Referans aramaları yapacakları zaman ailenizden de birinin numarasını istiyorlar mutlaka. Ben kardeşimi vermiştim eşimin ailesinden kimseyi vermemiştik tekrar talep ettiler o zaman kayınvalidemin numarasını verdik. Onlara da anne-babaya bir şey olsa siz sahip çıkar mısınız falan gibi sorular sormuşlar. Ancak siz durumu açıklarsanız anlayacaklardır, uzmanınızla konuşun durumu belirtin derim ben.Sağolasın canımbu yolda yalnız olmadığını bilmek insana çok farklı bir güç ve moral veriyor! Rabbim hepinize gönlünüzün muradını nasip etsin inşallah Sormak istediğim şey şu; bizim görüştüğümüz görevli ailemize herkese durumumuzu söylemek zorunda olduğumuzu söyledi. Açıkçası benim kimsem yok eşimin ailesinde uzakta ve ilişkimiz çok kuvvetli değil bilemedik yani ama birlerde demedik görevliye! Size ne dendi, söylediniz mi tepkileri falan nasıl oldu ?
Özellikle terk olsun kız olsun derseniz 3 yıla kadar sürüyor. Bize bu soruları sormuşlardı; suçtan doğan bebek kabul eder misiniz gibiAllah razı olsuncinsiyet farketmez diyeceğiz ama diğer seçenekleri hiç bilmiyoruz inanın bakalım karşımıza ne çıkarsa o an kararveririz Rabbimin yardımıyla
Hayırlı uğurlu olsun tez zamanda kavuşuruz inşallah hepimiz evlatlarımızaMerhabalar Kalben Annelere ve Babalara;
Biz de attık adımımızı hayırlısıyla kız ve erkekte 16. sıradayız Türkiye geneli olarak tercih yapmıştık .Uşak'tan sabırla bekliyoruz.İnşallah Rabbim saglıkla hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin.Değişik bi heyecanmış sanki doğuma gün saymak gibi kucağımıza aldığımızda nasıl olur kim bilir yavrularımızı..Bizim gibi Uşak'tan bekleyen arkadaşlar var mı?
Nasıl diyim bizim çok çevremiz yok açıkçası bebeğimiz olmuyor diye karı koca sosyal çevreden soyutlandık kendimizi, yeni ev taşındık komşuluk ilişkidi dene artık zaten yok, yani ben aile değil kimseyle paylaşmak istemiyorum çünkü bu özel durumumu izah edecek derecede yakınım gerçekten yok! Bınu gerçekten söylersek te farklı düşünüp bizi bebek sahibi olabilmek için uygun değiller gibi düşünmelerinden korkuyorum ama diğer yandan da hayatmda rolü ve önemi olmayan insanlar bakın ben bu şekilde evlat sahibi olmayı tercih ettim gibi bir açıklama yapmayı hiç istemiyorumReferans aramaları yapacakları zaman ailenizden de birinin numarasını istiyorlar mutlaka. Ben kardeşimi vermiştim eşimin ailesinden kimseyi vermemiştik tekrar talep ettiler o zaman kayınvalidemin numarasını verdik. Onlara da anne-babaya bir şey olsa siz sahip çıkar mısınız falan gibi sorular sormuşlar. Ancak siz durumu açıklarsanız anlayacaklardır, uzmanınızla konuşun durumu belirtin derim ben.
Birbirimizden güç alarak beklemek eylemini kolaylaştırcaz inşallahSağolasın canımbu yolda yalnız olmadığını bilmek insana çok farklı bir güç ve moral veriyor! Rabbim hepinize gönlünüzün muradını nasip etsin inşallah Sormak istediğim şey şu; bizim görüştüğümüz görevli ailemize herkese durumumuzu söylemek zorunda olduğumuzu söyledi. Açıkçası benim kimsem yok eşimin ailesinde uzakta ve ilişkimiz çok kuvvetli değil bilemedik yani ama birlerde demedik görevliye! Size ne dendi, söylediniz mi tepkileri falan nasıl oldu ?
AnlıyorumNasıl diyim bizim çok çevremiz yok açıkçası bebeğimiz olmuyor diye karı koca sosyal çevreden soyutlandık kendimizi, yeni ev taşındık komşuluk ilişkidi dene artık zaten yok, yani ben aile değil kimseyle paylaşmak istemiyorum çünkü bu özel durumumu izah edecek derecede yakınım gerçekten yok! Bınu gerçekten söylersek te farklı düşünüp bizi bebek sahibi olabilmek için uygun değiller gibi düşünmelerinden korkuyorum ama diğer yandan da hayatmda rolü ve önemi olmayan insanlar bakın ben bu şekilde evlat sahibi olmayı tercih ettim gibi bir açıklama yapmayı hiç istemiyorum
Canım öncelikle seni çok iyi anlıyorum ama bizden ailemiz ve bunların dışında kalan 5 kişinin adres telefon ve yakınlık bilgilerini istemişlerdi kardeşlerimizi ve iş arkadaşlarımızı arayıp bizimle ilgili bilgiler aldılar sonrada dosya onayından önce annelerimizi arayarak durum hakkında bilginiz var mı siz bunu destekliyor musunuz diye görüşme yaptılar. Bildiğim kadarıyla sizi sormak için bu bilgileri isteyeceklerdir bu durumda istemeden de olsa durumu onlara anlatmak gerekebilir ama yine de uzmanın ile konuşmaktan çekinme yaşadığın süreçten bahset eminim bir yol bulunacaktır. Bizler buradayız ve hepimiz aynı hayalleri kurarak bu yola çıktık ve yollarımız ışıklı olsunNasıl diyim bizim çok çevremiz yok açıkçası bebeğimiz olmuyor diye karı koca sosyal çevreden soyutlandık kendimizi, yeni ev taşındık komşuluk ilişkidi dene artık zaten yok, yani ben aile değil kimseyle paylaşmak istemiyorum çünkü bu özel durumumu izah edecek derecede yakınım gerçekten yok! Bınu gerçekten söylersek te farklı düşünüp bizi bebek sahibi olabilmek için uygun değiller gibi düşünmelerinden korkuyorum ama diğer yandan da hayatmda rolü ve önemi olmayan insanlar bakın ben bu şekilde evlat sahibi olmayı tercih ettim gibi bir açıklama yapmayı hiç istemiyorum
teşekkür ederim inşallah amin kavuşuruz amam çok heyecanlı bir bekleyiş Rabbim en kısa zamanda hepimizi kavuştursun yavrularımızaHayırlı uğurlu olsun tez zamanda kavuşuruz inşallah hepimiz evlatlarımıza
amin İnşallah çok sağolun aynen öyle heyecan artıyor ve herşeyi almak yapmak istiyorsun yavrun içinHayırlı olsun, sıranız su gibi akıp geçsin :) Özellikle sonlara yaklaştıkça o heyecanınız artacak. O günlere çabucak kavuşmanızı dilerim
Harika bir haber darısı tüm bekleyenlere olsun inşallah canım çok mutlu oldum koklaya koklaya sev onu annesi sağlıkla büyütün bebeğinizi canım bizi de habersiz bırakmaKızlar biz kavuştuk bin şükürDarısı bekleyen tüm arkadaşlarıma olsun
Ayyy gözünüz aydınKızlar biz kavuştuk bin şükürDarısı bekleyen tüm arkadaşlarıma olsun
hayırlı olsun gözünüz aydın....çok mutlu oldum allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.Kızlar biz kavuştuk bin şükürDarısı bekleyen tüm arkadaşlarıma olsun
Allahım ne güzel duygu..Oğlumu kucağıma aldığında bekleyen tüm anneler geçti içimden. Sizler içinde dua ettim. Sıralarınız su gibi aksın hiçbir yavru yuvalarda kalmak zorunda kalmasın onu çok sevecek ailelerine kavuşsun. Çok garip bir his bu mesajı bile sürekli gözlerim dolduğu için yazamıyorumAllah herkese nasip etsin Bin şükür kavuşturana
sizin adınıza çok mutlu oldum. güzel dilekleriniz ,dualarınız için teşekkürler ve bir gün gelecek hepimiz evlatlarımıza kavuşacağız...mutlu yuvanızda sağlık olsun şans olsun mutluluk olsunOğlumu kucağıma aldığında bekleyen tüm anneler geçti içimden. Sizler içinde dua ettim. Sıralarınız su gibi aksın hiçbir yavru yuvalarda kalmak zorunda kalmasın onu çok sevecek ailelerine kavuşsun. Çok garip bir his bu mesajı bile sürekli gözlerim dolduğu için yazamıyorumAllah herkese nasip etsin Bin şükür kavuşturana
yaaaaOğlumu kucağıma aldığında bekleyen tüm anneler geçti içimden. Sizler içinde dua ettim. Sıralarınız su gibi aksın hiçbir yavru yuvalarda kalmak zorunda kalmasın onu çok sevecek ailelerine kavuşsun. Çok garip bir his bu mesajı bile sürekli gözlerim dolduğu için yazamıyorumAllah herkese nasip etsin Bin şükür kavuşturana
Kızlar biz kavuştuk bin şükürDarısı bekleyen tüm arkadaşlarıma olsun
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim herkeseyaaaanasıl oldu? ilk sıra sizde miydi ? aradılar gelin alın mı dediler hemen ? Allahım nasıl bi duygu, düşüncesi bile çok heyecanlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?