Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Hayırlı olsun öncelikle. Biz de 20 eylül 2020 de aynı kurumdan başvurduk. Sıramız erkek bebek de 44 kız bebek de 89
Hayırlı olsun öncelikle. Biz de 20 eylül 2020 de aynı kurumdan başvurduk. Sıramız erkek bebek de 44 kız bebek de 89
Sizede hayrlı olsun Allah sağlık bi şekilde yavrunuza kavuşmayı nasip etsin .tarihlerimiz çok yakın .siz sıranızı en son ne zaman öğrendiniz.

evet uzmanımız bize de aynısını söylemişti.
kendi adıma 51. sıra öyle 2 ayda gelmez diye düşünüyorum
gerçi her ay gelen bebek sayısı (kız-erkek) değişiyor
en sıkıntılı evreyi atlattık. onay alacak mı almayacak mı...?
bunun haberini beklemek beni çok sıkıntıya sokmuştu.
bir de ben kimseye evlat edineceğimin haberini vermedim. referanslar anne baba yakın akraba hariç.
o da beni çok darladı. hep onaylanmasını bekledim. şimdi onaylandı ama bilmesi gereken bir kaç kişiye söyledim. :)
er yada geç bir bebek gelecek bunu biliyorum.
kimin kısmetiyse
allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin artık dualarım hep bu yönde

Okadar iyi anlıyorum ki sizi ben de aynı. Ama inşallah hayırlı bir şekilde evlatlarımıza kavuşmamıza az kaldı. Şu anda bize sadece sabırla beklemek kalıyor kı o burdaki birçok annenin veya anne adayının bu hayatta öğrendiği en temel şeydir bence

Çabucak geçsin inşallah zaman

evet ....bende bir o kadar tez canlıyımdır ama bu süreçte çok törpülendim :)
sabretmeyi öğrendim daha neler öğreneceğim....? :)

Geçen hafta güzel bir haber gelecek gibi hissetmiştim gelmedi bu haftadan ümitliyim hadi bakalım

merhaba Dünya nın en güzel anne ve anne adayları... bebeğime kavuşalı 3 yıl herşey biteli 2 yıl oldu. oğlum büyüdü konuşmaya başladı okula başladı inanın ki çok güzel günler gelecek sabredin en güzeli olacak. o süreçleri yaşamaya biraz daha gücüm olsa bir kardeş için başvuracağım ama yorucu ama çok güzel bir serüven içindesiniz zaman çabucak aksın hepiniz için... sevgiler

Son 1 aydır kendimi tükenmiş mi desem, 1. sıraya düşmenin sabırsızlığı mı desem çok garip hissediyorum. Sürekli bu topicdeyim. Neredeyse 2464 sayfanın hepsini okudum gözlerim yanıyor. Herkes bu duyguyu yaşamış, herkes bu stresli süreçten geçmiş, duygularımız tamamen aynı buradaki herkesle. Keşke biraz daha aktif olsa burası. Benim yaşadıklarımı herkes yaşamış yalnız değilim diyorum hep. Son süreçte de herkesin bu stresi doğum sancısıymış meğerse. İnşallah benim de öyledir. Hatta bir kaç üye gördüm benim gibi her an telefon çalacakmış gibi bekleyen ve bekledikleri zamanlarda telefonları çalan. Ay görür müyüm o günleri, lütfen göreyim :)

İnşaAllah en kısa zamanda görürsün canım. Bizede yaz. Mutlu haberi alınca

Evladınız çok şanslı onu böyle dört gözle bekleyen bir ailesi var :) Dilerim yakın zamanda hayırlı haber için çalsın telefonunuz

Evladınız çok şanslı onu böyle dört gözle bekleyen bir ailesi var :) Dilerim yakın zamanda hayırlı haber için çalsın telefonunuz
Ahh çok teşekkür ederim. Sizin de evladınız çok şanslı, eminim iyi ki bu kadar beklemişiz diyeceğiz hepimiz.

Biz kavusali iki ay oldu neredeyseve inanin kucaginiza aldiginiz anda tipki dogum sancisinin unutulmasi gibi cekilen onca stres akip gidiyor hersey unutuluyor ve tamamen bebeginiz ile yepyeni bir yola cikiyorsunuz,Allahim tez zamanda kavusmayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…