Evlat ayrımcılıgı bu mu?

Nasıl bir çözülesi konu açtınız böyle devrelerim yandı..

Gerçi konu elti olunca havuz probleminden hallice oluyor

Sizde az sinsi olun ozaman madem, belki o şekilde daha mutlu olursunuz..
Sinsilik derken bizi dinlemiyor ki kaynana kayinpeder bende diyorum kullandirmayin kendinizi diye ama onlara göre biz zenginiz onlar fakir.ama ben kirada oturuyorum onlar kendi evlerinde.

Onlardan gelecek hayır Allah tan gelsin der boşverirdim ben olsam.
Anladığım kadarı ile elti onlarla aynı apartmanda falan...
Dipdibe görüşüp maddi açıdan daha rahat olmaktansa azıcık aşım kaygısız başım der senede 1 defa el öpmeye giderdim olur biter... huzur olur hiç değilse..

Verdikleri evlerde oturmayın. Fiili taksimi kabul etmeyin. Kp öldükten sonra dava açarsınız. Ne verdiyse geri alınır. Ayrımcılığa böyle cevap verilir.

Verdikleri evlerde oturmayın. Fiili taksimi kabul etmeyin. Kp öldükten sonra dava açarsınız. Ne verdiyse geri alınır. Ayrımcılığa böyle cevap verilir.
Keşke öyle olsaydi ama evler karkas haldeyken tapularini cocuklarina vermis kendileri oturacak hale getirsinler diye.velhasil kaynimin kinide kayinpeder yapmis bizimki hala duruyor boz daha yaptiramadik.

Cok sukur kişın 3 ay eltimve kayinvalidem ayni apartmanda oturuyorlar ben uzaktayim cok bu ayrimcilik esimi cok uzuyor ben de o üzüldügü icin üzülüyorum.Banada bişey diyemiyor ailesinin yaptiklari için boynu bukülüyor.

Bu hikaydeki herkes emanet parayla kurban kesiyor, kesmek istiyor, kesmeye çalışıyor. Dikkatimi en çok o çekti. Enteresan.

Size ne diyesim geldi
Bu sizin değil kayinpederinizin sorunu
Hangi oğluna gelinine ne alıp vereceğine siz karisamazsiniz herkes kendi kismetini yer

Ayyyyyy madem onlara muhtaçlığınız yok uzak durun, evi de taşıyın, onlardan gelecek Hayır Allahtan gelir zaten , birbirlerini yesinler uzaktan izle

Bu hikaydeki herkes emanet parayla kurban kesiyor, kesmek istiyor, kesmeye çalışıyor. Dikkatimi en çok o çekti. Enteresan.
Biz cok sukur kesebiliriz kucuk basta olsa biz sadece kayinpederi zarfladik ama aldik boyumuzun ölçüsünü tabi...halimize binlerce kez sükür ama bu yapilan ayrcimcilik insanin cani sikiliyor.

Size ne diyesim geldi
Bu sizin değil kayinpederinizin sorunu
Hangi oğluna gelinine ne alıp vereceğine siz karisamazsiniz herkes kendi kismetini yer
Zaten karışmıyoruz yani karışamiyoruz ama bu haksizlik degil mi sizce?hep ona hep ona.biz sıkistıgımızda istedik arabimiz bozuldugunda borc olarak ona bile razi olmadi.

Zaten karışmıyoruz yani karışamiyoruz ama bu haksizlik degil mi sizce?hep ona hep ona.biz sıkistıgımızda istedik arabimiz bozuldugunda borc olarak ona bile razi olmadi.
Kendimden örnek vereyim
Kayinbabam çok zengin bı adam tüm kayinlarimin kendi evi var bitek biz kiradayiz. 3 yıllık evliyim bir kere bile birşey istemedik tenezzül bile etmem şahsen . Kayinbabam alacağına Allah bol kazanç versin eşim alsın yoksa da yok. Ne laf veririm onlara ne minnet duyarım.
Miras kalinca da çocuğumun hakkı dicez hiç dokunmayız direk çocuğuma kalsın bu dusuncedeyim ben

Haksizlik kısmı tamamen baba oğul arasında buna siz asla ama asla karışmayın siz yokken de onlar baba oguldu.

Bence kayinbabanin yardımıyla gecinmediginiz için sevinmeniz gerek.

Kayınbaba cimri ona diyecek yok zaten, ha yapmak zorunda değil ama yapmadığını yaptım diye göstermek komik... Bence olay eltide, evlat ayrımından ziyade elti çok çirkinleşiyor muhtemelen bu meselelerde, kayınbaban da aman başımızdan gitsin ne isterse yapalım diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…