- 23 Temmuz 2010
- 912
- 143
- 323
Çok teşekkür ederim inş rabbim tez zamanda isteyen herkese göndersin yavrusunu cevap verdiğiniz içindik teşekkür ederim biraz rahatladım şimdiHayırlı olsun tekrar su gibi akıp geçsin. Bu 1 yıl içerisinde 1 kez evinizi görmeye gelecekler ve 3-4 kez kurumda görüşmeler yapacaksınız. Sonrasında 1 yılın sonunda bu görüşmeler sonucunda size atanan uzman sizin dosyanızla ilgili bir kanaate varacak ve onay verirse yani uygun bulursa dosyanızı onaylatacak bir kurula ya da yetkili kişiye o kısımdan emin değilim. Sonra sıranızı öğreneceksiniz bu onayla birlikte. Ve belirli aralıklarla arayıp sıranın ilerleyip ilerlemediğini soracaksınız uzmanınıza. Sonrasında da inşallah yavrunuza kavuşmak üzere aranacaksınız ve kuruma gidip onu alıp evinize döneceksinizSonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak Su gibi akıp geçsin yavrunuzla uyandığınız günler gelsin canım anne adayları
Sizin hangi şehirdiBugün gittik görüşmeye. Zorlayıcı Bi mülakat oldu. Uzman anlattı işte süreci sonunda hiç Bi zaman çocuğun ebediyete kadar bizde olacağının garantisinin olmadığını da anlattı. Böyle örnekler var dedi. Ki kapıda iki yaşında alınıp 12 yaşında ailesinin istediği bir çocuk örneği vardı bizzat ailesinden duyduk. Sadece bu durum bizim herşeyden vazgeçmemiz için yeterli oldu. Ki uzman çocuğun ismini değiştirebilirsnz ama tc sini asla diyerek bazı şeylere vurgu yaptı. Mesala merak ettiğimiz çocuğun dosyasını beğenmezsek başka seçebiliyormuyuz sorusuna bunun nedeninin onlar için çok önemli olduğunu söyledi. Biz 2-3 yaş grubu düşündüğümüzü söyledik uzun yıllardır kuruma bu yaş grubu gelmiyor hepsi bebek dedi. Bu da bize çok uymadı. Başka sorusu olan varsa yanıtlarım. Görüşme sonunda evrak listesini alıp çıktık o bilgilendirme kağıtlarındada bu durumun garantisi olmadığı kalın kalın yazılı.
Ne önemi var ki prosedür heryerde aynı sonuçtaSizin hangi şehirdi
Evet bu durumlarla karşılaşılabiliyor ama karşılaşılmayadabiliyor.. biz bunu bilerek bu yola çıkmayı kabul ettik. Şahsen ben kendi adıma ilerde ne olursa olsun ben çocuğun çocukluğu olacağım için mutlu oldum bile.o benim evladım .kendim sahip olsam dahi Allah almak istediği heran onu benden alır..veya evlat dahi edinmek istesem istemese onu bana nasip etmez..uzmanlar ilk başta biraz gerçekleri ağır bir şekilde söylüyor malesef belki de doğru olan o. Emin olmamızı istiyorlar kararımızdan. Ne diyim arkadaşım hepimizin hakkında hayırlısı olsun.yaşadığımız zor günlerden daha zorları ile karşılaşmayalım inşallah.Bugün gittik görüşmeye. Zorlayıcı Bi mülakat oldu. Uzman anlattı işte süreci sonunda hiç Bi zaman çocuğun ebediyete kadar bizde olacağının garantisinin olmadığını da anlattı. Böyle örnekler var dedi. Ki kapıda iki yaşında alınıp 12 yaşında ailesinin istediği bir çocuk örneği vardı bizzat ailesinden duyduk. Sadece bu durum bizim herşeyden vazgeçmemiz için yeterli oldu. Ki uzman çocuğun ismini değiştirebilirsnz ama tc sini asla diyerek bazı şeylere vurgu yaptı. Mesala merak ettiğimiz çocuğun dosyasını beğenmezsek başka seçebiliyormuyuz sorusuna bunun nedeninin onlar için çok önemli olduğunu söyledi. Biz 2-3 yaş grubu düşündüğümüzü söyledik uzun yıllardır kuruma bu yaş grubu gelmiyor hepsi bebek dedi. Bu da bize çok uymadı. Başka sorusu olan varsa yanıtlarım. Görüşme sonunda evrak listesini alıp çıktık o bilgilendirme kağıtlarındada bu durumun garantisi olmadığı kalın kalın yazılı.
İlk görüştüğümüz uzmanımızdan etkilensek biz de evrakları bile teslim etmezdik inanınBugün gittik görüşmeye. Zorlayıcı Bi mülakat oldu. Uzman anlattı işte süreci sonunda hiç Bi zaman çocuğun ebediyete kadar bizde olacağının garantisinin olmadığını da anlattı. Böyle örnekler var dedi. Ki kapıda iki yaşında alınıp 12 yaşında ailesinin istediği bir çocuk örneği vardı bizzat ailesinden duyduk. Sadece bu durum bizim herşeyden vazgeçmemiz için yeterli oldu. Ki uzman çocuğun ismini değiştirebilirsnz ama tc sini asla diyerek bazı şeylere vurgu yaptı. Mesala merak ettiğimiz çocuğun dosyasını beğenmezsek başka seçebiliyormuyuz sorusuna bunun nedeninin onlar için çok önemli olduğunu söyledi. Biz 2-3 yaş grubu düşündüğümüzü söyledik uzun yıllardır kuruma bu yaş grubu gelmiyor hepsi bebek dedi. Bu da bize çok uymadı. Başka sorusu olan varsa yanıtlarım. Görüşme sonunda evrak listesini alıp çıktık o bilgilendirme kağıtlarındada bu durumun garantisi olmadığı kalın kalın yazılı.
Hayır uzmana göre uzmanın yaklaşımına göre aile üzerinde etkiler farklılaşabiliyor. Biz İstanbul Kadıköy’den başvurmuştuk bizim uzmanımız da biraz nrgatif bahsetti ama sonra Bursa’ya aldırdık uzmanımız şimdi şeker gibiNe önemi var ki prosedür heryerde aynı sonuçta
Bizede aynı şeyleri anlattılar hep bir risk olacak hayatınızda ailesi istediği zaman çocuğunuzu geri alabilir dediler ben o an çok sasirmistim ama bian kendime geldim ve dedimki memura o risk bu risk hayatımızın kendisi bi risk dedim böyle düşünürsek yaşama sevincimiz olmaz dedim ve kararım dan vaz geçmedimBugün gittik görüşmeye. Zorlayıcı Bi mülakat oldu. Uzman anlattı işte süreci sonunda hiç Bi zaman çocuğun ebediyete kadar bizde olacağının garantisinin olmadığını da anlattı. Böyle örnekler var dedi. Ki kapıda iki yaşında alınıp 12 yaşında ailesinin istediği bir çocuk örneği vardı bizzat ailesinden duyduk. Sadece bu durum bizim herşeyden vazgeçmemiz için yeterli oldu. Ki uzman çocuğun ismini değiştirebilirsnz ama tc sini asla diyerek bazı şeylere vurgu yaptı. Mesala merak ettiğimiz çocuğun dosyasını beğenmezsek başka seçebiliyormuyuz sorusuna bunun nedeninin onlar için çok önemli olduğunu söyledi. Biz 2-3 yaş grubu düşündüğümüzü söyledik uzun yıllardır kuruma bu yaş grubu gelmiyor hepsi bebek dedi. Bu da bize çok uymadı. Başka sorusu olan varsa yanıtlarım. Görüşme sonunda evrak listesini alıp çıktık o bilgilendirme kağıtlarındada bu durumun garantisi olmadığı kalın kalın yazılı.
Saygı duyarım. Biz bu düşünce ile onu tam sahiplenemeyeğimizi düşündük. Ne demek ben alayım iki yaşında on sene sonra Bi günde hop gitsin yok öyle Bi dünya. yasa sıkıntılı bu haliyle istismar eden çok olur bunu. Zorlanınca ver evlatlık canın isteyince al geri çok saçma.Bizede aynı şeyleri anlattılar hep bir risk olacak hayatınızda ailesi istediği zaman çocuğunuzu geri alabilir dediler ben o an çok sasirmistim ama bian kendime geldim ve dedimki memura o risk bu risk hayatımızın kendisi bi risk dedim böyle düşünürsek yaşama sevincimiz olmaz dedim ve kararım dan vaz geçmedim
Merhaba sizin adınıza çok üzüldüm insanlar okadar kötü olmuslarki inanamadım telefon etmek nedir ya ayıp gerçekten ama bence dilekçe filan yazın onca yıl beklemişsinizmerhaba
ben ve eşim 2018 yılında evlat edinmeye başvurduk ve aynı yıl onaylandı ve sıramış başlandı bu yıl mayıs ayı gibi erkek çocukta sıramız gelecekti Fakat eşim kardeşiyle birlik çiçekçi dükkanı işletiyorlardı fakat anlaşamadılar ekim ayı gibi ayrıldı dükkanda tabiki sigorta çıkışı yapıldı aynı ayda sosyal hizmetlere bir telefon gelmiş eşim için bu kişi işten ayrıldı çocuğa bakamaz diye incelendi bizi tekrar görüşmeye çağırdılar işe girdiğinizde bize bordro ve iş yerınden yazı istediler aksilik üstüne aksilik üstüne aksilik işte tekrar aradılar dün sosyal hizmetler eğer işe girsede girmesede tekrar evraklar hazırlanacakmış tekrar kurula girecekmişiz eğer yok şikayet var diye sıkıntı cıkabilir dedi dünyam başıma yıkıldı tekrar o kadar yıl bekle tekrar sil baştan gibi olacak böyle başına gelen varmı bana umut verici birşey olması için lütfen yardım
Üzüldüm adınıza prosedörü bilmem ama sürece sil baştan olmaz diye düşünüyorum. Olumsuz bir durum olduğunda zaman veriyolar düzeltmek için diye biliyorum.iyi araştırın bence emsal örneklere bakınmerhaba
ben ve eşim 2018 yılında evlat edinmeye başvurduk ve aynı yıl onaylandı ve sıramış başlandı bu yıl mayıs ayı gibi erkek çocukta sıramız gelecekti Fakat eşim kardeşiyle birlik çiçekçi dükkanı işletiyorlardı fakat anlaşamadılar ekim ayı gibi ayrıldı dükkanda tabiki sigorta çıkışı yapıldı aynı ayda sosyal hizmetlere bir telefon gelmiş eşim için bu kişi işten ayrıldı çocuğa bakamaz diye incelendi bizi tekrar görüşmeye çağırdılar işe girdiğinizde bize bordro ve iş yerınden yazı istediler aksilik üstüne aksilik üstüne aksilik işte tekrar aradılar dün sosyal hizmetler eğer işe girsede girmesede tekrar evraklar hazırlanacakmış tekrar kurula girecekmişiz eğer yok şikayet var diye sıkıntı cıkabilir dedi dünyam başıma yıkıldı tekrar o kadar yıl bekle tekrar sil baştan gibi olacak böyle başına gelen varmı bana umut verici birşey olması için lütfen yardım
Hayırlı ramazanlar. Bizim ilk görüşmeden 3 ay sonra gelmişlerdi..merak etmeyin 1 sene içinde hepsini yaparlar .isterseniz kurumu da arayabilirseniz. Bizim uzmanımız ben aramazsam 3 ay içinde siz arayın diyorduMerhaba arkadaşlar herkese hayırlı razanlar diliyorum bizim ev ziyareti hâlâ gerçekleşmedi bekliyoruz sizlerin eve ziyareti ne kadar zaman da geldiler
Olmaz diye düşünüyorum sonuçta bebek evde değil şu aşamada. Bebişler gelince zaten çoğumuz daha fazla yakarız..evin ısısı bebeğe göre ayarlanır.Merhabalar herkese ben bişey sormak istiyorum bende evlat edinmeye başvurdum şuan ev ziyaretinde son görüşmedeyim daha onaylanmamış dosyamız bizim ev doğal gazlı deil normal sobalı ama bebeğe odada var gayet büyük uzmanımız evimizin biraz soğuk olduğunu söyledi böyle bir durum dosyamizin onaylanmasına engel olurmu aranızda bilen arkadaşlar vardır muhakkak
Merhaba ;
az önce kurumu arayıp erkek bebekte sıramı öğrendim
31.sıraya düşmüşüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?