- 22 Şubat 2021
- 1.675
- 3.144
- 83
Bu beni çok duygulandırdıMerhaba arkadaşlar geçen gün internette şöyle bir yazı ile karşılaştım sanırım bir kitaptan alıntı bayıldım ben de size yazmak istedim.
Allah bazı kadınlara doğal yollarla hamilelik nasip etmez . Çünkü çeşitli nedenlerle hayatta yapayalnız kalmış çocuklar vardır. Allah o anneleri de özenle seçmiştir yavrularını nasıl sevgiyle büyüteceklerini bildiği için. Kalben anneyseniz özelsinizdir ve bunun gururunu yaşamalısınız.
Bütün özel anneler kacaman kucaklıyorum hepinizi
Çokk güzel..bu gururu bir ömür boyu yaşamamızı nasip etsin Allah bize inşallah. Bende hepinizi kocaman sevgi yüklü yüreklerinizden kucaklıyorum.Merhaba arkadaşlar geçen gün internette şöyle bir yazı ile karşılaştım sanırım bir kitaptan alıntı bayıldım ben de size yazmak istedim.
Allah bazı kadınlara doğal yollarla hamilelik nasip etmez . Çünkü çeşitli nedenlerle hayatta yapayalnız kalmış çocuklar vardır. Allah o anneleri de özenle seçmiştir yavrularını nasıl sevgiyle büyüteceklerini bildiği için. Kalben anneyseniz özelsinizdir ve bunun gururunu yaşamalısınız.
Ben de buna inanıyorum yürektenMerhaba arkadaşlar geçen gün internette şöyle bir yazı ile karşılaştım sanırım bir kitaptan alıntı bayıldım ben de size yazmak istedim.
Bu mesaja çok sevindim canımhanımlar merhaba;
az önce kurum u aradım(aslında ocak da aramayı düşünüyordum ama çok merak ettim) erkek bebekte istanbul da 39.sıra da oldugumu öğrendim.
ilk 4 ekim tarihinde arayıp sıramı öğrenmiştim 51.sıradaydım
bu 2.arayışım oldu ve 39
gerçi D Desran la aramızda cok az bir fark olduğu için ondanda gecen ay takibini yapmıştım :)
oğlum Kartalla kavuşmamız haziran gibi olur diye düşünüyorum
whatsup grubun olup olmadığı konusunda hiç bi fikrim yok
ama buradan da paylaşımlar yapabilirsiniz...
hem bizden sonraki evlat edinecek annelere de deneyimlerimizi - paylaşımlarımızı bırakmış oluruz... diye düşünüyorum
Hayırlı olsun sizinde inşallahhBende bugün öğrendim 37 sıramız :) Artarak çoğalalım inşallah
Çook sevindimhanımlar merhaba;
az önce kurum u aradım(aslında ocak da aramayı düşünüyordum ama çok merak ettim) erkek bebekte istanbul da 39.sıra da oldugumu öğrendim.
ilk 4 ekim tarihinde arayıp sıramı öğrenmiştim 51.sıradaydım
bu 2.arayışım oldu ve 39
gerçi D Desran la aramızda cok az bir fark olduğu için ondanda gecen ay takibini yapmıştım :)
oğlum Kartalla kavuşmamız haziran gibi olur diye düşünüyorum
whatsup grubun olup olmadığı konusunda hiç bi fikrim yok
ama buradan da paylaşımlar yapabilirsiniz...
hem bizden sonraki evlat edinecek annelere de deneyimlerimizi - paylaşımlarımızı bırakmış oluruz... diye düşünüyorum
Canım benimBen hala 1 deyim ama ses seda yok :) Hepimizin hakkında mümkün olan en kısa sürede en güzeli olsun inşallah
Canım benimİnşallah güzel haberleri al Ben ikisini okumuştum bir de yine evlat edinen bir anne olan Duygu Çağlar Gizli’nin kitabını okumuştum.
- Şanslı Aile - Kristen Boie
- Uğur Böceği Kapımızı Çalarsa - Neşe Erol
İnşallah en kısa zamanda müjdeli haberini alırız canım hayırlısıylaBen hala 1 deyim ama ses seda yok :) Hepimizin hakkında mümkün olan en kısa sürede en güzeli olsun inşallah
Kitapları okumayı düşünüyorum ben de ama biraz daha sıram yaklaşsım diyorumKızlar bu arada yukardaki bi mesajı okurken aklıma geldi, kurum kitap listesi veriyor ya. Ben kurumun önerdiği aşağıdaki kitapları sipariş verdim. Aranızda alıp okuyan var mı?
- Çocuk Eğitiminde İdeal Anne- Baba - Mehmet Teber
- Çocuk Psikolojisi - Haluk Yavuzer
- Geliştiren Anne- Baba - Doğan Cüceloğlu
- Şanslı Aile - Kristen Boie
- Uğur Böceği Kapımızı Çalarsa - Neşe Erol
Kitapları okumayı düşünüyorum ben de ama biraz daha sıram yaklaşsım diyorum
içim içime sığmıyor.... kendimle beraber bekleyen annelerin sıralarının gelmesi,yavrularına kavuşmaları da mutluluk vericiBu mesaja çok sevindim canımbende 33 lerde filanım ozaman şu an..ayy hızla ilerlesin sıramız inşallah ❤ ocakta da ben arıcam inşallah
hayırlısıyla en güzel şekilde olur işallah ... bir bakmışsın kucağında evladınBen hala 1 deyim ama ses seda yok :) Hepimizin hakkında mümkün olan en kısa sürede en güzeli olsun inşallah
İnşallah canım benimÇok teşekkür ederim canım benim inşallahBen de senin yaşadığın o güzel duyguları yaşayım artık biraz gecikti benim minnoş :)
Duygu Çağlar Gizli'nin "Başka Bir Doğum Hikayesi" kitabını ben de ilk evlat edinme kararı verdiğimizde okumuştum. Senin okuduğun kitaplar da bu konuyla alakalı hikayeler sanırım. Daha sonrasında evlat edinmeyle ilgili kitap baktığımda bu iki kitap karşıma çıkmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?