- 3 Temmuz 2009
- 8.580
- 3.537
- 723
Merhabalar tatlı anne adayları. yaklaşık 4 yıllık bir bekleyişin ardından güzel haberi aldık nihayet. Şu anda beni bekleyen minnak bir kızım var, pazartesi kavuşacağız. Ben çorabını bile almamıştım haftasonu halledeceğiz her şeyi.
hayırlı olsun çok sevindim hangi ilimizde başvurmuştunuzMerhabalar tatlı anne adayları. yaklaşık 4 yıllık bir bekleyişin ardından güzel haberi aldık nihayet. Şu anda beni bekleyen minnak bir kızım var, pazartesi kavuşacağız. Ben çorabını bile almamıştım haftasonu halledeceğiz her şeyi.
Canım ya çok mutlu oldum.. Rabbim hayırlısıyla kavuştursun kızına. Ne tatlı ne heyecanlı bir koşuşturmadır o kimbilir.. Çok heyecanlandım.. Senin için.. Kendim için.. Bu haber, biz de kızımıza çok yaklaştık demek.. İnşallah..Merhabalar tatlı anne adayları. yaklaşık 4 yıllık bir bekleyişin ardından güzel haberi aldık nihayet. Şu anda beni bekleyen minnak bir kızım var, pazartesi kavuşacağız. Ben çorabını bile almamıştım haftasonu halledeceğiz her şeyi.
Bu işin içinde olup bilgisiz olmanıza çok şaşırdım neden uzmanınıza sormadınız? Her il farklı ana genlde bebeği aldıktan sonra 3 ayda bir ev ziyareti oluyor bir yıl boyunca yani yoplam 4 defa . Bir yılın sonunda velayet davası açılıyor. Hakkınızda hayırlısı olsun.Merhaba 3 ay önce iki buçuk yıl beklediğim yavruma kavuştum ❤ çok şükür Rabbime altı aylık kızım var şimdi bundan sonra bizi neler bekliyor daha önce evlat edinmiş arkadaşlardan sonrasında neler yaşadınız beni bir bilgilendirirseniz çok sevinirim. Mesela ne zaman bizi ziyarete gelirler tahmini süre nedir ? Velayet davası ne zaman açılır mahkeme süreci sizlerin nasıl oldu ? Belki bu soruların cevabı forumda var ama benim incelemek için işlerden sebep vaktim yok malesef bilen yaşayan varsa lütfen beni bilgilendirirse sevinirim teşekkür ederim .
Teşekkür ederimBu işin içinde olup bilgisiz olmanıza çok şaşırdım neden uzmanınıza sormadınız? Her il farklı ana genlde bebeği aldıktan sonra 3 ayda bir ev ziyareti oluyor bir yıl boyunca yani yoplam 4 defa . Bir yılın sonunda velayet davası açılıyor. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Teşekkür ederimBu işin içinde olup bilgisiz olmanıza çok şaşırdım neden uzmanınıza sormadınız? Her il farklı ana genlde bebeği aldıktan sonra 3 ayda bir ev ziyareti oluyor bir yıl boyunca yani yoplam 4 defa . Bir yılın sonunda velayet davası açılıyor. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Ne mutlu size ne güzel bir duyguMerhabalar tatlı anne adayları. yaklaşık 4 yıllık bir bekleyişin ardından güzel haberi aldık nihayet. Şu anda beni bekleyen minnak bir kızım var, pazartesi kavuşacağız. Ben çorabını bile almamıştım haftasonu halledeceğiz her şeyi.
Ne mutlu size ne güzel bir duygu
Merhaba ben varım. Tanışıyor muyuz acaba. Kız sırası mi, erkek mi?Kimse yokmu Kocaelide sırada olanlar var mı acaba
Ben yeni üye oldum erkek sırası kız sorasında 28Merhaba ben varım. Tanışıyor muyuz acaba. Kız sırası mi, erkek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?