- 30 Haziran 2018
- 6
- 3
- 86
Günlerce bütün yorumları tek tek okudum. Yeri geldi gözyaşlarına boğuldum. Adına çok sevindim. Güle güle sağlıkla büyüt. Rabbim sizleri O'na, O'nu da siz ailesine bağışlasın inşallah.Duyanlara duymayanlara ben kavuştummm darısı tüm bekleyenlere. Duygular tarifsiz...
TABİKİ . çok mağdur durumda kadın anladığım kadarıyla. bana özelden tel nonuzu yazın hemen arayım sizi. 1 gün bile önemli.Acil bir durum.mesajda biraz da kendinizden bahsedebilir misiniz.
[/QUOTE
Özelden görüşebilirmiyizMerhaba. Yine yasal ve hukuka uygun bir hak olan, devletin yılarca sıra bekleten yapısına mecbur kalmak istemiyorsanız, Kişilerdenevlat edinme yolu var bir yöntem de..Eğer yıllar kaybetmek istemiyorsanız acilen bana dönebilirsiniz. Bir anne feryat figan doğacak kız bebeğine aile arıyor. Nasıl yardımcı olacağımı şaşırdım.burası aklıma geldi.internetten araştırın yasal olduğunu görün ve acilen bana cevapla dönün. hamile anne çok ama çok zorda.Anne Osmaniye>'de..doğumuna çok az zaman kalmış.
Amin inşallah. Darısı başınıza. 2 aydır bizimle prenses. O bitmek tükenmek bilmeyen günler şimdi öyle hızlı geçiyor ki. Ama beklemeye değer... İyiki diyeceksiniz... Allaha çok şükür. Şimdi zaman dursa büyümese diyorum.Günlerce bütün yorumları tek tek okudum. Yeri geldi gözyaşlarına boğuldum. Adına çok sevindim. Güle güle sağlıkla büyüt. Rabbim sizleri O'na, O'nu da siz ailesine bağışlasın inşallah.
Merhabalar, il dışından bebeğini alanlar, yol uzunsa neler götürdünüz yanınızda? Yolun uzunluğu korkutmadı mı sizi? Dönüşünüz zor oldu mu bebekle?
Çok teşekkür ederim, inşallah vakti gelince sıkıntısız hallederiz :)çok uzak olmasa da ben kızıma şehir dışından kavuştum. zaten mesafe fazlaysa uçakla dönmek en mantıklısı, zaman olarak kısaltmak adına.
giderken ben çantama, mevsimine, ayına uygun yedekli bol bol kıyafet koymuştum; body, tulum, şapka, eldiven, çorap. ayına uygun bez, alt değiştirme örtüsü, ağız için muslin bez, bol yedek biberon, termosa kaynayıp ılıtılmış su (2 termos almıştım ben :) ), mama, ıslak mendil, emzik, mevsime uygun battaniye veya ince örtülerden, çıngırak (ayına uygun ilgisini çekebilecek oyuncaklar), kendinize de yedek kıyafet alın yolda kusma vs için, arabayla gidecekseniz mutlaka oto koltuğu. aklıma gelenler bunlar; zaten şehir içi bile olsa alıyorsunuz bunları yanınıza :)
merhaba hangi ilimizden başvurdunuz kaçıncı sıradasınızÇok teşekkür ederim, inşallah vakti gelince sıkıntısız hallederiz :)
Merhaba ne kadar güzel bende hep biyolojik olsa bile koruyucu aile olurum diyordum ama evlat edinmek nasipmiş. Siz koruyucu aile in başvurursanız sıra çok daha hızlı ilerler. Bir araştırın isterseniz.Ben ve eşim uzun zamandır evlat edinmeyi istiyoruz. 2.5 yaş ve 5 aylık oğlumuz var. Küçüğü emziriyorum. Bir bebeği de evlat edinmek istiyordum. Anne sütü ile sıcaklığı ile büyütmek için. Ama sanırım bu hayalim mümkün olmayacak dosya vs hiç bir şeyimiz yok daha. Başvuruları da yıllarca bekletiyorlar galiba.
Merhaba hangi ildesiniz. Ben istanbuldayım daha dosyam onaylanmadı ama süre uzun geldi bana sankiKızlar bende kızıma kavuştum çok şükür bir buçuk ay önce geldi kızım 3 yıl 3 ay bekledik
merhaba hangi ilimizden başvurmuştunuzKızlar bende kızıma kavuştum çok şükür bir buçuk ay önce geldi kızım 3 yıl 3 ay bekledik
Gaziantep'teyimMerhaba hangi ildesiniz. Ben istanbuldayım daha dosyam onaylanmadı ama süre uzun geldi bana sanki
Gazientep'teyimmerhaba hangi ilimizden başvurmuştunuz
nasıl yani ya o nasıl bir şey neden kız çocugu babasıyla aynı odada kalmayacak ? rahat bi şekilde giyinmeyecek derken ? bununda bir adabı var tabiki ama çok saçma neden evlat sahibi olmak ister ki ozaman bir insan ailesinin yanında rahat etmeyecekse hiç evlatlık edinmesin daha iyi.. çok saçma..bana göre evlatlık edinmek hiç kolay bişey değil kendi evladından bakması çok daha zor düşünsene sen anne olabilirsin peki eşin ona tam bir baba olabilecekmi kendi evladın olsa babası bağırsa kızsa sesini çıkarmasın ama evlatlık olana bağırınca için sızlamazmı düşünmezmisin acaba gerçek çocuğu olsa öyle yaparmıydı die aklından geçer....
dini yönden düşünelim istersen bide
aldığın çocuk erkekse belli bi yaşa gelince onunla el temasın olmıycak aynı odada kalamıycan tesettürlümüsün bilmiorum eğerki öyleysen sacın açık yanında gezemeyecen.
baba için eğer kız çocuğu ise kesinlikle bi odada babasıyla kalamayacak yanında rahat bi şekilde giyinemeyecek daha neler neler...
bide şöyle düşünelim...!
kalktın bir evlatlık aldın Rabbim olmazları oldurandır sana bir evlat nasip etti imtihan dünyasındayız teraziyi eşit tutabilcekmisin sen tutun eşin tutabilecekmi
bence bu dediklerimi bi düşün herşeye hazır ol ve evlatlık edin..
Xbaharr. Sana cevap yazıcaktım yazma tarihine bakınca 10 yıl olmuş sen bu yazıyı yazalı ama içim el vermedi belki okursun, evet imtihan dünyası dayız belli ki Allah sana evlat vermiş vermeseydi acaba böylemi düşünecektin, kınıyorum seni, Allah bu verende alanda diyorum başkada birsey demiyorymnasıl yani ya o nasıl bir şey neden kız çocugu babasıyla aynı odada kalmayacak ? rahat bi şekilde giyinmeyecek derken ? bununda bir adabı var tabiki ama çok saçma neden evlat sahibi olmak ister ki ozaman bir insan ailesinin yanında rahat etmeyecekse hiç evlatlık edinmesin daha iyi.. çok saçma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?