- 26 Nisan 2020
- 92
- 157
- 43
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ;Merhabalar
Biz de 2022 Haziran ayında kuruma başvurumuzu yaptık sürecimiz bitti onayımız çıktı ve yaklaşık 1 hafta 10 gün önce Samsun'dan kız çocuk sıramızın 9 olduğunu öğrendik. Samsun'dan sıra bekleyen var mı?
Merhaba hayırlı olsun çok sevindim hakkınızda hayırlısı olsun, bazı şehirlerde 1 sene yi beklemeden onay oluyor sanırım, hziran daha gelmeden onayınız gelmiş sanırım.. aceba daha ufak şehirlere göremi oluyor? mesela biz istanbuldan başvuru yaptık 2022 temmuz ayında ve temmuzu bekliyoruz dosyamız onaylanacak muhtemelen sorunsuz ilerliyor ama bekleme süreci 1 yıl dendi bize tabi bu işin beklemesi ayrı güzel ayrı heyecanda, merak ettim bu süreç her ilde farklı mı ilerliyor?Merhaba ;
Maşallah sıranız gayet güzel başlamış,umarım hayırlısıyla kolaylıkla sonuçlanır.Rabbim tüm bekleyen kardeşlerime kavuşmayı nasip etsin
Merhaba ocak ayında geliyor kurumdan yazı her sene gönderiyorlar biz onu beklemeden 2 ayda bir arıyoruz ve uzmanımız bizi bilgilendiriyor ayrıca bize demediler istediğiniz zaman arayıp sıranızı öğrenebilirsiniz demişti bizeMerhaba arkadaşlar biz geçen yıl mart ayinda müracat etmiştik onay aldik ama eve gelecek olan bi evrak varmış o hâlâ gelmedi Ankara da olan arkadaşlar yakın zamanda kurumu arayan oldumu sıra ne durumda aceba ilerleme oluyormu?bize 6 ayda bi arayım dedikleri için arayamıyoruz da ama çok merak ediyorum
Çok tşk ederim.amin inşallah.Merhaba ;
Maşallah sıranız gayet güzel başlamış,umarım hayırlısıyla kolaylıkla sonuçlanır.Rabbim tüm bekleyen kardeşlerime kavuşmayı nasip etsin
Merhaba inanın hiç bir fikrim yok. Ama biz Karabük'ten başvuru yaptık. Muhtemelen dediğiniz gibi küçük şehir olduğundan olabilir.Merhaba hayırlı olsun çok sevindim hakkınızda hayırlısı olsun, bazı şehirlerde 1 sene yi beklemeden onay oluyor sanırım, hziran daha gelmeden onayınız gelmiş sanırım.. aceba daha ufak şehirlere göremi oluyor? mesela biz istanbuldan başvuru yaptık 2022 temmuz ayında ve temmuzu bekliyoruz dosyamız onaylanacak muhtemelen sorunsuz ilerliyor ama bekleme süreci 1 yıl dendi bize tabi bu işin beklemesi ayrı güzel ayrı heyecanda, merak ettim bu süreç her ilde farklı mı ilerliyor?
Sizde mi Ankaradan başvuru yapmıştınız aceba ocak ayında yazı gelmedi bekliyoruz inş gelir .Merhaba ocak ayında geliyor kurumdan yazı her sene gönderiyorlar biz onu beklemeden 2 ayda bir arıyoruz ve uzmanımız bizi bilgilendiriyor ayrıca bize demediler istediğiniz zaman arayıp sıranızı öğrenebilirsiniz demişti bize
Bizde İstanbul'dan başvuru yaptık Ekim'de 1 yılımız dolunca onayiniz sonuçlanır dediler. Sadece son görüşmemiz kaldı ama verdiğimiz numaralar hala aranmadi ne zaman aranır bir fikrim yok. Hepimiz için hayırlısı olsun insaallahMerhaba hayırlı olsun çok sevindim hakkınızda hayırlısı olsun, bazı şehirlerde 1 sene yi beklemeden onay oluyor sanırım, hziran daha gelmeden onayınız gelmiş sanırım.. aceba daha ufak şehirlere göremi oluyor? mesela biz istanbuldan başvuru yaptık 2022 temmuz ayında ve temmuzu bekliyoruz dosyamız onaylanacak muhtemelen sorunsuz ilerliyor ama bekleme süreci 1 yıl dendi bize tabi bu işin beklemesi ayrı güzel ayrı heyecanda, merak ettim bu süreç her ilde farklı mı ilerliyor?
Hayırlı olsun başvurunuz bizim verdiğiniz numaraları onay almaya yakın bi tarih te aramışlardı nerdeyse 1yil sürüyor tüm işlemlerin bitmesiBizde İstanbul'dan başvuru yaptık Ekim'de 1 yılımız dolunca onayiniz sonuçlanır dediler. Sadece son görüşmemiz kaldı ama verdiğimiz numaralar hala aranmadi ne zaman aranır bir fikrim yok. Hepimiz için hayırlısı olsun insaallah
Beklemekten başka çaremiz yok zaten hepimiz için hayırlısı olsunHayırlı olsun başvurunuz bizim verdiğiniz numaraları onay almaya yakın bi tarih te aramışlardı nerdeyse 1yil sürüyor tüm işlemlerin bitmesi
Merhaba bulunduğunuz ilin aile ve sosyal çalışma bakanligina arayıp randevu alıyorsunuz onlar size gün veriyorlar ilk görüşme icinMerhaba.Nereye baş vurmak lazım?hiçbir bilgim yok..bana yardım etseniz sevinirim
Çokmu uzun sürüyor sürec?anladığım kadarıyla hemen çocuk alamayızMerhaba bulunduğunuz ilin aile ve sosyal çalışma bakanligina arayıp randevu alıyorsunuz onlar size gün veriyorlar ilk görüşme icin
Özelden yazıyorumÖyle hemen alamiyorsun malesef keşke öyle olsa daha görüşmeleriniz olacak gelip evinizi görecekler bı seneyi doldurup onaylandıktan sonra sıraya alinacaksiniz bekleme süreciniz başliyacak biz sıradayız şuan inşallah darisı size olur hangi şehirden başvuru yapmistiniz