- 23 Temmuz 2010
- 912
- 143
- 323
Ay ne güzel 16 mi başladı sıranız rabbim tez zamanda kavuşmayı nasip etsin bizim sira136 başladı bizimki umutsuz vaka gibi acikcasiMerhaba mirror1981 onay almışsınız ve sıraya girmişsiniz tebrik ederim insan bazen seviniyor bazen de üzülüyor sıram yüksek diye ama büyük şehirden başvurduysanız sıranın yüksekten başlaması normal ve sıranın daha hızlı ilerlediğini duydum mesela biz 2021 martta başvurduk ve sıramız 16 ile başladı her 3 ayda bir 2 sıra düşüyorduk ama son aradığımda sıranın tayin dolasıyla ilimize gelen memur arkadaşlardan dolayı kız bebekte tekrar 14 çıktı erkek bebek ise sabit kalsa da acaba ne zaman diye sorular takılmıyo değil aklımıza ama herşey de vardır bir hayır Rabbim geciktiriyorsa daha da güzelleştiriyordur beklentilemizi bilemeyiz
Ben son iki haftadır arıyordum kurumu kuruldan onay aldikmi diye dün arayıp öğrendim sizin ile aynı zamanda başvurmuştuk sizde arayın kurumu bi sorun bence sıranız 136 .ile kız erkek 85 ile başladık ve büyük bi hayal kırıklı ile devam ediyoruz çok üzücüAnkaradan başvuru yapmıştınız galiba yanlış hatırlamıyorsam.mart 2022 değil miydi başvurunuz?sıranız kaç ve merden çğrendiniz sıranızı
Merhabalar,Ben son iki haftadır arıyordum kurumu kuruldan onay aldikmi diye dün arayıp öğrendim sizin ile aynı zamanda başvurmuştuk sizde arayın kurumu bi sorun bence sıranız 136 .ile kız erkek 85 ile başladık ve büyük bi hayal kırıklı ile devam ediyoruz çok üzücü
Merhabalar
Oğlumla 1 yılımızı tamamlamamıza sayılı günler kaldı, onu beklerken geçmeyen zaman onunla su misali aktıVe biz sürecimizi yeni bir aşamaya taşıdık, velayet davamızı açtık çok şükür. Bu süreçte bazı evraklarınızı yeniliyorsunuz kurum sizden güncellerini istiyor. Avukatınızı bulup ona vekalet veriyorsunuz (avukatsız da ilerlemek mümkün) ancak biz biyolojik aile ile karşılaşma riski hiç olmasın diye vekalet verdik avukata). Kurumla avukatınızı görüştürerek dava dilekçesinde işi kolaylaştıracak detayları öğreniyorsunuz (velayet altında mı vesayet altında mı, emsal gösterilecek davası biten bir biyolojik kardeş var mı vs. Gibi). Sonrasında avukatınız davayı açıyor. Biz de davamızı açtık artık bekliyoruz. İnşallah kolaylıkla geçsin hayırla sonuçlansın. Herkese selamlar
Amin inşallah arkadaşım ama sıra küçük şehirlerde daha yavaş ilerliyor maalesef büyük şehirler daha çabuk geliyor diye biliyorum hakkımızda hayırlısı olsun..Kavuştuk dediğimiz günleri de göstermeyi nasip etsin inşallahAy ne güzel 16 mi başladı sıranız rabbim tez zamanda kavuşmayı nasip etsin bizim sira136 başladı bizimki umutsuz vaka gibi acikcasi
Ben son iki haftadır arıyordum kurumu kuruldan onay aldikmi diye dün arayıp öğrendim sizin ile aynı zamanda başvurmuştuk sizde arayın kurumu bi sorun bence sıranız 136 .ile kız erkek 85 ile başladık ve büyük bi hayal kırıklı ile devam ediyoruz çok üzücü
Ay evet siz kavuşmuştunuz yavrunuza rabbim bir ömür boyu sağlıklı mutlu günler nasip etsin size mesajınızı okuyunca inan çok rahatladım çok teşekkür ederim sIzlerde olmasanız bu süreç daha da zor olurdu Benim için iyi ki var bu sayfa ve değerli arkadaşlar iyi ki varlarMerhabalar,
Hatirlarsiniz belki biz de Ankaradan basvurmustuk. Biz 200 küsürlerle ciktik yola. Bence umudunuzu kaybetmeyin. Evet sira cok gozukuyor ama buyuk sehirde cok hizli da ilerleyebiliyor. Biz basvurdugumuzda kiz icin 4-5 yil beklersiniz demislerdi. 3.5 yilda kizimiza kavustuk. Umarim sizin cok daha kisa surer. Bu aradaki sureyi esinizle doya doya yasamaya bakin :) Birlikte yalniz olmanin tadini cikarin. Bak gorun nasil da gececek zaman ve siz de her seyinizi bebeginize adayacaksiniz :)
En guzel zamanda bebeginize kavusmaniz dilegimle :)
Cok teşekkür ederim inanın sizlerin sayesinde biraz daha rahatladım rabbim tez zamanda göndersin yavrularimiziSakın hayal kırıklığına uğramayın, üzülmeyin. Büyük şehirde sıra bekliyosunuz, sıralar yüsekten başlıyor ama hızlı ilerliyor. Benim sıram 16 da başladı, 4 seneyi geçti hala bekliyorumKüçük şehir dezavantajı işte. Canınızı sakın sıkmayın, sizi bekleyen bir bebeğiniz var ve ne zaman gelmesi gerekiyorsa o zaman gelecek
istanbuldan mı bekliyorsunuz kız erkek biraz bilgi verebilir misiniz? sıra kaç sizin Allah bir an önce kavuştursunArkadaşalar yakın zamanda onay alıp ilk sırasını öğrenen arkadaşlar oldumu kaçıncı sıradan başladınız?Ben bugün sirami öğrendim de çok üzüldüm bu zaman nasıl geçecek bu sıra bize gelene kadar biz yaşlanırız herhalde
Ankara kız 136 erkek 85 ile başladık inş sıranın bize geldiği günleri görürüz sizin sıranız kaç aceba?istanbuldan mı bekliyorsunuz kız erkek biraz bilgi verebilir misiniz? sıra kaç sizin Allah bir an önce kavuştursun
Aa pes peşeyiz birbirimizi takikipte kalalım yeni bi gelişme ölürse haberleşelim olurmu yavrularımıza aynı anda kavuşacağız galiba sıranız hayırlı olsunAnkaradan nisan 2022 başvuru yapmıştık.şimdi dosyamıızn onay alıp almadığını öğrenmek için aramıştım.onaylanmış dosyamız.sıramız kızda 137 erkekte 86 mirror1981 siz bizim bir önümüzdesiniz.evet benimde biraz moral bozuldu sıramızı duyunca.bu ay hiç çocuk yerleşmemiş mesela.rabbim tüm bekleyenlere biranönce kavuşmayı nasip etsin. Zamn su gibi akıp geçip gitsin . Evet sancılı bir süreç bizi bekliyor. Rabbim nezamn nasip ederse ozamn kavuşacağız meleğimize.
Aynen peş peşeyiz.birlikte kavuşacağız masipse.tabiki bir gelişme olursa haberleşiriz.6 ayda bir arayın dediler. Acaba bu sıra bugünkü güncel sıramı yoksa başvuru yaptığımız andaki sıramı öğrenmek istedim ama anlatamadım galiba karşı tarafa.Aa pes peşeyiz birbirimizi takikipte kalalım yeni bi gelişme ölürse haberleşelim olurmu yavrularımıza aynı anda kavuşacağız galiba sıranız hayırlı olsun
Aynen bende hiç birşey anlamadım da hic sormadım ne aralıkla arayım diye çok moralim bozuldu ben artık kurumu aramayı düşünmüyorum sıram yıllar yılları sonra geldiğinde mecbur arayıp haber verecekelerAynen peş peşeyiz.birlikte kavuşacağız masipse.tabiki bir gelişme olursa haberleşiriz.6 ayda bir arayın dediler. Acaba bu sıra bugünkü güncel sıramı yoksa başvuru yaptığımız andaki sıramı öğrenmek istedim ama anlatamadım galiba karşı tarafa.
Merhaba, 2022 nisandaki dosya 1 yıl geçmeden onay oluyor mu, aceba ben istanbuldayım bize 1 yıl sonrası onaylanır denmişti, aceba uzmana mı bağlı, sizin nasıl ilerledi, daha ev ziyareti gerçekleşmedi bizimde 3,5 ay oldu başvuralı sayılırAnkaradan nisan 2022 başvuru yapmıştık.şimdi dosyamıızn onay alıp almadığını öğrenmek için aramıştım.onaylanmış dosyamız.sıramız kızda 137 erkekte 86 mirror1981 siz bizim bir önümüzdesiniz.evet benimde biraz moral bozuldu sıramızı duyunca.bu ay hiç çocuk yerleşmemiş mesela.rabbim tüm bekleyenlere biranönce kavuşmayı nasip etsin. Zamn su gibi akıp geçip gitsin . Evet sancılı bir süreç bizi bekliyor. Rabbim nezamn nasip ederse ozamn kavuşacağız meleğimize.
Merhaba bizim 11 ayda onaylanmıştı. Başvuru 2019 12. Ay İlk sıramızı öğrenmem 11.ayda olmuştu dosya önceden onaylandı yani. Mesela ev ziyareti için ben uzmanı arayıp hatırlatmıştım 3 ay arayla görüşmeler oluyor çünkü sonrasında tekrar biz gittik onun içinde gelelim mi diye aramıştım onların aramasını hiç beklemedimMerhaba, 2022 nisandaki dosya 1 yıl geçmeden onay oluyor mu, aceba ben istanbuldayım bize 1 yıl sonrası onaylanır denmişti, aceba uzmana mı bağlı, sizin nasıl ilerledi, daha ev ziyareti gerçekleşmedi bizimde 3,5 ay oldu başvuralı sayılır
Bizim daha yeni onaylama sürecindeyiz daha sıraya girmemize çok var daha burada okudukça içim kıpır kıpır oluyor, Allah bir gün evlatlarımıza kavuştuğumuzda da yazmayı nasip etsinAnkara kız 136 erkek 85 ile başladık inş sıranın bize geldiği günleri görürüz sizin sıranız kaç aceba?
Bizede 1 yıl içinde onaylanır denmişti. Ev ziyareti 6 ay -1 yıl arası olur dediler. Ama ev ziyaretimiz 4. Ayda yapıldı. 1 hafta sonra biz gittik görüşmeye.2 gün önce aradığımda onaylanıp sıraya girdiğimizi öğrendimMerhaba, 2022 nisandaki dosya 1 yıl geçmeden onay oluyor mu, aceba ben istanbuldayım bize 1 yıl sonrası onaylanır denmişti, aceba uzmana mı bağlı, sizin nasıl ilerledi, daha ev ziyareti gerçekleşmedi bizimde 3,5 ay oldu başvuralı sayılır
Siz hangi ilden başvuru yapmıştınız. Sıra durumunuz nedir 2019 başvurusuysanız umarım meleğinize kavuşmuşsunuzdur yada sayılı günler kalmıştır kavuşmanızaMerhaba bizim 11 ayda onaylanmıştı. Başvuru 2019 12. Ay İlk sıramızı öğrenmem 11.ayda olmuştu dosya önceden onaylandı yani. Mesela ev ziyareti için ben uzmanı arayıp hatırlatmıştım 3 ay arayla görüşmeler oluyor çünkü sonrasında tekrar biz gittik onun içinde gelelim mi diye aramıştım onların aramasını hiç beklemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?