Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Merhaba bilen arkadaşlara bir sorum olucak sigara içiyor olmak kurum tarafından bir engel mi

Eşim içiyor ama herhangi olumsuz birşey demediler.sadece çocuğun yanında içermisiniz diye sordular.

Siz nereden baş vuru yaptınız sağlık raporları süreci çok mu uzun srüyor

merhaba başvuru süreci eb fazla 1,5 sene dediler bize 40 yaşından sonra küçük çocuk vermediklerini söylediler ,geçen hafta gittim görüşmeye zaten zor bir süreç bizi bekliyordu,psikolojimi toparlayıp gittik,zaten çocuğumuz olmuyor böyle bir sınavdan geçiyoruz ama birde ne duyayım hepatit b taşıyıcısı olduğum için dosyayı kabul etmediler,
Merhaba ben incelediğimde bvyle bir şart göremiyorum. Hepatitb taşıyıcı olunca onay verilmiyor miymiş? Çok şaşkınım

Anne babası vefat etmiş çocuklar sırası oluyor mu acaba.böyle bir kriter oluyor mu. Merakımı mazur görün benim böyle bir kriterim yok ama eşimi bu yönlü ikna edebilirim diye soruyorum.
Ayrıca kurumu aradıktan ne kadar sonra randevu alabiliyoruz. Hemen veriyorlar mı görüşmeyi.

Merhaba.anne babası vefat etmiş olarak değil de terk bebek tercih edebilirsiniz.yani annesi babasının kim olduğu bilinmeyen bir yere terk edilen bebek 😪

Biz istanbuldan başvurduk çağırdılar hemen öngörüşmeye bekletmediler yani.zaten detayli bilgilendirme,şartlar,istenen evraklar,takip edikecek süreç ile ilgili bilgiler o görüşmede verildi bize.

Acaba Artvin den basvursam daha mi cabuk sira gelir? Ikametim baska sehirde

bişey danışmak istiyorum lütfen yardımcı olur musunuz bende mintal kapak yetmezliği var çarpıntı için ilaç kullanıyorum fakat ameliyatlık veya başka bi durum yok hafif dedi doktorum bu durum da sıkınta çıkarmı acaba

Arkadaşlar dosyamız onaylanmış, kız bebek de 95, erkek bebek de 44. Sıradayız.çok heyecanlıyız .anlatamayacak kadar huzur doldu içime...sıra beklemeye geldi..belki de en zoru..hayırlısı olsun hepimiz için 🤲

Arkadaşlar dosyamız onaylanmış, kız bebek de 95, erkek bebek de 44. Sıradayız.çok heyecanlıyız .anlatamayacak kadar huzur doldu içime...sıra beklemeye geldi..belki de en zoru..hayırlısı olsun hepimiz için 🤲
hayırlısı olsun inşallah benimde kafam bu sıkıntı takıldı şimdi acaba sorun ederlermi diye

Canım seninle yazışmaları hatırladım Kasım’da İstanbul’dan başvurmuştun. Su gibi akıp geçsin inşAllah🌿 Ben de senden 6 ay önce başvurdum İstanbul’dan. Şimdi Bursa’ya taşındık sıramızı bekliyoruz🌸

Son düzenleme:
hayırlısı olsun inşallah benimde kafam bu sıkıntı takıldı şimdi acaba sorun ederlermi diye
Teşekkür ederim. Benim de bir bilgim yok bu konuda ama bulaşıcı hastalıkları önemsiyorlar diye biliyorum.umarım sizin için sorun teşkil etmez

bişey danışmak istiyorum lütfen yardımcı olur musunuz bende mintal kapak yetmezliği var çarpıntı için ilaç kullanıyorum fakat ameliyatlık veya başka bi durum yok hafif dedi doktorum bu durum da sıkınta çıkarmı acaba

Ben sanmıyorum bir sıkıntı çıkacağını, bulaşıcı hastalıklarda bir tek sorun çıkıyor sanırım.

Back