• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evinizin Her Köşesine Kullanımı Şık Raflar

Teknolog

ŞÜPHECİİ.....
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2008
7.737
19
683
Ankara
90fc8e80ce62fd3ecc3ccb0a4bba1.jpg

0ec4978f8445d3991a5f61e21e9d7.jpg

9c2a310a22966ae9f5ef35709ed86.jpg

6bdbdd8792ef343808fcb3ec21c35.jpg

8ea4008c20d5264734c16a0530f41.jpg

Dimza.gif

benmde var böle raflarım babam mobilyacı olduundan ona sölemiştm o da yapmıştı çok şık oluo valla tavsiye ederim

misafirlerinizi şaşırtmak için birebir bir raf yapmak istermisiniz..
F0LJPQBAFTEXCFH323.jpg

Malzemeleri; maket bıcağı,vidalar bir tane kitap(ajanda vs) ,metre," L"şeklinde demir parçası tutkal

FERD3SDJ12EXCFH36Y.jpg
Kullanacağınız kitabi mutlaka ortalayın terazide olması gerekir...

FHGJ2VJB92EXCFH3FH.jpg

demir parçasını tam ortaladığımız yere yerleştiriyoruz ve bombelik oluşmasın diye fazla kısımları maket bıcağı ile kesiyoruz kitaptan

FMNYUB97DHEXCFH3P3.jpg
Daha sonra vidalama işlemini yapıyoruzz.
...Sayfaların ayrı ayrı görünmemesi için sağlı sollu vidalayalım .demir parçasınıda vidalayarak sağlamlaştıralım...

FZ8VCOHPYAEXCFH3WN.jpg

Daha sonra kitabın kapağını yapıştırmak için tutkalı döküyoruz alttaki sayfaya bolca ki sağlam olsun..

F9JNJGGJYGEXCFH3XU.jpg

tutkalın sağlamlığını artırmak için üzerine bir ağırlık koyun...Boş zamanınız varsa üzerine oturun bu daha sağlam yapacaktır

FWWGRGN8BXEXCFH41B.jpg

görünmez rafı artık duvara monte edebiliriz...

FBYD0RFWU2EXCFH43F.jpg

F88T1SOQ5GEXCFH2ZH.jpg

buyrun görünmez rafınız hayırlı uğurlu olsun...a.s.

baştaki resim neden silinmiş analmadımm...evet raf fikri süper değişik raflar gelecek..

çok güzelmiş şekerım hakıkaten...valla benım böyle şeyler aklma gelmez hep görecem bıryerden öyle yapabıleyrummm

birileri düşünüp fikir verecek bizde yapacağızz en iyi o..boşver kafamızı boşuna yormayalımm..

Ay gerçekten çok şaşırdım yaa:1shok: kırkyıl düşünsem aklıma gelmes:mymeka: ve benim böyle biirşeye çok ihityacım vardı gerçekten çok sevindim ne akıllıca ne dahiyane bir buluştur yaf :1rolleyes:

Teşekkürler teknolog :))

güzel ama, peki ya o ziyan olan kitap:sm_confused:

Her daim rafları hem çok estetik hemde çok kullanışlı bulmuşumdur.Bunlarda çok guzel.Paylaşımın için teşekkür ederim arkadaşım.

tegnologcum paylaşımın için teşekkürler hepsi çok güzeller hemde çok kullanışlı yer kaplamıyor.. bayıldım daha varsa resim koysanaa.s.

Back
X