Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
çocuk odasını bilerek yazmadım çünkü orası hep dağınıktırkaydirigubbakcemile3benim en çok mutfagım dağılıyo nedense hep toparlıyorum ama yinede bi türlü düzene girmiyo..merak ettim ve bu konuyu actım.varmı benim gibi olan acaba:bbo:..
ya kızlar sormayın benimde mutfak en çok dagılan yer.ama genel olarak baklırısa yatak odam ve oturma odamda hep dagınık oluyor anlamıyorum ben ya..evde çocukta yok ama biz çocuktan beteriz sanursam galiba :))))))
en çok oturma odam dağılıyoo ,,ortalık toplamaktan bıkmış durumdayımm,,bide malum sobalı evv elektirk süpürgesi açıyorumm sürekli ondanda bıktımm,,artık elimde son model gırgırımla dolaşıyorummkaydirigubbakcemile3
mutfagım ufak bir yer hep derli tplu tutatrım ama en çokda orası dagılır.oturma odasına gelince kızım 3 yaşında kendi oyuncaklarını toşplar ve kirlileri kirli sepetine banyoya be söyleyince atar.ha birde biberonunu mutfaga götürüp gelir,birde yerde ve eklinde bişey kagıt naylon vs şeyler varsa ayaklı çöpe atmaya bayılıyorr:)))
12. oyu kullanmışım 13.mesajı yazıyorum son seçeneği işaretledim dağınık olmaz benim evim diye (sakın özenmeyin)tek olduğumu gördüm ben bu halimden hiiiç memnun değilim boş vermeliyim ama elimde değil:1no2:
suan ufak bır bebegım var onunla ılgılenmekten hıcbır ıse yetısemıyorum.bu sebeple bu aralar evımın her yerı dagınıknasıl toparlıcam ya hıc bılemıyorum