hayırlısı ne kaldı yıl sonuna ağustosa girdik bile hayırlısıyla herşey su gibi aksın hepimiz içinBitmedi maalesef, bu hafta 3.gorusmemizi yapacağız. Yıl sonunu bekliyorum artık
Gerçekten çok güzel heyecanlar . Bizim son görüşmemiz Eylül'de olacak ondan sonra bizde basalriz bir şeyler almaya... Rabbim hayallerimizi en güzel şekliyle en kısa zamanda yaşamamızı nasip etsin insaallahah ne güzel bizimde 0-1 yaş kız erkek farketmez dedik sağlıkla gelsin canlarımız inşallah ne güzel heyecanlar, başladınız mı bir şeyler almaya ekime ne kaldı bizim son görüşmemizde alışverişe başlayabilirsiniz demişti uzmanımız baya almaya başladık bizde, hayaller gerçek olmaya başlayınca insan nasılda mutlu oluyor
Hayırlı uğurlu olsun en kısa zamanda kavuşmayı nasip etsin.Bizim de 2.5 sene oldu başvuru onayla beraber..Kavuşanları görünce acaba diyorum hangi gün de saklı vuslat...Bazen nasıl geçtiğini bilmesen de zamanın bazen de sabırsızlık kaplıyor insanın içini Rabbim bu güzel duyguyu herkese hayılrısıyla kolaylıkla en kısa zamanda yaşatsın inşallahMerhaba, bizim dün onayımızın verildiğini öğrendim, istanbul'dan sıraya giriyoruz. 1 sene geçti inşallah en fazla yolun yarısına gelmişizdir:) onay verildikten ne kadar süre sonra sıra için aradınız? Nasıl bir heyecan bu ya düşünüyorum da bir gün telefon gelecek ve bebeğinizi görmeye gelin diyecekler Allahım beklemesi bile o kadar güzel ki... Allah hepimizin gönlüne göre versin.. sizler ne durumdasınız arkadaşlar, buradan da paylaşmak istedim..
2,5 sene oldu sıranız kaçta şu anda merak ettim baya beklemişsiniz inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz... hangi şehirden başvuru yaptınız kız erkek bebek mi gerçekten uzun sürmüş süreç ondan merakımı mazur görünHayırlı uğurlu olsun en kısa zamanda kavuşmayı nasip etsin.Bizim de 2.5 sene oldu başvuru onayla beraber..Kavuşanları görünce acaba diyorum hangi gün de saklı vuslat...Bazen nasıl geçtiğini bilmesen de zamanın bazen de sabırsızlık kaplıyor insanın içini Rabbim bu güzel duyguyu herkese hayılrısıyla kolaylıkla en kısa zamanda yaşatsın inşallah
Aminhayırlısı ne kaldı yıl sonuna ağustosa girdik bile hayırlısıyla herşey su gibi aksın hepimiz için
Amin inşallah rica ederim Uşak kız bebekte Nisan ayında 9 erkekte 6 idi2,5 sene oldu sıranız kaçta şu anda merak ettim baya beklemişsiniz inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz... hangi şehirden başvuru yaptınız kız erkek bebek mi gerçekten uzun sürmüş süreç ondan merakımı mazur görün
Allah tez zamanda kavuştursun yavrunuzlaAmin inşallah rica ederim Uşak kız bebekte Nisan ayında 9 erkekte 6 idi
Hadi hayırlısı olsun en kısa zamanda kavuştum yazmanız dileğiyleMerhaba Hanımlar, her gün buraya girmek şart oldu nedense ♥ Bu gün sıramızı öğrendim hayırlısıyla,
kız 154 ♥ erkek 72 istanbul
Merhaba, ne güzel heyecanlar sizde adım adım sona yaklaşıyorsunuz, onayınız ne zaman hangi ayda başvurmuştunuz? inşallah herşey dilediğiniz gibi geçsinMerhabalar, bizde cuma günü 3.gorusmemizi yapacağız aksilik çıkmazsa
Biz Kasım da basvurmustuk, birşey kalmadı onayımizi alacağız inşallah, insan tutamiyor kendini hemen eşyalarını giysilerini almak istiyorMerhaba, ne güzel heyecanlar sizde adım adım sona yaklaşıyorsunuz, onayınız ne zaman hangi ayda başvurmuştunuz? inşallah herşey dilediğiniz gibi geçsin
oo ben baya aldım gelse herşeyi var gibi ama biraz büyük aldım 1-2 yaş gibi 2-3 aylık gelirse bir kaç bady ve ufak aya göre biberon elimde değil sürekli e bebek indirimleri takip ediyorum baya aldım gerekli şeyleri (battaniye, biberon, 1-2 yaş bady tulumlar yelek (annemde ayrıca örmeye başladı yelek patik) yatağını bile aldık, araç koltuğu bunları baya indirimden hep aldık bir odayı ayırdık yavruma yatak içine herşeyi dolduruyorum:))) ama o kadar iyi geliyor ki, bazen alışverişe kendime çıkıyorum almaya eksiğimi, bir bakmışım kendime almadan mutlaka bebeğime almış oluyorum, (oyuncaklarımız bile var) Allahım sağlıkla gelsinler hepsini güzel huzurlu mutlu şekilde giydirelim hepimiz inşallahBiz Kasım da basvurmustuk, birşey kalmadı onayımizi alacağız inşallah, insan tutamiyor kendini hemen eşyalarını giysilerini almak istiyor
Ne güzel bir his veriyor o minik şeyleri almakoo ben baya aldım gelse herşeyi var gibi ama biraz büyük aldım 1-2 yaş gibi 2-3 aylık gelirse bir kaç bady ve ufak aya göre biberon elimde değil sürekli e bebek indirimleri takip ediyorum baya aldım gerekli şeyleri (battaniye, biberon, 1-2 yaş bady tulumlar yelek (annemde ayrıca örmeye başladı yelek patik) yatağını bile aldık, araç koltuğu bunları baya indirimden hep aldık bir odayı ayırdık yavruma yatak içine herşeyi dolduruyorum:))) ama o kadar iyi geliyor ki, bazen alışverişe kendime çıkıyorum almaya eksiğimi, bir bakmışım kendime almadan mutlaka bebeğime almış oluyorum, (oyuncaklarımız bile var) Allahım sağlıkla gelsinler hepsini güzel huzurlu mutlu şekilde giydirelim hepimiz inşallah
siz çalışıyor musunuz?Ne güzel bir his veriyor o minik şeyleri almakben biraz kendimi tutuyorum onaylansam kimse tutamayacak artık beni ama ufak ufak bende kenara attım birşeyler arada açıp onlara bakmak bile çok iyi geliyor insana
Evet calisiyorumsiz çalışıyor musunuz?
siz işi bırakıcak mıısnız yoksa bakıcı mı olacak? daha vaktimiz var gerçi ama insan plan yapıyor işteEvet calisiyorum
Günümüz şartlarında çalışmaya devam edeceğim mecbursiz işi bırakıcak mıısnız yoksa bakıcı mı olacak? daha vaktimiz var gerçi ama insan plan yapıyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?