Ha gayret az kaldı inşallah hamileliğin sonlarındasınSon 10 kişi :)))
Cnm ben kavuştum çok şükür 20 ay oldu kavusali 24 gunluktu minik kızımız şimdi kocaman oldu her ani çok güzel rabbim bekleyen herkSen daha kavuşmadın mı arzu .... benden önce kavuşursun demiştim sıran benden önceydi.... demek nasip kısmet işleri üzülme.... inan gelince iyiki beklemişim seni diyeceksin.... öyle tatlı öyle güzel ki anlatamam.... herkesin dilinde güzel kızım.... birde oyuncu 3 sene bekletti beni iyiki onu beklemişim sokakta yürüyemiyoruz gören durduroyor sevmek için çok tatlı.... Rabbim tez zamanda bekleyen herkesi kavuştursun....
cnm ben kavuştum çok şükür 20 ay oldu rabbim bekleyenleride kavuştursun bir an önce. Sıra beklerken zaman geçmek bilmiyor ama kavustuktan sonra zamanın hızına yetusemiyorsunuz bir bakmışsınız kocaman oluvermişSen daha kavuşmadın mı arzu .... benden önce kavuşursun demiştim sıran benden önceydi.... demek nasip kısmet işleri üzülme.... inan gelince iyiki beklemişim seni diyeceksin.... öyle tatlı öyle güzel ki anlatamam.... herkesin dilinde güzel kızım.... birde oyuncu 3 sene bekletti beni iyiki onu beklemişim sokakta yürüyemiyoruz gören durduroyor sevmek için çok tatlı.... Rabbim tez zamanda bekleyen herkesi kavuştursun....
MaşallahCnm ben kavuştum çok şükür 20 ay oldu kavusali 24 gunluktu minik kızımız şimdi kocaman oldu her ani çok güzel rabbim bekleyen herk
cnm ben kavuştum çok şükür 20 ay oldu rabbim bekleyenleride kavuştursun bir an önce. Sıra beklerken zaman geçmek bilmiyor ama kavustuktan sonra zamanın hızına yetusemiyorsunuz bir bakmışsınız kocaman oluvermiş
arkadaşlar ben de eskişehir den başvuru yaptım. oldu da aile mahkemeye verdi bizi. direk kurum davalı olarak görülüyor. işlemler ve muhattaplık direk kurumda. ve emin olun devlet bizim hakkımızı savunuyor bakan aile olarak. içinizi ferah tutun. herşeye kulak asmayın kalbinizi karartmayın. sevgiler.
İyi günler
Bizde dün evlat edinme için bilgi almak üzere gittik. Görüşme beni hiç rahatlatmadı. Görevli sağ olsun sanki evlat edinmeyin der gibiydi. Devlet zaten çok iyi bakıyor. Sadece sevgiye ve sıcak yuvaya ihtiyaçları var. Her çocuk aslında ailesi ile büyümesi mümkün olsa şeklinde konuştu. Bunu bizde biliyoruz. Koruyucu aile içinde benzer konuşmalar yaptı. Ardından evlat edinilmek için gelen çocukların hangi şartlardan geldiğinden bahsetti. Anlatımı biraz tedirgin etti. Ben forumlardan ya da internette okuduklarımdan az çok biliyordum. Eşim zaten evlat edinme ile ilgili bilgi alalım diye gitmişti kafası bulandı. Mesela mutlaka annesinin nüfus kaydına işleniyor dedi. Bende evlilik gibi gittiği nüfus kaydı gözüküyor mu dedim. Hayır o gözükmüyor ama çocuk sizinle yaşadığı için annenin çıkardığı vukuatlı nüfus kaydının altında çocuğun adının karşısında sizin adresiniz yazıyor dedi. Anne evlatlık verdikten sonra 5 yıl içinde geri isteyebilirmiş. Ama ömrü boyunca hangi adreste olduğunu bilecek. İyi niyetli olmayan insanlara denk gelinirse gelip kapımızı mı çalar dedim. Belli olmaz dedi.
Gerçi ben evlat edindiğimde canımdan canmış gibi korur kollarım. Etrafımdaki herkesin bundan şüphesi yok. Eşimde ilgi, sevgiyi çok fazla verir. İkimizde çocukları çok severiz. Evlat edindiğimizde her şeyi ile nasıl ilgileneceğimin bile hayallerini kurmuştum oysa. Nasıl sevgi dolu harika bir ortamda büyüyeceği, hangi başarılara imza atması için çaba harcayacağımız, onunla neler yapacağımız konusunda hep hayallerimiz var. Hatta ayırmayalım diye kardeş evlat edinmeyi düşündük. İkiz olabilir dedik. Ama bunlar bize sorulmadı. Biz sadece yolda giderken ve dönerken konuştuk bunları.
Görüşmenin sonunda sadece ben düşünmemişim eşimde neredeyse bize evlat edinmeyin diyecekti dedi. Hakkımızda hayırlısı. Şimdi kafamızdaki bulanıklığı berraklaştırmaya çalışmakla meşgulüz. Oysaki ben gittiğimizde bizi gördüklerinde, gözlerimizdeki pırıltıyı hissettiklerinde, bir de soru sorsalardı eğer verdiğimiz cevapları, verebileceğimiz imkanları duysalardı hemen bir kaç çocuğu evlat edinmemizi önerecekler sanmıştım.
İnşaAllah Rabbim bize de evlat nasip eder. Belki annesi ya da babası ya da ailesinden bakan bir akrabası zorda kalmış bir çocukta nasibimiz olabilirdi. Bakalım kısmetimizde neler olacak. Belki Allah korusun ama eşini kaybetmiş çocuğuna bakamayacak birisi. Ben bunlardan bahsettim yetkili dedi ki size bunları kim söyledi bilmiyorum ama yok öyle bir şey.
Baya heves kırıcı konuşmuş ben bile oturduğum yerde gıcık oldum. Siz bunlara kulak asmayın, negatif tutumlu ve kendisiyle sorunları olan bir insana denk gelmişsiniz hepsi bu. Kararınızda ısrarcı olun çünkü eminim ki o çocuk şu an vazgeçmemenizi isterdi.
Ben bir çocuğum olsa bile yuva ortamındaki bir çocuğu da topluma kazandırmayı düşünen biriyim. Eşimin de düşüncesi o yönde.
Ben bir çocuğum olsa bile yuva ortamındaki bir çocuğu da topluma kazandırmayı düşünen biriyim. Eşimin de düşüncesi o yöndeydi ama tacize uğramış özürlü birinin çocuğu çıkar çoğunlukla diye talihsiz bir konuşma yaptı o görevli. O zamanda genlerden çocuğa geçer mi diye akılda bir soru takılıyor.? Soru bana takıldı mı? Hayır. Ama eşimle görevli konuşurken bilemezsiniz dedi.
Ben bir çocuğum olsa bile yuva ortamındaki bir çocuğu da topluma kazandırmayı düşünen biriyim. Eşimin de düşüncesi o yöndeydi ama tacize uğramış özürlü birinin çocuğu çıkar çoğunlukla diye talihsiz bir konuşma yaptı. O zamanda genlerden çocuğa geçer mi diye akılda bir soru takılıyor.
ne güzel en kısa zaman da kavusursunuz yavrunuza inşallah ben erkek 63 kız 124benim 2.... odası herşeyi hazır bekliyoruz
Hepsi geçecek merak etmeyinne güzel en kısa zaman da kavusursunuz yavrunuza inşallah ben erkek 63 kız 124zaman geçer mi sizce
insallah şimdiden çok heyecanlıyımHepsi geçecek merak etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?