Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Bende ilerleme çok yavaş diye üzülüyorum. 38 yasindayim 2yildada anca sıra gelir oldu 40🙁neyse hayırlısı diyelim.

2-3 yıl kadar bekleme süremiz var evet.. Ama yaşa takılmamak lazım.. eminim ki melekler beklemenin zorluğunu unutturacaklar.. herşeyin hayırlısını dileyelim biz 😊

Birisi bana rıza davası sürüyor mu diye sormuştu soruyu bulamadım kusura bakmasın..... Evet sürüyor

biz izmirden basvuruyoruz düzce ile farklımıdır bilemiyorum ama bizim mektupta yazacakmış...mektubu aldıktan en erken altı ay sonra ilerleme için ararsınız dediler kurumda.
Merhabalar ben de izmir den başvuracağım sizin nasıl ilerliyor şu an merak ettim ve kaçıncı sıradasınız?

Merhabalar ben de izmir den başvuracağım sizin nasıl ilerliyor şu an merak ettim ve kaçıncı sıradasınız?
merhaba şimdiden hayırlısı olsun :) biz ilk evraksal prosedürlerin hepsini atlattık artık sabırla bekleme aşamasındayız... hem kız hem erkek uygundur ve 0-3 yaş arası dediğimizden 0-1-2-3 kız ve erkek olarak 8 ayrı sıramız var.tabi en yakın 3 yaş erkek duruyor şimdilik ama belli olmaz hep hayırlı evlat hangisi ise o olsun diye dua ediyorum...

merhaba şimdiden hayırlısı olsun :) biz ilk evraksal prosedürlerin hepsini atlattık artık sabırla bekleme aşamasındayız... hem kız hem erkek uygundur ve 0-3 yaş arası dediğimizden 0-1-2-3 kız ve erkek olarak 8 ayrı sıramız var.tabi en yakın 3 yaş erkek duruyor şimdilik ama belli olmaz hep hayırlı evlat hangisi ise o olsun diye dua ediyorum...
İnşallah hepimiz için hayırlı olsun .Biz yarın ilk başvuru için gideceğiz bana biraz yardımcı olur musunuz nasıl bir yol izleyeceğiz?

İnşallah hepimiz için hayırlı olsun .Biz yarın ilk başvuru için gideceğiz bana biraz yardımcı olur musunuz nasıl bir yol izleyeceğiz?
gittiğinizde görevliniz size tüm detayları anlatıyor,herşey sizin içinde tamamsa ilk başvuru dosyanızı açıyor ve tamamlanacak evrakları ve tamamlanması gereken zamanı veriyor...sonra siz o listeyi tamamlayıp zamanında teslim ediyorsunuz...sonra ev ziyareti oluyor,onlar gelmeden arıyorlar ve en son kuruma tekrar görüşmeye gidiyorsunuz ardından onay mektubu geliyor yada onaylanmazsa onuda bildiriyorlar...ve sıranızı bekliyorsunuz yani bizde aşamalar böyle ilerledi...

Arkadaşlar MERSİN Deniz başvuru yapan sıralamasını bilen varmı kaçıncı sıradasınız lütfen Bilgi verin hiç ilerleme yok aylardır

Bu çok eski Bi msjama yine de burayı okuyanlar adına kayıtsız kalamadım. Dini boyutta böyle bir düşünceye sahipseniz eğer burayı okuyanlar zaten kendiniz doğurabiliyor olsanız bile evlat sahibi olmayın. Bu Bi bağnazlık gerçek olamaz böyle Bi düşünce çünki kan bağı değil can bağıdır esas olan sen onu evladın gibi görmiyeceksen namahrem olarak göreceksin öz çocugun olsada yine aynı şekilde düşünürsün bu Bi saçmalık

Merhaba kızlar..... sıralarınız su gibi aksın geçsin inşallah.... bende önce kıvranıyordum.... şimdi mahkeme için kıvranıyorum .... 1 yıldır.... hala bitmedi.... yazı bulacak muhtemelen... ailesi çıkmadan mahkeme bitsin derdindeyim bende .... çünkü aile çıkarsa elinden alıyorlar çocuğu 😔😔 .... mahkeme sürecinde... kıvranıyorum ama bitmedi bitmiyor.... uzadıkça uzuyor..... bu kadar uzatmanın ne anlamı var... zaten ne süreçlerden geçtik.... ben yavrumu 3 yıl bekledim .... yarın gün verilecek bakalım kaç ay sonraya .... inşallah çok uzun olmaz

Merhaba kızlar..... sıralarınız su gibi aksın geçsin inşallah.... bende önce kıvranıyordum.... şimdi mahkeme için kıvranıyorum .... 1 yıldır.... hala bitmedi.... yazı bulacak muhtemelen... ailesi çıkmadan mahkeme bitsin derdindeyim bende .... çünkü aile çıkarsa elinden alıyorlar çocuğu 😔😔 .... mahkeme sürecinde... kıvranıyorum ama bitmedi bitmiyor.... uzadıkça uzuyor..... bu kadar uzatmanın ne anlamı var... zaten ne süreçlerden geçtik.... ben yavrumu 3 yıl bekledim .... yarın gün verilecek bakalım kaç ay sonraya .... inşallah çok uzun olmaz

menzil54 menzil54 günaydın sürekli senin cevaplarına takılıyor gözüm... neden bu kadar karamsarsın. bu karamsarlıkla nasıl bu kadar şeyle başa çıkabiliyorsun. 1- aile bebeği alacak olsa zaten vermezdi. 2- yasalar o kadar kolay hop diye vermiyor bebeği 3- o bir birey oldu artık aranızda bağ kuruldu. 4- maddi manevi sizin önceliğiniz varsa tabi ki sizde kalacak. öncelikle küçüğün menfaatini düşünüyor mahkeme. öyle biyolojikmiş doğum hakkıymış safsata. rıza davanız bitti mi yada rıza aranmama kararı verildi mi bunlar çok önemli. lütfen önce araştır aç oku ondan sonra burada fikir beyan et. bak binlerce kişiyiz. birbirimize umut olmak gerekirken umutsuzluk olma. bebeğine de yansıtma gerginliğini. yanlış anlama tak tak söyledim ama gerçekten çok diken üstündesin.

Son düzenleme:

bizim de 10 ay sonraya gün verildi. Bakalım ilk duruşma nasıl geçecek. Rıza davası bittiği için tabi biraz daha rahatım. Tedirginliğinde haklısın. İnşallah çabuk biter. Gelişmeleri yaz :)

menzil54 menzil54 günaydın sürekli senin cevaplarına takılıyor gözüm... neden bu kadar karamsarsın. bu karamsarlıkla nasıl bu kadar şeyle başa çıkabiliyorsun. 1- aile bebeği alacak olsa zaten vermezdi. 2- yasalar o kadar kolay hop diye vermiyor bebeği 3- o bir birey oldu artık aranızda bağ kuruldu. 4- maddi manevi sizin önceliğiniz varsa tabi ki sizde kalacak. öncelikle küçüğün menfaatini düşünüyor mahkeme. öyle biyolojikmiş doğum hakkıymış safsata. rıza davanız bitti mi yada rıza aranmama kararı verildi mi bunlar çok önemli. lütfen önce araştır aç oku ondan sonra burada fikir beyan et. bak binlerce kişiyiz. birbirimize umut olmak gerekirken umutsuzluk olma. bebeğine de yansıtma gerginliğini. yanlış anlama tak tak söyledim ama gerçekten çok diken üstündesin.

biraz haklı aslında çünkü böyle durumlarla karşılaşan arkadaş var. Malesef kanunlar onlardan yana. Tabiki çocuğun menfaatine bakıyorlar ama keşke geri isteme hakkını hiç vsrmeseler özellikle bebek aileye kavuşunca o hak geçersiz olmalı. Saçma kanunlar gereksiz yere can sıkıyor. Tabi bizde bunları bilerek bu yola başvurduk. Çok şükür hiç de pişman değilim her gün iyiki iyiki diyorum şükrediyorum. Ve herkese de tavsiye ediyorum.anne olmak imkansız değilmiş. Çok çok şükür

Son düzenleme:
Back