Evinizin Düzenli Hali-OKUMADAN GEÇMEYİN LÜTFEN

doğum zinine ayrılınca sen blog işie gir bence takipçin çok olur
öyle iştahlı keyifli şevkli anlatıyorsun ki gecenin bu saatinde kalkıp ev düzenleyesim geliyor
çok merak ediyorum senin en dağınık dediğin halin nasıl acaba
birde fazlalıkalrı kaldırdım demişsin ama maşşalh ne kadar çok dolap içi eşyan varmış
ama önce yeni evlenirken heves ediyorsun beğendiğin birçok modeli alıyorsun birde hediye geliyor eee annelerin de yaptıgı çeyizler var sonra üst üste bir hal alıyor

Yorumunuza hayran kaldım.
Keşke herkes sizin gibi düşünebilse..
İnce düşüncenizden dolayı sizi tebrik ediyorum.
Sadece bunu belirtmek istedim..

İyi paylaşımlar..

Çok teşekkür ediyorum.olması gerekeni söyledim sadece.veren el alan elden üstündür..

Ben geldim kızlar.sabahtandır kızımın odasına giriştim.ben ayda bir tüm evin dolap ve çekmecelerine dalıyorum.yarı yaz yarı kış olunca giysiler karman çorman oldu.bende ya Bismillah dedim kadında temizlik yapıyorken bende dolaplara girişim dedim.kışlıklarını kaldırdım,olmayanları ayırdım ,verilmesi gerekenler ayrıldı,saklanması gerekenler saklandı.kızımın dolabının çatı katına kullanılmayan minderleri,değiş tokuş yaptığım oyuncakları(tüm oyuncakları elinin altında değil yarısını kaldırıyorum dönüşümlü oynuyor)ıvır zıvırları koydum.oranın resmini çekemedim birinin kapakları açık tutması gerekiyor çünkü.ayy çekmeceler,dolaplar ferahladı kızımın odasında.bir rafı boş görünüyor orası dolacak çünkü günlük ev kıyafetlerinin hepsini yıkadım oraya yerleştirecem. $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg

Ayy resimler karışık çıkmış dolap,şifonyer,çalışma masası gibi sırasıyla koymuştum.idare edin fotoğraf düzeni elimde olmadan olmadı.

bende doğum iznine çıkınca anca ev düzenleme işine girebilicem malum çalışırken pürpak düzen yapılamıyor. Tam toparlıyorum mutlaka bişeyler dağılıyor evde. Sabırsızlıkla doğum sonrasını bekliyorum :)

süper bir konu bende hep değiştiririm dolap içlerini halen bir düzene koyamadım bir oraya bir buraya alırım burdan güzel fikirler edineceğim gibi hatta şimdiden aldım bazı fikirleri resim paylaşan arkadaşlar maşallahınız var gerçekten hepsi birbirinden güzel :KK9::KK9:

Ben geldim kızlar.sabahtandır kızımın odasına giriştim.ben ayda bir tüm evin dolap ve çekmecelerine dalıyorum.yarı yaz yarı kış olunca giysiler karman çorman oldu.bende ya Bismillah dedim kadında temizlik yapıyorken bende dolaplara girişim dedim.kışlıklarını kaldırdım,olmayanları ayırdım ,verilmesi gerekenler ayrıldı,saklanması gerekenler saklandı.kızımın dolabının çatı katına kullanılmayan minderleri,değiş tokuş yaptığım oyuncakları(tüm oyuncakları elinin altında değil yarısını kaldırıyorum dönüşümlü oynuyor)ıvır zıvırları koydum.oranın resmini çekemedim birinin kapakları açık tutması gerekiyor çünkü.ayy çekmeceler,dolaplar ferahladı kızımın odasında.bir rafı boş görünüyor orası dolacak çünkü günlük ev kıyafetlerinin hepsini yıkadım oraya yerleştirecem.Eki Görüntüle 703997 Eki Görüntüle 703993 Eki Görüntüle 703990 Eki Görüntüle 703987 Eki Görüntüle 703979 Eki Görüntüle 703978 Eki Görüntüle 703977 Eki Görüntüle 703976 Eki Görüntüle 703981 Eki Görüntüle 703982 Eki Görüntüle 703983 Eki Görüntüle 703984 Eki Görüntüle 703986 Eki Görüntüle 703988 Eki Görüntüle 703989 Eki Görüntüle 703991 Eki Görüntüle 703995 Eki Görüntüle 703996 Eki Görüntüle 703998

çok güzel olmuş hepsi.
ben de çektim çocukların odalarını ama yükleyemedim bir türlü.

kalınka selin mutfak çekmecelerin ve dolap içlerin maaşALLAH.hepsi süper düzenli ve kullanışlı.
dolap içi ekstra raf A101 e gelmişti geçen haftalarda.yetişemedim.

ben de her gün olmasa da sık sık çocukların dolaplarını düzeltirim.pek karışmaz.sadece çekmeceler de karışıklık oluyor.
kalabalık ve dağınıklıkta nesef alamayanlardanım.:)

bazam en fazla bu kadar düzene girebiliyor sağ köşede ki pembe yün yorgan kayınvalidemin çeyiz sırasında ki süprizi:KK15:
yarısını kaplıyor sinir oluyorum,2 kapaklı dolabım bekarlık zamanında kullandığım dolap
iyi ki getirmişim küçük odada duruyor çocuk odasına dönüştürünce 3 kapılı büyük bir dolap yaptırıcam yerine:KK34:

Eki Görüntüle 704103 Eki Görüntüle 704104 Eki Görüntüle 704105

amedia maşşalah çok güzel olmuş:)
ama senin prensesinde maşallahı var benden çok kıyafeti var:)
o ne süslü bi kızçe öle:)

Amedia evinide düzeninide cok takdir ettim dogrusu..benimde 1.5 yaşında kızım var odasındaki düzeni tam olarak hala sağlayamadım verilecekler oyuncaklar vs.Oyuncakları değiş tokuş nasıl yapıyorsunuz arkadaşlarıyla mı?Birde küçülenleri yada saklanacakları napıyorsun?

Ya mutfak düzenlerine bayıldım ama şu tencereleri ağır malzemeleri üst raflara yerleştirme işinden korkuyorum...her an dolabı tepeme indirecekmiş gibi geliyo:)Daha çok alt dolaplara yerleştiriyorum o yüzden...siz hiç sorun yaşamadınız mı kızlaar..

çok güzel olmuş hepsi.
ben de çektim çocukların odalarını ama yükleyemedim bir türlü.

Aslında bende çekmiştim çoktan konu ilk açıldığında ama yükleyemedim.o zmn kışlıklar falan vardı ama kısmet olmadı.şimdi hadi elim değmişken yeni halini koymak istedim

amedia maşşalah çok güzel olmuş:)
ama senin prensesinde maşallahı var benden çok kıyafeti var:)
o ne süslü bi kızçe öle:)

Asıl sana maşallah canım.sen bu halinle neler neler yaptın.bravo sana..ya genelde bu halde kalıyor kızım çekmeceleri dolapları karıştırmıyor.yaz kışa ve fazlalıklara girişince işim uzun sürdü.ayy daha busene bişey almadık geçen seneden olabilenleri yerleştirdim.sende alırsın bol bol dayanamazsın.

Amedia evinide düzeninide cok takdir ettim dogrusu..benimde 1.5 yaşında kızım var odasındaki düzeni tam olarak hala sağlayamadım verilecekler oyuncaklar vs.Oyuncakları değiş tokuş nasıl yapıyorsunuz arkadaşlarıyla mı?Birde küçülenleri yada saklanacakları napıyorsun?

Çok sağol canım.küçülenleri ayırıyorum.bazılarını saklıyorum açıkçası kızım ilk çocuğum belki yine kızım olur diye.ama beşte birini çok kıymetli olanları,kıyamadıklarımı.ama bir ton kıyafeti olmuş oldu evde hurçlarda.yıkıyor ütülüyor ufak hurçlara koyuyorum.içinede güzel kokulu küçük sabunlar koyuyorum.diğerlerini etrafımdakilere paylaştırıyorum açıkçası.oyuncaklarıda yarısını kaldırıyorum.çünkü çocuklar çok çabuk sıkılıyor.kaldırıp 1 ay sonra kendi oyuncağını verince çok tatlı oluyor.

selinciğim,mutfak çekmecendeki küçük mavi kapaklı kutuları nerden aldın canım?
çok fazla kalabalığın olmasına rağmen ancak bu kadar güzel düzenlenebilir gerçekten.:)

merhaba bayanlar yaz temizliğine giriştim şu sıralar şimdi burda bazı resimlere baktım da süper baza altı düzenlemişsiniz neler yerleştirmişsiniz öyle ben bazanın bir tarafına iki hurç sadece yerleştirebildim onda da kışlıklar var diğer tarafında gelinlik ve valizler var ama ben yorgan yastıkları bir odamda üstüste hurçlarda koymuşum fakat baza altına mı koysam diye düşündüm şimdi size bir sorum olacak şu vakumlu hurçları kışlıklarım için kullansam sonra açınca kıyafetlerim ne halde olur acaba:KK50: kullanan var mıdır yorganlar için düşündüm ama sonra lazım olduğunda yorganlar falan aç tekrar vakumla olmaz kıyafetler için sağlıklı mı bilemedim :44:

Ayyyy çok şükür yazlık kışlık değişiminden çıkmış bulunuyorum :KK1: Şimdi 50 ye yakın parça ütülenmeyi bekliyorr :KK1: Dolaplarımın resimlerini çektim bende en kısa sürede yükleyeceğim :)

Ayyyy çok şükür yazlık kışlık değişiminden çıkmış bulunuyorum :KK1: Şimdi 50 ye yakın parça ütülenmeyi bekliyorr :KK1: Dolaplarımın resimlerini çektim bende en kısa sürede yükleyeceğim :)

gözün aydiin :21:
darisi basima :KK31:
ayakkabilari hallettimde kiyafetler kaldi :KK31:

X