Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için Rabbim tüm bekleyenleri evlatlarına biran önce kavuştursun hayırlı evlat etsin inşallahMerhaba, boşanmanızın herhangi bir soruna neden olacağını zannetmem bekar kadın/erkeklerde evlat edinebiliyor çünkü. Ayrı bir oda isteyebilirler o zamanda evi değiştirmeniz için süre veriyorlar zaten size. Erkek bebek isterseniz belki o da sorun olmayabilir aynı odada kalabilirler sanırım, bunları sorarsınız uzmanınıza.
Oğlunuzun yaşını bilmiyorum ama eğer yaşı uygunsa onunda görüşünü alıyorlar onunla da görüşme yapılıyor bilginiz olsun. Kararınız hayırlı olsun
Merhaba güzel bir karar vermişsiniz hayırlı olsun şimdiden.Merhabalar herkese, 11 yıllık evliyim 7 kez başarısız tüp bebek denemem oldu. Artık yeni bir deneme yapmaya gücüm yok. Evlat edinme başvurusunda bulunmak istiyorum. Kız bebek olsun istiyorum. Bu süreç nasıl ilerliyor ne kadar bekleniyor hangi şartlar aranıyor. Bu ev ziyaretleri görüşmeler nasıl oluyor bana bilgi verebilir misiniz?
Bugün aradım kurumu 28 temmuz saat 10:00 randevu verdiler. İnşallah güzel geçerMerhaba güzel bir karar vermişsiniz hayırlı olsun şimdiden.Öncelikle bulunduğunuz il de aile sosyal politikalar bakanlığına gidip evlat edinme birimi ile görüşürseniz net bilgiler edinirsiniz. Başvurunuzda oraya yapılıyor. Ama gitmeden önce arayıp randevu almanız gerekebilir.
Sizden başvuru için bazı evraklar (özgeçmiş, sabıka kaydı, sağlık raporu, heyet raporu, referans, fotoğraf, maaş bodrosu sgk dökümü vs.) isteniyor onları hazırlayıp teslim ederek resmi başvurunuzu yapmış oluyorsunuz.sonra sizi daha yakındam tanımakniçinñnññ Birtakım bireysel görüşmeler yapılıyor,ev ziyaretleri oluyor. Bütün bu süreç 1 yılda tamamlanıyor.
1 yıl sonra sıraya giriyorsunuz. sizin belirlediğiniz kriterlere ,bulunduğunuz ile göre bekleme süreci değişiyor.
Hoş geldiniz aramıza hayırlı olsun ilk görüşme çok heyecanlı ve sohbet havasında geçiyor rabbim size ve bizim gibi bekleyen tum insalara kolaylıklar ve sabir nasip etsin inşBugün aradım kurumu 28 temmuz saat 10:00 randevu verdiler. İnşallah güzel geçer
Hayırlı olsun şimdiden su gibi akıp geçsin inşallah onay alırsınız sevindim sizin adınızaBugün aradım kurumu 28 temmuz saat 10:00 randevu verdiler. İnşallah güzel geçer
Teşekkür ederim. Siz ne kadar zamandır bekliyorsunuz? Hangi ilden başvuru yaptınız? Evlat edinme mi koruyucu aile mi? İnşallah çok beklemeyizHoş geldiniz aramıza hayırlı olsun ilk görüşme çok heyecanlı ve sohbet havasında geçiyor rabbim size ve bizim gibi bekleyen tum insalara kolaylıklar ve sabir nasip etsin inş
Bizde yeni başvuruda bulunduk sayılır görüşmeler devam ediyor daha biz evlat edinmek için başvurduk koruyucu aile olmaktan bahsettiler ama onu şuan düşünmüyoruzTeşekkür ederim. Siz ne kadar zamandır bekliyorsunuz? Hangi ilden başvuru yaptınız? Evlat edinme mi koruyucu aile mi? İnşallah çok beklemeyiz
Süper ne güzel sıranız ilerlemiş siz ne kadar süredir bekliyorsunuz aceba ?Merhaba arkadaşlar
Dün kurumu aradık 3 aydır aramamıştık. Sıramız ikişer sıra düşmüş ve kız :12 erkek :10 olmuş Türkiye geneli de 17 olmuş Rabbim hayırlısını versin inşallah bir an önce kavuşmak için sabırsızlanıyorum. Rabbim hiçbir anne babanın kucağını boş bırakmasın inşallah sizler de durumlar nasıl ?
Süper ne güzel sıranız ilerlemiş siz ne kadar süredir bekliyorsunuz ace
Teşekkür ederim mart 2021 de başvurduk,ekimde onay aldık erkek ve kız da 16 ile başlamıştık 16 ay oldu hayırlısıylaSüper ne güzel sıranız ilerlemiş siz ne kadar süredir bekliyorsunuz aceba ?
merhaba,bizim de evimiz kira. Hiç bir sorun teşkil etmedi. başvurumuz onaylandı. beklemedeyiz. direkt olarak Aile ve sosyal Politikalar İl Müdürlüğünden başvuru yapsanız daha sağlıklı. Birebir konuşarak. anlayarak.. uzun bir süreç.. hoşgeldiniz şimdiden aramıza :)Merhaba arkadaşlar ben 30 yaşındayım eşim 33. Kısırlık sebebi ile evlat sahibi olmamız çok zor gibi duruyor. Evlat edinmeyi istiyoruz. İstanbulda ikamet ediyoruz yalnız şöyle bir durum var ev kendimizin değil kiracıyız ama maddi olarak zorlandığımız bir durum yok. Evin kira olması sorun oluyor mu bir de e-devletten yapılan başvurulara dönüş oluyor mu bilgisi olan arkadaşlarım yardımcı olurlarsa çok sevinirim
Hoş geldiniz aramıza kararınızdan dolayı tebrik ederim e devletten degil de direk kurumu arayın ve sizi ön bilgilendirme için randevu veriyorlar gidiyorsunuz evin kira olması sorun oluşturmuyor sadece sizin gelir ve giderlerinizi inceliyorlarMerhaba arkadaşlar ben 30 yaşındayım eşim 33. Kısırlık sebebi ile evlat sahibi olmamız çok zor gibi duruyor. Evlat edinmeyi istiyoruz. İstanbulda ikamet ediyoruz yalnız şöyle bir durum var ev kendimizin değil kiracıyız ama maddi olarak zorlandığımız bir durum yok. Evin kira olması sorun oluyor mu bir de e-devletten yapılan başvurulara dönüş oluyor mu bilgisi olan arkadaşlarım yardımcı olurlarsa çok sevinirim
Çok teşekkür ederim bilgileriniz için öyle de böyle de bekliyoruz meleğimizi bekleriz en azındanmerhaba,bizim de evimiz kira. Hiç bir sorun teşkil etmedi. başvurumuz onaylandı. beklemedeyiz. direkt olarak Aile ve sosyal Politikalar İl Müdürlüğünden başvuru yapsanız daha sağlıklı. Birebir konuşarak. anlayarak.. uzun bir süreç.. hoşgeldiniz şimdiden aramıza :)
Çok teşekkür ederim bilgileriniz içinHoş geldiniz aramıza kararınızdan dolayı tebrik ederim e devletten degil de direk kurumu arayın ve sizi ön bilgilendirme için randevu veriyorlar gidiyorsunuz evin kira olması sorun oluşturmuyor sadece sizin gelir ve giderlerinizi inceliyorlar
Merhaba;Merhaba kalbi güzel insanlarÇarşamba günü ilk görüşmemizi ve başvurumuzu yaptık. Bizden çeşitli evraklar ve özgeçmiş istendi. Bu özgeçmişte yanıtlanması gereken sorular benim gözümü çok korkutuyor. Beni yanlış anlamanızı istemem tabii ki de içimden geleni doğru teleffuz edememek ve kabul görmemek beni çok korkutuyor. Görüşmede de konuşurken öyle sorular ve cevaplar bekleniyor ki insan kendini sıkışmış kendini doğru ifade edemiyo görüyor o yüzden özgeçmişte kendimi doğru ifade etmek yanlış yapmamak istiyorum. Bana destek olursanız içimi bi nebze ferahlatmış olursunuz. Korkum kendimi yanlış ifade edip reddedilmek Allahım biliyo ne kadar içten istediğimi inşallah kuruldan onay alırız dua edin benim için
İşte öyle konuşuyorlar ki insan kendini yetersiz hissediyor ifade etmekte zorlanıyorum. Eşim de kendini çok ifade edemez anlatmak istedikleri farklı anlaşılıyor başkaları tarafından bir kaç da öyle şeyler olunca görüşmede hepten kafam allak bullak oldu. Hakkımızda hayırlısı inşallah rabbim bu yönde evlat sahibi olmayı nasip ederMerhaba;
Size tek tavsiyem kendiniz olun , rahat rahat içinizden geldiği gibi konusun, yazın kendinizi ifade edin.
Gözünüz hiç korkmasın . Uzmanlar o kadar çok insan , çiftle görüşüyor ki ; artık onlar kimin ne demek istediğini çok rahat anlıyorlar. İnanın ''bu kadar strese neden girdim'' diye kendinize kızacaksınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?