Benim martta arama zamanım 3 martMerhaba;
bende 4 şubat olsun diye bekliyorum
D Desran erken ararsan ben aramam
A Arslan Didi muhtemelen sizin kriterler var , kasım - aralık ayında yanılmıyorsam 5 yada 6 bebek ailesine kavuşmuştu.
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
![Smiling face with hearts :smiling_face_with_3_hearts: 🥰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f970.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim martta arama zamanım 3 martMerhaba;
bende 4 şubat olsun diye bekliyorum
D Desran erken ararsan ben aramam
A Arslan Didi muhtemelen sizin kriterler var , kasım - aralık ayında yanılmıyorsam 5 yada 6 bebek ailesine kavuşmuştu.
İnşallah arkadaşım inşallahBenim martta arama zamanım 3 martbu ay sen ara ozaman martta da ben böylece aylık takip olur..ayyyy ya dün çok moralim bozuldu ilerlemedi diye ..inşallah hayırlı haberler alırız
![]()
Bu ay erkek bebek sırası hiç ilerlememiş![]()
sıranızı mı öğrendiniz , kaç bebek annesine kavuşmuş ocak
Valla dört gözle hayırlı haberlerini bekliyorumcuma günü olsun da öğrenelim kaçıncı sıradayız
Gerçekten çok az ilerlemişYazdığım boş gözüküyor anlamadım şimdi tekrar ekliyorum
İstanbuldan öğrendim ben sıramı erkek 35 kız 79 olmuş
Geçen aya göre Erkek bebek hiç ilerlememiş gözüküyor![]()
Bize de yazı gelmedi. Sadece onaylandığında gelmişti.sıramızı arayarak öğrenceğimiz söylendi.herhangi bir yazı gelecek denmedi..Merhaba arkadaşlar
Bizim hala kurumdan yazımız gelmedi normal mi eğer ayın ortasına kadar gelmezse aramayı düşünüyoruz,çok merak ediyorum ne kadar ilerlemiş
Bize her sene ocak ayında yazi gonderilecek diye soylenmisti olmadi pazartesi arayalim soralim ne diyecek kurumBize de yazı gelmedi. Sadece onaylandığında gelmişti.sıramızı arayarak öğrenceğimiz söylendi.herhangi bir yazı gelecek denmedi..
Bize de onay mektubu geldi, uzman ''her sene yazı gelecek'' diye bir şey hiç söylemedi.Bize her sene ocak ayında yazi gonderilecek diye soylenmisti olmadi pazartesi arayalim soralim ne diyecek kurum
Hayırlısı olsun canım hakkımızda hepimizin..hayırlı zamanda hayırlı şekilde gelsin inşallahHanımlar merhaba ;
Az önce sıramı öğrendim erkek bebek de 37.sıradayız
Bi önceki arama 3 Aralık’ta yapmıştım ve 39.sıradaydık
Bu süreçte ilerleme yok denilenecek kadar az
Hakkımızda hayırlısı olsun
Kız bebek de olmuş mu ilerlemeHayırlısı olsun canım hakkımızda hepimizin..hayırlı zamanda hayırlı şekilde gelsin inşallah![]()
kurumu arayıp öğrenme fırsatınız oldu muBize her sene ocak ayında yazi gonderilecek diye soylenmisti olmadi pazartesi arayalim soralim ne diyecek kurum
Henüz arayamadım yarına arayacak eşim nasipsekurumu arayıp öğrenme fırsatınız ol