katılıyorum sana şidetle kınıyorum evlat edinen birsürü aile var böyle düşünseler neden evlat edinsinler.topluma saçma bir düşünce yayıyor işte böyle insanlar,bu tür düşünen insanlar yüzünden bu haldeyizXbaharr. Sana cevap yazıcaktım yazma tarihine bakınca 10 yıl olmuş sen bu yazıyı yazalı ama içim el vermedi belki okursun, evet imtihan dünyası dayız belli ki Allah sana evlat vermiş vermeseydi acaba böylemi düşünecektin, kınıyorum seni, Allah bu verende alanda diyorum başkada birsey demiyorym
Merhaba hanımlar...Ben 41 yaşındayım.İstanbul'da yaşıyorum. 5 yaşında evlat edindiğim bir kızım var. 0 zamanlar buranın sessiz takipçisiydim çok aktifti, liste vardi sürekli güncellenen.
Ben dün ikinci kızım için kuruma gittim ve dosya açtırdım . 1 ağustosa doktor randevusu aldık bakalim bu sefer ne kadar bekleyeceğiz. Artik daha az bebek geliyor dedi dün görüştüğümüz yetkili maalesef bekleme süresi de uzuyormuş. 43 yaşını doldurursam 0-1 yaş arası olmuyormuş. 1 yaş üstü olursa da daha da çok beklersiniz dedi. Inşallah hemen gelir yavrum. Bu kez tüm ayrıntıları paylaşmak istiyorum. İstanbul dan başvurup sırasını bilen varsa öğrenmek isterim. Görüşmek üzere ☺
Merhaba, hayırlı ugurlu olsun.. kızınızı saglıkla büyütün, ikinci kızınıza en hayırlı anda kavuşun inşallah.. Biz İstanbul’dan 2017 Eylül ayında başvurduk. 2018 Eylül’de sıramızı öğrendik 97 idi.. şuanda 58.sıradayız.. aslında ilk aylarda sıra hızlı ilerliyordu ancak Mart ayından beri sadece 4 sıra ilerledik.. muhtemelen çok bekleyeceğiz ama hayırlısı nasılsa öyle olsun hepimiz için
Rabbim bekleyen herkese yavrusunu hayırlı, sağlıklı bir şekilde kavuşmayı nasip etsin.
Siz başvuralı neredeyse iki yıl olmuş. Gerçekten artık daha uzun sürüyor. Sadece terk bebek mi istediniz yoksa ailenin rıza gösterdiği ya da rıza davasi henüz sonuçlanmamış bebek de dahil mi bu bekleme süresine...merak ettimBen yaş sınırına takılmamak için biraz geniş tutmak istiyorum . Kızıma başvurma süresinden itibaren 11 ayda kavuşmuştuk ama 2014 yılında
Kız sırasındamısınız sıranız kac acaba ?Merhaba, İstanbul'dan sırada olan var mı acaba? sıralar son 4 aydır neredeyse ilerlemiyor.. kış aylarında böyle değildi durum.. acaba bilmediğimiz bir gelişme olup yeni yaş sınırına göre güncelleme mi yapıldı.. bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi? sevgiler
Kız sırasındamısınız sıranız kac acaba ?
[/QUOTE
Evet kiz bebek sirasindayiz.. suanda siramiz 58
Biz riza/terk ayrimi yapmadik.. davasi sonuclanmamis bebek de olur dedik.. uzmanimiz davasi sonuclanmamis bebekleri kabul eden ailelerin bekleme surelerinin kisaldigini soylemisti.. biz basvurudan 11 ay sonra ancak dosyamizin onaylandigini ogrenebilmistik :) bekleme suresi uzun, her acidan sabir gerektiren bir surec.. ancak söyle dusunmek gerekir; biz, kalbimizden doguracagimiz bir bebege aile olabilelim diye cok sayida dezavantajli cocugun dunyaya gelmesini dilemek erdemli olmaz.. biz hem gelecekteki yavrumuz icin hem de kendimiz icin en hayirlisini dileyelim.. elbet vakti gelecektir :)
Elbette Rabbim hayırlı zamanda zamanda hayırlı şekilde nasip etsin.Sorduğum sorudan böyle bir anlam çıkacağını düşünmemiştim. Hiç bir bebek doğduğu andan itibaren bir an bile aile sevgisinden mahrum kalmasın...Herkesin kader planında başına gelecekler var hikmetini bilemiyoruz. Evlat edinme konusunda eşimi ikna etmeye çalışırken kurumda görevli biri "Allah o bebegi bir yerlerde sizin için yaratıyor" demişti çok etkilemiştik. Duam yavrumla en kısa zamanda buluşmak
[/QUOT
Yanlis anlasilma olmasin ben de ayni fikirdeyim sizinle :) sadece bu zor bekleyiste sabirsizlik anı gelince bunu dusunuyorum.. amacimiz guzel, o yuzden bizler için ve bir yerlerde bizim kaderimize katılmayı bekleyecek olan yavrular için herşeyin en hayırlı sekilde ve anda gercekleşeceğine inanıyorum.. dilediğiniz gibi olsun, Allah kızınıza ablalığı, size yeniden anneliği yaşatsın
İstanbulda dosyası onaylanıp hemen sıra verilince kaçta veriliyor bilen var mı ben anlamadim sıra işini pek.
Teşekkür ederim şu an kaç sıranız bir de kiz mi erkek bebek mi tercihinizDosyanız onaylandıktan sonra size şu tarihte arayıp sıranızı sorun diyecekler. Onay kağıdını da eve gönderiyorlar ama orada sıranız yazmayacak. Geçen sene biz 97 ile başlamıştık..
Teşekkür ederim şu an kaç sıranız bir de kiz mi erkek bebek mi tercihiniz
Merhaba mahkemeniz sonuclandimiMerhaba.... uzun süredir giremiyordum.... kızımla ilgilenmekten ballı lokmam.... bende sizler gibi 3 yıl bekledim .... sabredin biliyorum bunu sölemek kolay yaşamak beklemek çok zor..... bende çok kıvrandım ve anne olmadan ölücem galiba diyordum .... ama şimdi anne diye seslenmesi muhteşem birşey bunları duyabilecekmiydim anne baba içimiz eriyor.... kızım gelmeden ölüm korkusu vardı şükürler olsun... Rabbim sabrımızın karşılığını veriyor..... sessiz ölü gibi evim kızımın sevinç çığlıklarıyla dolu gülme oynama sesleriyle dolu .... evim dağınık varsın dağılsın yıllarca toplu durdu yeterki kızım mutlu olsun oynasın dilediğince .... Rabbim bekleyen herkese önce sabır versin tez vakitte kavuştursun inşallah ....
biz izmirden basvuruyoruz düzce ile farklımıdır bilemiyorum ama bizim mektupta yazacakmış...mektubu aldıktan en erken altı ay sonra ilerleme için ararsınız dediler kurumda.Merhaba, bizi yaklaşık 10 gün önce kurumdan aradılar. Başvurumuzun onaylandığını söylediler. Düzce'den kız-erkek, rıza/terk ayrımı yapmadık. Onay mektubunun da 15 gün içerisinde elimizde olacağını söylediler. Şimdi benim sorum onay mektubunda sıramız yazacak mı yoksa onay mektubundan sonra sıramızı Düzce'deki kurumu arayarak mı öğreneceğiz?
biz izmirden basvuruyoruz düzce ile farklımıdır bilemiyorum ama bizim mektupta yazacakmış...mektubu aldıktan en erken altı ay sonra ilerleme için ararsınız dediler kurumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?