Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
hmm anladım..Bayaaa uzun süre istanbuldada öyle..İstanbul danmi yapsak diye düşündüm başvurumuzu ondan araştırıyorum
ikamet ettiğiniz ilden başvurabiliyorsunuz diye biliyorum çünkü ev ziyaretlerine geliyorlar ve süreç içerisinde ev değiştirdiniz mesela o zamanda tekrardan eve gelip bakıyorlar.

paylasimi
ikamet ettiğiniz ilden başvurabiliyorsunuz diye biliyorum çünkü ev ziyaretlerine geliyorlar ve süreç içerisinde ev değiştirdiniz mesela o zamanda tekrardan eve gelip bakıyorlar.
evet bu konu hakkında fikrim var tşk ler yinede Allah'tan hayirlisi

Merhaba İstanbul dan kayıp terk erkek bebek bekleyen var mı sıra çabuk ilerliyor mu yazarsanız sevinirim

Merhaba, biz de İstanbul’da kız bebek bekliyoruz.. kayıp-terk olarak sınırlandıgı zaman sıraların daha gec geldiğini söylemişlerdi bize. Bildiğim kadarıyla bu sınırlama olmadan erkek bebekte en gec 2 yılda geliyor sıra. Aslında biraz da şans, kısmet bu durum.. Elifadanınannesi hesabından gecen haftalarda bir paylasım yapılmıstı, 34.sıradayken telefon gelmişti aileye kız bebek için. Hayırlısı olsun umarım cok beklemezsiniz

Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah teşekkür ederim cevabınız için. Mart'ta sıra için arayacağız bakalım ne kadar ilerledi, heyecanlı bekleyiş elim yüreğimde ha geldi ha gelecek

Herkese selamlar. Ankaradan sira bekleyenlere bir sorum olacak . senede kac bebek yerlesiyor bilgisi olan varmi .siralar nasil ilerliyor

merhaba bende ankaradan başvurdum siz ne zaman başvurdunuz ve kaçıncı sıradasınız
Selamlar biz kucuk bir ildeyiz fakat tayin nedeniyle ankaraya dosyamizi nakil edebilirz uzmanimiz ankarada erkek te 60.sirada olursunuz dedi 2018 yili basvuru tarihimiz .siz kacinci siradasiniz nezamandir bekliyorsunuz

Size az kalmis peki gecen sene bu zamnlar kacinci siradaydiniz
tam emin değilim yanlış hatırlamıyorsam 67 falandık herhalde yalnız bizde yaş sınırı 43 e çıktığı sıramız çoğalmıştı.sırayı tam hatırlamıyorum daha bu sene sıramızı ve öğrendiğimiz tarihi yazmaya başladım

Ozaman ortalama yari yariya dusmus bu yil sonu kavusursunuz en gec biz kucuk bir ildeyiz sira az ama bebek gelmiyor ankaraya da dosyami alsam mi kararsiz kaldim biran once evlatlarimiza kavusuruz ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…