimANTALYA
Uzunkiz35İZMİR
ehlikanaatANKARA
fatosshr
Ara.23​
İSTANBUL
demyagİSTANBUL

dabalak
Tem.22​
İSTANBUL
mirror1981-ANKARA
selinka
vertigo16
baramanyaANKARAKız
Gunes gibiTRABZON
ballıcicekANTALYAKız/Erkek
VerdaKız
okyanus34
alsemkoruyucu aile
Meral01ANKARA
Bonuskoruyucu aile
Pofukoruyucu aile
Hayalperestgezgin
White Fox
Rahime63ADIYAMAN
TbursaBURSA
LimonÇekirdeğiKONYA
yagmur adaa
Haz.23​
SAMSUN
zeynepmhmt
Eki.23​
İSTANBUL
sedabalimANTALYA
Uzunkiz35İZMİR
ehlikanaatANKARA
fatosshr
Ara.23​
İSTANBUL
demyagİSTANBUL
Ankara 13.04.2022 başvuru kız erkek farketmez demiştik.

dabalak dabalak hatta listeye senden başlayalım... :)

dabalak….07.2022İSTANBUL
yaa çok tatlısınız harika, bu listeyi burdan hepimiz ekleyebiliyor muyuz? açıkçası buradan nasıl düzenleyeceğiz? ben excelde hazırlamayı düşünüyordum ama siz harikasınız yaa yüreğinizden öperim sevgiler

Merhaba güzel kalpli anneler, bende sizler gibi 10 yıl önce bu platformdan aynı sizler gibi heyecanlı, stresli, meraklı bir bekleyiş içerisindeydim. Her gün sürekli girip yeni yazılanları yeni kavuşma hikayelerini takip ederdim. Ne mutlu ki bana 10 yıldan beri yavrumla beraberiz. Darısı sizlerin başınıza. Beklediğiniz süreç uzun ve stresli, ama emin olun ki sonunda muradınıza ereceksiniz ve her şey yavrunuzla çok güzel olacak. Hayatınıza bir ışık girecek. Sizi ve çevrenizi aydınlatacak.
dabalak dabalak merhaba, senin yazının altına yazmak istedim çünkü bir dönem o listeleri ben güncelliyordum.
Ayrı bir heyecandı benim için... Bence de liste yapın. Takip edin. biz bu şekilde kendi sıramıza yakın bir sürü arkadaş ile tanışmıştık. Hala görüştüklerimiz var. Çocuklarımızı tanıştırdık. Yeni dostluklar kuruyorlar. Em önemlisi şu anda eminim çevrenizde bu şekilde çocuk sahibi olan çok insan yok. Ve sizler aynı dili konuşup heyecanınıza ortak olacak birilerini aradığınız için bu platformdasınız. Birbirinize destek olun. Emin olun bu platformu takip etmek bile sizi yavrunuza bir adım yaklaştıracak. Hepiniz için ortak dileğim önünüzdeki sürecin su gibi akıp geçmesi. Ve yavrularınızı tez zamanda kucağınıza almanız. Kalpten annelere kucak dolusu sevgiler yolluyorum...
ne kadar güzel anlaşmışsınız defalarca okudum yazınızı çok teşekkür ederim.. duygularıma tercüman olmuşsunuz... kesinlikle çok haklısınız bence bu platform çok güzel her sabah bilgisayarımı açar açmaz yaptığım ilk iş

baramanyaMar.22ANKARAKız :KK36:
Umut2022Nis.22ANKARAKız/Erkek :KK5:
dabalakTem.22İSTANBUL
mirror1981-ANKARA
selinka
vertigo16
Gunes gibiTRABZON
ballıcicekANTALYAKız/Erkek :KK5:
VerdaKız :KK36:
okyanus34
alsemkoruyucu aile
Meral01ANKARA
Bonuskoruyucu aile
Pofukoruyucu aile
Hayalperestgezgin
White Fox
Rahime63ADIYAMAN
TbursaBURSA
LimonÇekirdeğiKONYA
yagmur adaaHaz.23SAMSUN
zeynepmhmtEki.23İSTANBUL
sedabalimANTALYA
Uzunkiz35İZMİR
ehlikanaatANKARA
fatosshrAra.23İSTANBUL
demyagİSTANBUL

bende hazırladım ama excelde burdan direk olsa herkes yazabilse kendi bilgilerini var mıdır ortak bir kullanım bilen var mıdır?

Eklentiler

• 1.jpg
    1.jpg
    118,6 KB · Görüntüleme: 39
baramanyaMar.22ANKARAKız :KK36:
Umut2022Nis.22ANKARAKız/Erkek :KK5:
dabalakTem.22İSTANBUL
mirror1981-ANKARA
selinka
vertigo16
Gunes gibiTRABZON
ballıcicekANTALYAKız/Erkek :KK5:
VerdaKız :KK36:
okyanus34
alsemkoruyucu aile
Meral01ANKARA
Bonuskoruyucu aile
Pofukoruyucu aile
Hayalperestgezgin
White Fox
Rahime63ADIYAMAN
TbursaBURSA
LimonÇekirdeğiKONYA
yagmur adaaHaz.23SAMSUN
zeynepmhmtEki.23İSTANBUL
sedabalimANTALYA
Uzunkiz35İZMİR
ehlikanaatANKARA
fatosshrAra.23İSTANBUL
demyagİSTANBUL
ama bunu nasıl hazırladınız burdan mı

yaa çok tatlısınız harika, bu listeyi burdan hepimiz ekleyebiliyor muyuz? açıkçası buradan nasıl düzenleyeceğiz? ben excelde hazırlamayı düşünüyordum ama siz harikasınız yaa yüreğinizden öperim sevgiler
excelde hazırladım bende eksikleri olanlar mesajlarını yazsın. ben sonra birinize mail atarım oradan devam edersiniz. Umarım bu liste şans getirir hepinize :KK5:

Back