Tşk ederim içimi rahatlattınız bu konu çok kafamı bulandırmıştı sonuçta oda benim evladım onu ben büyüttüm ondan asla vazgeçemem bı sorun çıkarirlarmi die kafama çok taktım
MerhabaHerkese merhaba,
Sıranızı ne kadar sürede bir soruyorsunuz?
Dayanamadım sordum, danışmanımızın bi dövmediği kaldı. 6 ayda bir soracakmış
Uzmanımız bize 2 ayda 1 demişti ama ben ayda 1 arıyorumHerkese merhaba,
Dayanamadım sordum, danışmanımızın bi dövmediği kaldı. 6 ayda bir soracakmışız
2019 nisan. iyice sabırsızlandık. soruyoruz ama işte cevaplar böyle. 6 ayda bir sorun,aramayın dediler.Merhaba
2021 Ekim ortası gibi sıraya girdik aralık ayının başında sorduk Siz ne zaman girdiniz sıraya
Gel de 6 ay sabret Rabbim en kısa zamanda yavrularımızı kavustursun siz yaklaşmışsınız maşallah yavrunuza hangi il kaçıncı sıradasınız bizim daha 1 sene oldu başvuralı öyle heyecanla bekliyorum ki anlayabiliyorum sizi2019 nisan. iyice sabırsızlandık. soruyoruz ama işte cevaplar böyle. 6 ayda bir sorun,aramayın dediler.
Bu sabrın meyvesi çok tatlı olacak arkadaşım illa ki bi yerde sabrımız taşacak bir yerde unutucaz günler aylar geçmiş ama bir gün bi bakmışsın telefonumuz çalmış bir yavrumuz var görmek ister misiniz diye işte o zaman herşey çok güzel olacak.Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin böyle güzel bekleyişlerde olanların kucaklarını doldursun inşallahAnkara dan başvurduk biz. Kız:64 Erkek:40 . Çok yavaş ilerliyor. İşte sabrediyoruz,dayanmaya çalışıyoruz ama sonra anlayış beklemesi gereken biz oluyoruz. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin ne diyim.
2019 da başvurup sıranızın 40 da olması sancılı gerçekten. bizlerde çok merak ediyoruz , buradan arkadaşlarımızı takip halindeyiz.Ankara dan başvurduk biz. Kız:64 Erkek:40 . Çok yavaş ilerliyor. İşte sabrediyoruz,dayanmaya çalışıyoruz ama sonra anlayış beklemesi gereken biz oluyoruz. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin ne diyim.
Merhaba arkadaşım. Ben de 2 ayda bir soruyorum öyle istedikleri için. Onun dışında burada arkadaşlar ile takipteyiz istanbul için özellikle .birbirimizin sırasından kendi sıramızı tahmin etmeye çalışıyoruzHerkese merhaba,
O kadar haklısın ki maalesef bazı uzmanlar senin ne kadar heyecanla sabırla beklediğini anlamıyorlar. Biraz empatiden yoksun olabiliyor insanoğluHerkese merhaba,
O kadar haklısın ki maalesef bazı uzmanlar senin ne kadar heyecanla sabırla beklediğini anlamıyorlar. Biraz empatiden yoksun olabiliyor insanoğluAma evladını kucağına aldığında hiçbirini hatırlamayacaksın emin ol Öyle güzel geliyorlar ki hayatımıza kendinden öncesindeki tüm üzüntüyü kederi siliyorlar Ne o uzmanı ne onun yokluğundaki üzüntünü hatırlıyorsun sadece şükrediyorsun Maalesef en zor kısmı sabır bu işin bize de o düşüyor zamana sabır, duyarsız insanlara sabır, hadsiz sorulara sabır...
Sonrası selamet üzülme
Arkadaşlarım zaten söylemişler Ankara’dan başvuranlara sorabilirsin birlikte takip edebilirsiniz en azından bir tahminin olur 2 ayda bir de ararsın. Sıra 2019 için biraz yavaş ilerlemiş gibi geldi bana ben senden sonra başvurmuşum mesela 2020 Mayıs. Terk vs gibi kriterlere evet mi demiştin? Belki bu kriterlerini de tekrar değerlendirmeyi düşünebilirsin canım
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Çok sancılı bir süreç gerçekten. Umarım kucağımza alınca herşeyi unuturuz :) Dün gerekli yerlere şikayetlerimi ettim. Gerekli uyarıda bulundular sağolsunlar uzman hanıma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?