Evinizin Her Köşesine Kullanımı Şık Raflar

benmde var böle raflarım babam mobilyacı olduundan ona sölemiştm o da yapmıştı çok şık oluo valla tavsiye ederim

misafirlerinizi şaşırtmak için birebir bir raf yapmak istermisiniz..

Malzemeleri; maket bıcağı,vidalar bir tane kitap(ajanda vs) ,metre," L"şeklinde demir parçası tutkal

Kullanacağınız kitabi mutlaka ortalayın terazide olması gerekir...

demir parçasını tam ortaladığımız yere yerleştiriyoruz ve bombelik oluşmasın diye fazla kısımları maket bıcağı ile kesiyoruz kitaptan

Daha sonra vidalama işlemini yapıyoruzz.
...Sayfaların ayrı ayrı görünmemesi için sağlı sollu vidalayalım .demir parçasınıda vidalayarak sağlamlaştıralım...

Daha sonra kitabın kapağını yapıştırmak için tutkalı döküyoruz alttaki sayfaya bolca ki sağlam olsun..

tutkalın sağlamlığını artırmak için üzerine bir ağırlık koyun...Boş zamanınız varsa üzerine oturun bu daha sağlam yapacaktır

görünmez rafı artık duvara monte edebiliriz...

buyrun görünmez rafınız hayırlı uğurlu olsun...a.s.

baştaki resim neden silinmiş analmadımm...evet raf fikri süper değişik raflar gelecek..

çok güzelmiş şekerım hakıkaten...valla benım böyle şeyler aklma gelmez hep görecem bıryerden öyle yapabıleyrummm

birileri düşünüp fikir verecek bizde yapacağızz en iyi o..boşver kafamızı boşuna yormayalımm..

Ay gerçekten çok şaşırdım yaa:1shok: kırkyıl düşünsem aklıma gelmes:mymeka: ve benim böyle biirşeye çok ihityacım vardı gerçekten çok sevindim ne akıllıca ne dahiyane bir buluştur yaf :1rolleyes:

Teşekkürler teknolog :))

güzel ama, peki ya o ziyan olan kitap:sm_confused:

Her daim rafları hem çok estetik hemde çok kullanışlı bulmuşumdur.Bunlarda çok guzel.Paylaşımın için teşekkür ederim arkadaşım.

tegnologcum paylaşımın için teşekkürler hepsi çok güzeller hemde çok kullanışlı yer kaplamıyor.. bayıldım daha varsa resim koysanaa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…