Premature Bebekler Evlat acısı

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Hanimlar bana ve ogluma dua eder misiniz lütfen

biraz destek alsanız iyi gelir gibi

komşum 3 yaşında kızını kaybetti kalp hastasıydı , ilk günler tabiki çok kötüydü
kendiside sağlıkçıydı hemen destek alamaya basladı sanırım çunku çabuk toparlandı ,

allah sabırnızı bol etsin bütün evlatları annelerıne babalarına bagışlasın

Canım sen bir sonraki gebelik için yenidoğan yoğun bakımı olan iyi bir yer bul ama yine de nasip Vu işler. Bebeğin iyi haftalarda doğmuş en azından. 1 yıl arayla 22 ve 25 te Doğum yaptım. İlki yaşamadı. İkincisi çok küçüktü tam teşekküllü yenidoğan yeni bakımı olan iyi bir hastanedeydi ki beyinde kanama oldu 2 gün yaşadı yavrum.

1 yıl arayla bebeğimi abisinin yanına defnettik bugün tek diyeceğim öyle olsaydı böyle olaydı ile değişmiyor durum ne de acın geçiyor .
Daha iyi hastane, perinatolog bir prof a gidiyordum ki yine olumsuz.

Tavsiyem destek alman özellikle ev hanımı isen. Çünkü ev insanın üzerine basıyor

Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun 2 gün önce bende bebeğimi kaybettim 25 haftalık erken doğumla şah damarında incelmeden dolayı çok zor cok anlatılmaz bir acı tarifi yok. Görme bakma unutamazsın dediler fakat Görmek istedim gösterdiler tebessüm vardı yüzünde meleğim uçtu gitti . Tek tesellim rabbimden geldik rabbime gidicez. Rabbim yar ve yardımcımız olsun tüm meleklerini kaybeden annelerimizin ,

Allah sabır versin
bende yeni doğum yaptım 35 gün oldu normal doğum yaptım oğlum çok havasız kaldı ölü olarak doğdu ama çok şükür Allah bağışladı bize.
Bence sende korkma hemen hamile kalmaya bak Rabbim sana tekrar güzel bir evlat erir ve bu seferde Meryem süresini devamlı oku çocuğu olmayanlar için zor hamilelik için en güzel dua oku boş zamanlarında

Merhaba bende erken doğum nedeniyle bebeğimi kaybettim sebebi belli değil idrar yolu enfeksiyonu vardı ben de de sizde böbreklere geçmiş mi

Çok geçmiş olsun rahşm ağZı yetmezliği mi var sizde

Merhaba bende erken doğum nedeniyle bebeğimi kaybettim sebebi belli değil idrar yolu enfeksiyonu vardı ben de de sizde böbreklere geçmiş mi
Evt arkadasim enfeksiyon buyuk etken. Suan hamileyim 28 haftalik. Iyi bi doktor buldum hamile kalinca ona gittim takiplerimi yapti 5. Aydan sonra rahim agzi kisaligi cikti. 23. Haftada serklaj oldum. Enfeksiyona dikkat ettik. Yatarak geciriyorum. Insallah son haftalari gormeyi diliyorum. Rabbim sizde sabirlar versin.

İnş sonunda sağlıcakla alırsınız kucağınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…