Cehaletimi mazur görün ama donasyonla şu an isteseniz de doğuramaz mısınız?Tum bunlari okuduktan sonra, simdi anliyorum neden en iyisi tup bebek donasyonla dogursaymisim keske diye cok cok uzuluyorum. Bende 25 sene once hepatit c gecirdim, 15 sene once tedavi oldum, 15 senedir kan testlerim temiz cikiyor, ama antikor testlerinde gecirdigim icin positif cikiyor, yani hic basvurmayim o zaman, almazlar saniyorum, zaten cok ince eleyip sik dokuyorlar normal olarak, olmasi gerektigi bu tabii ama bizler gibi 40 i asmis bunca yil zaten beklemis insanlar icin vakit cok onemli oluyor.
Tüp bebek değilim ama ben 10 yaşındayken annem 51 yaşındaydı :)Su an 48 yasindayim. Tup bebek merkezleri doktorlari olur diyor, tabii ki saglik raporuna gore eger musaitse bunyem, ama yani 48 yasinda hamile kalip cocuga nasil bakayim ? biraz gec bir yas, ben 57 yasinda iken 10 yasinda cocugumun olmasi tuhaf olur diye cekiniyorum.
Yine de anneniz demek ki sizi 41 yaşındayken dunyaya getirmis, cok cok da gec degil simdiki zamana gore, her gecen gun pismalikla dolu, insan yalniz kaliyor yas ilerledikce, özellikle benim gibi yurtdisinda es ve dostundan uzakta, cok isterdim yanima arkadas olsun, hem egitim vereyim, hem sevgimle buyuteyim, tabii zorluklari da var cok, ama yine de deger. Bilmiyorum sizin durumunuz nedir, evlat mi edindiniz ?Tüp bebek değilim ama ben 10 yaşındayken annem 51 yaşındaydı :)
Ben evlat edinmedim, bilgi almak için geldim.Yine de anneniz demek ki sizi 41 yaşındayken dunyaya getirmis, cok cok da gec degil simdiki zamana gore, her gecen gun pismalikla dolu, insan yalniz kaliyor yas ilerledikce, özellikle benim gibi yurtdisinda es ve dostundan uzakta, cok isterdim yanima arkadas olsun, hem egitim vereyim, hem sevgimle buyuteyim, tabii zorluklari da var cok, ama yine de deger. Bilmiyorum sizin durumunuz nedir, evlat mi edindiniz ?
Merhaba ''Bir Başka Doğum Hikayesi'' kitabını okuduktan sonra ben de evlat edinmeyi ciddi ciddi düşünmeye başladım. Sizin merak ettiğiniz soruyu ben de merak ediyorum. Biz memuruz 2 yıla tayinimiz çıkacak, bu durumda nasıl oluyor acaba öğnebildiniz mi? Bir de aklımda bir soru var evlat edindikten sonra Allah korusun eşlerinin birinin ölümü olursa çocuğu alıyorlar mı bunu merak ediyorum bilen varsa cevap verirseniz sevinirim. Yüreğini ortaya koyup bu yola çıkan herkese Allahtan yardım ve güzellikler diliyorum...mesajınız ve öneriniz için çok teşekkür ederim transferim bu ay yapılacak inşallah. şimdi vücudu hazırlıyolar bakalım neler olacak çok fazla umutluda değilim ama insan umutsuzum derken bile umut ediyo. vaktinizi almayacaksam eğer size birkaç sorum olsa şimdi durum şöyle eşimde bende evlat edinmek için başvurmayı düşünüyoruz transferim başırılıda olsa başarısızda olsa farketmez istiyoruz bunu. yalnız iş durumundan dolayı muhtemelen şehir değişikliğimiz olacak 3-4 aya hayatımda ki pek çok şey daha net olacak. hangi ilden başvurduğumun bi önemi oluyor mu sıra açısından falan acaba birde bende eşimde henüz 29 yaşındayız evliliğimiz de 5 yılı doldurmadı bu önümüzde bir engel teşkil eder mi internetten bakıyorum ama net cevaplar bulamıyorum yardımcı olursanız çok mutlu olurum. evladınıza olan sevginiz ve şu sözlerinizden dolayı sizi canı gönülden kutluyorum tüm mücadeleci sevmeyi böylesi yürekten başarabilen anne babaları kutluyorum. iyi ki güzel yürekleriniz var
Merhaba ''Bir Başka Doğum Hikayesi'' kitabını okuduktan sonra ben de evlat edinmeyi ciddi ciddi düşünmeye başladım. Sizin merak ettiğiniz soruyu ben de merak ediyorum. Biz memuruz 2 yıla tayinimiz çıkacak, bu durumda nasıl oluyor acaba öğnebildiniz mi? Bir de aklımda bir soru var evlat edindikten sonra Allah korusun eşlerinin birinin ölümü olursa çocuğu alıyorlar mı bunu merak ediyorum bilen varsa cevap verirseniz sevinirim. Yüreğini ortaya koyup bu yola çıkan herkese Allahtan yardım ve güzellikler diliyorum...
Hangi şehirdesiniz? İstanbul'da Temmuz-Ağustos döneminde 24. sırada olan bir tanıdığıma bebeği geldi birkaç gün önce. İstanbul'da hızlı ilerledi sanırım bu aymerhaba sevgili dostlar, bugünlerde evladına kavuşan anneler varmı? sıramız bir türlü ilerlemiyor nedenini çok merak ediyorum
İzmir bizim sıramız,umarım en kısa zamanda bizde kavuşuruz,son sıralarda beklemek gerçekten daha zormuşHangi şehirdesiniz? İstanbul'da Temmuz-Ağustos döneminde 24. sırada olan bir tanıdığıma bebeği geldi birkaç gün önce. İstanbul'da hızlı ilerledi sanırım bu ay
İzmirde sıranız kaç, kız mı erkek mi sıranız?İzmir bizim sıramız,umarım en kısa zamanda bizde kavuşuruz,son sıralarda beklemek gerçekten daha zormuş
Merhaba... benim kızım babasına çok benziyor...ve kızımla aynı aynı burcuz ...karakterimiz aynı...hatta ayak parmaklarımız bile aynı ikinci parmağım biraz uzun kiziminda aynı...dogursam aynı olurmuyduArkadaşlar merakımı mazur görün ama evlat edinen aileler bazen diyo musunuz doğursam ancak bana bu kadar benzeyebilirdi yada babasına diye..Mesela huy olarak karakter olarak cevap yazarsanız sevinirim...Hepinizi de canı yürekten kutluyorum ..Bende biyolojik olarak doğurdum ama geç kavuşanlardanım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?