Biz başvuru yaptığımızda eşim içiyordu,şimdi bıraktı bir yıldır ama o zaman için bir sorun olmamıştı.Merhaba bilen arkadaşlara bir sorum olucak sigara içiyor olmak kurum tarafından bir engel mi
Merhaba ben incelediğimde bvyle bir şart göremiyorum. Hepatitb taşıyıcı olunca onay verilmiyor miymiş? Çok şaşkınımmerhaba başvuru süreci eb fazla 1,5 sene dediler bize 40 yaşından sonra küçük çocuk vermediklerini söylediler ,geçen hafta gittim görüşmeye zaten zor bir süreç bizi bekliyordu,psikolojimi toparlayıp gittik,zaten çocuğumuz olmuyor böyle bir sınavdan geçiyoruz ama birde ne duyayım hepatit b taşıyıcısı olduğum için dosyayı kabul etmediler,
Teşekkür ediyorum. Peki görüşme randevusunu hemen arayınca veriyorlar mı bize.Merhaba.anne babası vefat etmiş olarak değil de terk bebek tercih edebilirsiniz.yani annesi babasının kim olduğu bilinmeyen bir yere terk edilen bebek
İzmir.saglik raporu git gel sonuclar vs bir iki gun surdu.Siz nereden baş vuru yaptınız sağlık raporları süreci çok mu uzun srüyor
Evet öyle bir durum olunuyor mu acaba bilenler cevaplayabilecek miAcaba Artvin den basvursam daha mi cabuk sira gelir? Ikametim baska sehirde
hayırlısı olsun inşallah benimde kafam bu sıkıntı takıldı şimdi acaba sorun ederlermi diyeArkadaşlar dosyamız onaylanmış, kız bebek de 95, erkek bebek de 44. Sıradayız.çok heyecanlıyız .anlatamayacak kadar huzur doldu içime...sıra beklemeye geldi..belki de en zoru..hayırlısı olsun hepimiz için
Canım seninle yazışmaları hatırladım Kasım’da İstanbul’dan başvurmuştun. Su gibi akıp geçsin inşAllahArkadaşlar dosyamız onaylanmış, kız bebek de 95, erkek bebek de 44. Sıradayız.çok heyecanlıyız .anlatamayacak kadar huzur doldu içime...sıra beklemeye geldi..belki de en zoru..hayırlısı olsun hepimiz için
Teşekkür ederim. Benim de bir bilgim yok bu konuda ama bulaşıcı hastalıkları önemsiyorlar diye biliyorum.umarım sizin için sorun teşkil etmezhayırlısı olsun inşallah benimde kafam bu sıkıntı takıldı şimdi acaba sorun ederlermi diye
bişey danışmak istiyorum lütfen yardımcı olur musunuz bende mintal kapak yetmezliği var çarpıntı için ilaç kullanıyorum fakat ameliyatlık veya başka bi durum yok hafif dedi doktorum bu durum da sıkınta çıkarmı acaba
hepatit B taşıyıcılığı engel teşkil ediyor mu bilginiz var mı?Ben sanmıyorum bir sıkıntı çıkacağını, bulaşıcı hastalıklarda bir tek sorun çıkıyor sanırım.
Acaba Artvin den basvursam daha mi cabuk sira gelir? Ikametim baska sehirde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?