Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Merhabalar arkadaşlar..benim bir sorum olacaktı ..bebeğimizi aldıktan 1 yıl sonra başlayacak olan mahkeme süreci nasıl ,bizi neler bekliyor.. süreci tamamlayan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim ..rıza davamız sonuçlandı..

Merhaba evlat edinen annelerin ileri yaş olan var mi ben gibi 42 olduk basvuru yapacagiz yaş sınırı var mı kabul edilirse kac yas grubu verilir bizim yasimiza gore bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim tesekkurler

Merhaba evlat edinen annelerin ileri yaş olan var mi ben gibi 42 olduk basvuru yapacagiz yaş sınırı var mı kabul edilirse kac yas grubu verilir bizim yasimiza gore bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim tesekkurler

0
Daha yakın tarihte olanlar varmi

Bu konuyu bende çok merakediyorum 43 yaşındayım daha yeni başvuru yaptık,süreç nasıl ilerleyecek merakla bekliyorum

Yakın tarihte olanlar

Ben de burdayım, merak ettiklerinizi bana da sorabilirsiniz :)

Ne güzel kavusmussunuz :) Mutluluğunuz bozulmasın hiçbir zaman, bizde hayırlısıyla bir onaylansakta beklemeye geçsek :)

İnanın bekleme süreci ne kadar uzun geliyorsa insana kavuştuktan sonra zaman su gibi :) Beklediğim her dakikaya şükrediyorum şimdi ben kızımı beklemişim. Sizin de öyle olacak göreceksiniz. Umarım çok kısa zamanda kavuşursunuz. Ben 4 sene 4 ay bekledim ama iyiki beklemişim..

Biz hem koruyucu aile hemde evlat edinme için başvurduk bakalım önce ilk kızımız sonra ikinci kızımız gelecek inşallah ev ziyaretine gelmeleri için bekliyoruz Şubattan beri, bu aşamaları hayırlısıyla bir atlatsak :)

Harika bir karar tebrik ederim sizi. Allah kalbinize göre versin

teşekkur ederim verdiginiz bilgiler için koruyucu aile evraklarimizi tamamlayip verdik sira evlat edinme randevuzda Sakaryada olup hem korucuyu aile hem evlat edinmede ne kadar surede sonuc aliniyor bilgisi olan var mı?

Ben
kavuşan bir anne olarak merak ettiğiniz konularda aydınlatmak isterim sizi
Merhaba 5 adet aile fotografi verilecekmis resim hikayesi nasil yazilacak birde bebeginizi emzirdiniz mi süt gelmesi için nasıl bi yol izleniyor ne kadar sure once baslanmali korucuyu ailede olacagim insallah onun icin bebegim gelmeden mi baslamiyim süt gelmesi icin ilac falan

Merhaba Bursa'da evladina kavuşmak için sıra bekleyen var mı biz geçen ay başvuru yaptik acaba süreç ne kadar sürer

Merhaba Bursa'da evladina kavuşmak için sıra bekleyen var mı biz geçen ay başvuru yaptik acaba süreç ne kadar sürer
Merhaba bildiğim kadarıyla Bursa'da bekleme süresi az die biliyorum topikte olan arkadaşlar atmıştı ordan baktım inşallah bir bekleyis içinde olan bütün annelerimizi Allah bian önce yavrusuna kavuştursun beklemek çok zor

Çok teşekkür ederim
Hangi şehirden basvurmustunuz siz, biz Trabzon'dayiz buradaki sıra durumu nedir hiç bilmiyorum , bize de tahmini 4-5 yıl sürer dediler

Biz Düzce'den başvurmuştuk. Bekleme süreci uzun evet, çok zor geçiyor ama geldikten sonra hepsini unutuyorsunuz. Ama koruyucu ailelik hemen çıkıyor, bekleme süreci size çok uzun gelmeyebilir o yüzden.

Merhabalar ;
Kurumdan aradılar farklı şehirlerde sağlık sorunu ile dolayı evlat edinilemeyen bebekler var kabul eder misiniz denildi.Dosyaları okundu bir bebek için evet dedik ama Türkiye genelinde tekrar sıraya giriyormuşuz şu saat oldu aramadılar çok heyecanlanmıştım oysa ki kıyafetlerini bile yıkadım hazırladım..Bugün çok zor geçiyor haber gelir mi ki acaba diye ...Dua edin bizim için..

İnşallah güzel haberler gelir bir an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…