Bende sizden hemen sonrayım sanırım amaTabi bu bana ait olan benim tercihlerime göre yani; 0-1yaş TERK bebek evlat edinme sırası. 6 EKİMde K77.-E34. sıradaydım.
Bu şehire ve tercihe göre değişiyordur muhtemelen. Bursa'da Eylül - Ekim döneminde sadece 1 kişi ilerledi mesela sıra.Bende cok merak ediyorum. Hatta ben ortalama nasıl ilerliyor diye, geçen ay her hafta aramıştım. Eylülde 1 ayda 7kiz 6erkek ailesine kavuştu galiba. Sonra kurumdakiler bukadar sık aramayın 1-2ay sonra arayın dediler. Şimdi durum nasıl bilmiyorum. Arayıp öğrenenler paylaşabilirse buradanda sıramızı takip edebiliriz.
Bence de değişir .Bu şehire ve tercihe göre değişiyordur muhtemelen. Bursa'da Eylül - Ekim döneminde sadece 1 kişi ilerledi mesela sıra.
Bence de değişir peki size il dışına gidermisiniz görmeye diye sorulmuşmuydu..ya şu sıra olayı çok karışık
2020 haziranda başvurduk, 1 temmuzda dosyayı teslim etmiştik. Sıraya bu tarihe göre giriyoruz diye biliyorum.merhaba, ne zaman başvuru yaptınız?
Bende sizden hemen sonrayım sanırım amaeylül de 44dü erkek de .banada 2 ayda bir ara dediler o nedenle kasımı bekliyorum sabırsızlıkla.ara ara da sizlerden haber alarak kendi sıramı tahmin etmeye çalışıyorum. Teşekkürler
evet her şehrin sırası farklı oluyor. Benim sıram İstanbul için.Bu şehire ve tercihe göre değişiyordur muhtemelen. Bursa'da Eylül - Ekim döneminde sadece 1 kişi ilerledi mesela sıra.
Sizin başvuru tarihiniz ne zamandı? Kurumu arayamadığım zamanlar sizlerin sırasına göre takip ediyorum bende :) Herkes sırasını yazsa , zamanımızın ne kadar kaldığını anlarız aslında.Bende sizden hemen sonrayım sanırım amaeylül de 44dü erkek de .banada 2 ayda bir ara dediler o nedenle kasımı bekliyorum sabırsızlıkla.ara ara da sizlerden haber alarak kendi sıramı tahmin etmeye çalışıyorum. Teşekkürler
Benim de istanbul 20 eylül başvuru tarihim. 3 kasımda evrak teslim tarihim.. ama tercih belirtmedim ben terk vs diye.Sizin başvuru tarihiniz ne zamandı? Kurumu arayamadığım zamanlar sizlerin sırasına göre takip ediyorum bende :) Herkes sırasını yazsa , zamanımızın ne kadar kaldığını anlarız aslında.
Bir istanbul dahaMerhaba arkadaşlar
Benimde başvurum İstanbul bugün dosyamın onaylandığını öğrendim ki bu ne büyük heyecan pazartesi de arayarak sıra numaramızı öğreneceğim hepimiz için hayırlısı olsun biz 0-1 yaş kız bebek istediğimizi ilettik şehirdışı da olur diye tercihte bulunduk sıralar ne kadar zamanda geliyor bilemiyorum ama hepimizin bebeği hayırlı tez zamanda gelsin inşallah.
Merhaba arkadaşlar
Benimde başvurum İstanbul bugün dosyamın onaylandığını öğrendim ki bu ne büyük heyecan pazartesi de arayarak sıra numaramızı öğreneceğim hepimiz için hayırlısı olsun biz 0-1 yaş kız bebek istediğimizi ilettik şehirdışı da olur diye tercihte bulunduk sıralar ne kadar zamanda geliyor bilemiyorum ama hepimizin bebeği hayırlı tez zamanda gelsin inşallah.
Tabiki yazarım sizlere de haber vereceğim beraber takip ederiz sıralarımızı ve birlikte yaşarız kavuşma heyecanımızı inşallah.Bir istanbul dahahayırlı olsun inşallah tez zamanda gelsin yavrucaklarımız. Sıranızı öğrendiğinizde lütfen bize de yazın . Ben de sıradayım,geçen ay onaylandı dosyam.
Çok teşekkürler inşallah o kadar çok isterim ki bunu.Hayırlı olsun başvurunuz, inşallah kavuşma hikayelerinizi de okuruz
bunu okurken cok heyecanlandım :)Bende cok merak ediyorum. Hatta ben ortalama nasıl ilerliyor diye, geçen ay her hafta aramıştım. Eylülde 1 ayda 7kiz 6erkek ailesine kavuştu galiba. Sonra kurumdakiler bukadar sık aramayın 1-2ay sonra arayın dediler. Şimdi durum nasıl bilmiyorum. Arayıp öğrenenler paylaşabilirse buradanda sıramızı takip edebiliriz.
Hayırlı olsun…Merhaba arkadaşlar
Öğrenebildinmi sıranı canımTabiki yazarım sizlere de haber vereceğim beraber takip ederiz sıralarımızı ve birlikte yaşarız kavuşma heyecanımızı inşallah.
Evet canım kız bebek 93 olarak bilgi verdiler bugün hakkımızda hayırlısı olsun inşallah tez zamanda gelir sıralarımız.Öğrenebildinmi sıranı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?