Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evlat edinmemişler koruyucu aile olarak bebeği 3 aylıkken almışlar 1 yıl öncede evlat edinmek için başvurmuşlar biyolojik aile çıkıp almış evlat edinmiş olsa alamaz zaten yasal değil ama kurumda bize de söylediler koruyucu aile olunca ailenin bebeği alması daha mümküngünaydın güzel anne adayları... Dün haberlerde izlediniz mi bilmiyorum. bir ailenin evladı 3 yıl sonra biyolojik anne tarafından elinden alınmış. bu kadar kolay mı? hep yüreğimiz ağzımızda mı yaşayacağız
Evlat edinmemişler koruyucu aile olarak bebeği 3 aylıkken almışlar 1 yıl öncede evlat edinmek için başvurmuşlar biyolojik aile çıkıp almış evlat edinmiş olsa alamaz zaten yasal değil ama kurumda bize de söylediler koruyucu aile olunca ailenin bebeği alması daha mümkün
Mahkemeden sonra böyle bi tehlike yok.... ama mahkemeye kadar aile çıkıp dava açarsa malesef varMahkemeden sonra yani kimliği de alınca böyle Bi tehlike yok değilmi
o haberi bende gördüm. sıkıntı şundan kaynaklanıyor, evlatlık olarak verilen çocuğun gerçek annesinden veya babasından, doğum gerçekleştikten 6 hafta sonra rızaen dilekçe alınması gerekiyormuş. bu dilekçe daha önce alınırsa evlat veren aile mahkeme yoluyla çocuğu geri alabiliyormuş. Bu 6 haftalık süre içinde cayma hakkı varmış yani pişman olup bebeğini evlatlık vermek istemeyebilirmiş(süre onun için önemliymiş). Bu kurumun hatası. Ayrıca kuruma başvuru yaptığımda görevli %1 ihtimalde olsa biyolojik anne-baba mahkeme yolu ile çocuğunuzu geri alabiliyor bunu bilerek başvuru yapın dedi.http://www.milliyet.com.tr/evlat-edindikleri-bebek-3-yil-sonra-tekirdag-yerelhaber-3226733/
arkadaşlar link vermek yasak mı bilmiyorum ama haberde koruyucu aile diyor. hatta sosyal hizmetler sorumlusu da koruyucu aile ile ilgili bir sıkıntı yok demiş. anladığım kadarıyla rıza kararı alınmadan bebeği aile yanına yerleştirmişler. sonra da aile çıkıp geri almış.menzil54 sizin rıza kararınız var mı bebeğin mahkeme kararı çıktı mı acaba? bizim annenin rıza dilekçesi var. mahkeme de sonuçlandı. sadece üzerimize alma davası var inşallah 1 yıl dolduğunda. kaç celse sürüyor acaba bilginiz var mı
Sıramı öğrendim Şubat ayından bu yana sadece 2 sıra ilerlemiş.Sıralar güncellenmiş arayın sosyal hizmetleri öğrenin sıranızı
günaydın güzel anne adayları... Dün haberlerde izlediniz mi bilmiyorum. bir ailenin evladı 3 yıl sonra biyolojik anne tarafından elinden alınmış. bu kadar kolay mı? hep yüreğimiz ağzımızda mı yaşayacağız
Benimde aynıydı.... dilekçe var rıza davası oldu.... ama yine şuan 1 yıl doldu... mahkeme aşamasındayım.... ama aile çıksa elimden alabilirmiş .... gerçi çıkmasına gerek yok.... mahkeme çağırıyormuş beynimden vurulmuşa döndüm .... yeni yasa öleymiş .... ne anlamı kaldı ozaman evlat edinmenin biz aile çıkmasın diye kırk doğuruyoruz mahkeme tebligat yolluyoyoçıldırıcaöhttp://www.milliyet.com.tr/evlat-edindikleri-bebek-3-yil-sonra-tekirdag-yerelhaber-3226733/
arkadaşlar link vermek yasak mı bilmiyorum ama haberde koruyucu aile diyor. hatta sosyal hizmetler sorumlusu da koruyucu aile ile ilgili bir sıkıntı yok demiş. anladığım kadarıyla rıza kararı alınmadan bebeği aile yanına yerleştirmişler. sonra da aile çıkıp geri almış.menzil54 sizin rıza kararınız var mı bebeğin mahkeme kararı çıktı mı acaba? bizim annenin rıza dilekçesi var. mahkeme de sonuçlandı. sadece üzerimize alma davası var inşallah 1 yıl dolduğunda. kaç celse sürüyor acaba bilginiz var mı
Benimde aynıydı.... dilekçe var rıza davası oldu.... ama yine şuan 1 yıl doldu... mahkeme aşamasındayım.... ama aile çıksa elimden alabilirmiş .... gerçi çıkmasına gerek yok.... mahkeme çağırıyormuş beynimden vurulmuşa döndüm .... yeni yasa öleymiş .... ne anlamı kaldı ozaman evlat edinmenin biz aile çıkmasın diye kırk doğuruyoruz mahkeme tebligat yolluyoyoçıldırıcaö
Merhaba arkadaslar bende yarin ilk gorusmeye gidicem nasipse bakalim neler olacak merak ettigim en cok neye bakiyorlar ben ozel bir sirkette calisiyorum ssk evrakta asgari ucret maasim cok daha yuksek sizce sorun oluyor mu uzerindeki kredi vs duzenli odensede sorun oluyor mu aceba... karsima neler cikacak bilmek isterim siz tecrubeli annelerden cok mu uzun suruyor bu evrak isleri simdiden tesekkur ederim yazacak her guzel yurekli anne adayina
Aydın mı...Merhaba arkadaslar bende yarin ilk gorusmeye gidicem nasipse bakalim neler olacak merak ettigim en cok neye bakiyorlar ben ozel bir sirkette calisiyorum ssk evrakta asgari ucret maasim cok daha yuksek sizce sorun oluyor mu uzerindeki kredi vs duzenli odensede sorun oluyor mu aceba... karsima neler cikacak bilmek isterim siz tecrubeli annelerden cok mu uzun suruyor bu evrak isleri simdiden tesekkur ederim yazacak her guzel yurekli anne adayina
bu cok uzun ve genis kapsamli bir konu maalesef. yasal olarak o kadar cok detay var ki! ama bunlari dusunerek kendinizi harap etmeyin derim. biz de dava surecindeyiz artik biyolojik aileye de tebligat yolladilar gizlilik talep ettik sadece adresi kapatip yolladilar isim vs gorunuyor maalesef dogru bizleri koruyan bir yasa yok. ve riza davasinda riza verse bile evlat edinme davasinda tekrar beyanlari alinmaz ya da evlat edinme davasina bakan hakim tekrar cagirmak isterse ki artik bunu uyguluyorlar o zaman gelip vazgectim derse is degiaiyor. eakiden 5 yil sureyle itiraz etme haklari vardi artik bu sure kaldirildi ve ömur boyu istediklerinde itiraz edebiliyorlar. ancak bu evlatlarimizi geri alabilecekleri anlamina gelmiyor tabi ki yeni yasal surecler basliyor ve tabi ki miniklerin menfaatine gore karar veriliyor. en onemli konu biyolojik aileyle karsilasmamak icin durusmaya kendiniz degil de avukatiniz girerse yargitay karari itiraz halinde bozabiliyor bizzat girmeniz gerekiyor. bumlar kanunda yazmiyor maalesef uyulamada milyon tane farklilik var bu konuyla ilgili tum yargitay kararlarini okumus.olabiliriz ve haliyle biraz kafayi yediksiz yapmayin sakin olun birsey sormak isteyen okursa seve seve yardimci olurum hukuki olarak avukat degilim elbet ama dedigim gibi avukatimizla epey uzun calisma yaptik hicbir eksik birakmayalkm itiraz edecek birsey kalmasin diye gerisi artik hayirlisi....insallah yavrularimizla mutlu hayatlarimiz olsunMahkemeden sonra yani kimliği de alınca böyle Bi tehlike yok değilmi