Evlat Demek !!!

canım benım inan hep aklımdasın sen annene özlem duyuyorsun ben yavruma,birbirimizle öyle bağdaşıyoruz ki,hep aklımdasın acaba ne yaptı diye..özel gecelerde kandillerde hep dua edıyorum,senin için yapabileceğim birşey varsa ne olur söyle..
annelerin yerını hiçbirşey tutmaz,ne desem boş..
isyan etme ,ne zaman bunalırsan annenin yanına git mezarlıkta vakit geçir ,onunla dertleş,içini dök,ben kızımın mezarına çicekler diktim rengarenk görsen çiçek bahcesi gibi oldu,ben gidince çicekleri sallanıyor,etrafa bakıyorum rüzgardan olsa diyorum başka otlar kımıldamıyor,bebeğim geldiğimi hissediyorya bu bile bana yetıyor mutlu oluyorum,sende öyle yap hem çok sevapmış,Peygamberimiz buyurmuş...

inşallah bu günler geçer...Annenin mekanı cennet olsun..güzel yerlerde Allah bizi buluştursun ...

sağol canım benim duaların yeter sağolasın.

ben de çiçekler diktim anacığımın mezarına.. çiçekleriyle, taşıyla, toprağıyla konuşuyorum anamın mezarının.. ki birzamanlar annem konuştuğunda çoğu zaman dinlemeyen ben, şimdi onun toprağıyla konuşuyorum.. onun sesine öyle muhtacım ki..
ah anam ahhh. dinmiyor acım. yanıyor da yanıyorrrr :(

amin canım.. inşallah.. hepsinin mekanları cennet olsunnn..

Seni çok iyi anlıyorum evladını kaybetmiş biri olarak benim 1 ay oldu fazla yaşamadı yavrum ama bir aydır yediğim ekmek bile boğazıma diziliyor ev bana cehennem onu hatırlatacak bir şey çıkıyor. Karşıma çıkmazsa ben arıyorum öyle hasretim ki kokusuna ama isyan etmiyorum mevla nanın bir sözü var ALLAH herkesi en çok istediği şeyle sınarmış inşallah sınavı geçmişizdir diyorum..

allahım sabırlar versin dağlandı yüreğimm
suucuum cherry_jam yaktınız beni :(((
benimde evladım olmuyor 4defa tüp bebek denedik yok olmadı
bugün 5. tedavime başlıyorum yaşadıklarım hiç kolay değil
ama sizi okuyunca kendimi unuttummm :(((
Allahım herkesin yar ve yardımcısı olsun .........

canım başın sağolsun.Allah sabır versin.
hepimiz ağlattın.
Rabbim kimseye yaşatmasın evlat acısını...

Ne dıyeyım Allah sabrını versın yazını aylar once okduugumda goz yaslarına bogulmustum Allah sana sabır versın

allahım sabırlar versin dağlandı yüreğimm
suucuum cherry_jam yaktınız beni :(((
benimde evladım olmuyor 4defa tüp bebek denedik yok olmadı
bugün 5. tedavime başlıyorum yaşadıklarım hiç kolay değil
ama sizi okuyunca kendimi unuttummm :(((
Allahım herkesin yar ve yardımcısı olsun .........

sağol canım. Amin. Allah herkesin yar ve yardımcsı olsun inşallah..
Allah şifanı versin, kucağında bebelerle yüzünü güldürsün en kısa zamanda inşallah canım..

Konundaki tum mesajlarini okuyup, hickiriklara bogulup sana cevap yazamayanlardanim.yuregimden hic cikmadin.melegin bu dunyada kotuluk zalimlik gormedi, kanatsiz melegin annesisin.annesi hep mutlu olsun, melegi cennette sevinsin...

Son düzenleme:
dönüp dolaşıp konunu okuyorum
ve ne zaman okusam gözyaşlarıma hakim olamıyorum.
boğazıma bişey takılıyor.Rabbim size sabır versin

bu konuyu okudukça evladıma daha bi sarılıyorum her bebeğime baktığımda su aklıma geliyor :43::14:

ona bikez daha sıkıca sarılıyorum :14:

bu konu olduğunda hamileydim beni çok etkiledi hep dua ediyorum suya ve kızıma :14:

rabbim evlatlarımızı korusun :14: diyecek kelime bulamıyorum ağlamaktan :14:

merhaba hanımlar bende aranıza yeni katıldım.bende temmuz ayında kuzumu kaybettim.bir kor gibi alev alev yanıyor yüreğim için için,nasıl ayaktayım hala bilmiyorum.bildiğim tek şey son nefesime kadar sürecek bu acı,özlem,hasretlik.evladım yüreğimi yaktı gitti beni onsuz bıraktı ,her yanına gidişim aslında yaşamadığımın farkında oluşum.allah kimseye bu acıyı yaşatmasın kim olursa olsun dayanması çok zor.ama tesellim birgün annesi ve kuzusu buluşacak ve hasretlik bitecek :((

Kkya gırdıgımde ilk işim senın yazdıklarına bakmak canım arkadaşım.uzum zmndır nasıp olmamıstı girmek..yine aglattınnn..allahım hıckımseye yaşatmasın evlat acısı...hersey gonlunce hzıurla olur ınsallahhh:71:

maalesef acını senden daha iyi kimse anlayamaz, elden ne gelir ki ancak acını paylaşabiliriz. allah sabır versin, sizi cennetinde buluştursun inşallah...

rabbim evladını kaybeden herkese sabırlar versin........

bende 20 haftalıkken kaybettim evladımı 20şubatta

evlat o kadar tatlıymışki o kadar tarif edilemicek bir duyguyla sevip bağlanıyormuşsunki ona kucağıma hiç almamışda olsam göğsümden su an gelen sütle ben onu hiç emzirememişde olsam kokusunu bile hiç duymamış olsamda ben evladımı o kadar çok özlüyorumki.
tek tesellimiz cennet kapısında bekleyen meleklerimizin olması.belki evladım dünyaya gelip her ağlayışında biz binkere ölecektik diyorum kendime ya sağlıksız olsaydıda fakat aciz kullarız işte dayanamıyor ki kalbim.

yavrum gittiğinden beri neden içim ateş gibi yanarken bedenim üşümekten bıkkın.

hepinize sabırlar versin rabbim kardeşlerim.hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.ve bizleri onlara layık anne babalar olmayı nasip etsin

Back