• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket evinizin en çok dağılan yeri hangisi??

evinizin en çok dağılan yeri hangisi??

• Ankete Katılan
    61

melodies

GameOwer
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2007
1.345
2
641
Eskişehir
çocuk odasını bilerek yazmadım çünkü orası hep dağınıktırkaydirigubbakcemile3benim en çok mutfagım dağılıyo nedense hep toparlıyorum ama yinede bi türlü düzene girmiyo..merak ettim ve bu konuyu actım.varmı benim gibi olan acaba:bbo:..

bizim en çok dağılan yer misafir odasıdır. ben genelde o odada giyinirim eşyalarımda orda kalır genelde en dağınık o odadır

ya kızlar sormayın benimde mutfak en çok dagılan yer.ama genel olarak baklırısa yatak odam ve oturma odamda hep dagınık oluyor anlamıyorum ben ya..evde çocukta yok ama biz çocuktan beteriz sanursam galiba :))))))

en çok oturma odam dağılıyoo ,,ortalık toplamaktan bıkmış durumdayımm,,bide malum sobalı evv elektirk süpürgesi açıyorumm sürekli ondanda bıktımm,,artık elimde son model gırgırımla dolaşıyorummkaydirigubbakcemile3

en çok mutfak dağılır bizim evde
sağolsunlar gelen gidenimiz çok
3 kişi yaşadığımız halde günde 2 makinalık bulaşık çıkıyo

mutfagım ufak bir yer hep derli tplu tutatrım ama en çokda orası dagılır.oturma odasına gelince kızım 3 yaşında kendi oyuncaklarını toşplar ve kirlileri kirli sepetine banyoya be söyleyince atar.ha birde biberonunu mutfaga götürüp gelir,birde yerde ve eklinde bişey kagıt naylon vs şeyler varsa ayaklı çöpe atmaya bayılıyorr:)))

12. oyu kullanmışım 13.mesajı yazıyorum son seçeneği işaretledim dağınık olmaz benim evim diye (sakın özenmeyin)tek olduğumu gördüm ben bu halimden hiiiç memnun değilim boş vermeliyim ama elimde değil:1no2:

suan ufak bır bebegım var onunla ılgılenmekten hıcbır ıse yetısemıyorum.bu sebeple bu aralar evımın her yerı dagınık:(nasıl toparlıcam ya hıc bılemıyorum

Back