- 18 Ağustos 2008
- 1.519
- 4.559
sen varya sen ha-ri-ka sın :)) Allah razı olsun ne diyim
Teşekkür ederiim bendimahi
Bunu harikalıktan değil tembellikten bulduğumu hepimiz biliyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen varya sen ha-ri-ka sın :)) Allah razı olsun ne diyim
tembellik değil efenim pratiklikTeşekkür ederiim bendimahi
Bunu harikalıktan değil tembellikten bulduğumu hepimiz biliyoruz
En çok dua aldığım püf noktasını paylaşayım sizinle. Tost makinesi temizliği!
Tost makinesi evde en çok kullandığım pratik eşyalardan biri. Ekmek börek ısıtırım, et pişiririm, domates biber közlerim, e malum tost yaparım
Ama temizlemesii!! Netten arattım, annemlere sordum yok bir çaresi! Yok sıcak su dök yok makineye koy çıkmazsa süngerle kazı vs. En son, kendimce yağlı kağıdı buldum. Sonra bir arkadaşım kağıt yerine aliminyum folyo kullanabileceğimi de söyledi ancak o gıcırtılı sesi bir yana, sıcakla bir araya gelince sağlığa zararlı olabileceğini düşününce yağlı kağıt daha mantıklı geldi.
Yağlı kağıdın makinemize göre göz kararı ölçüsünü, birazcık fazlasıyla alıp kesiyoruz. Tırnakların plakalara geçtiği kısma tutturacak şekilde yağlı kağıdı yerleştiriyoruz. Makineyi çalıştırıyoruz, içinde ne yapacaksak yapıyoruz vee işimiz bitincee, kağıdı dertop edip atıyoruz
ee o zaman bir dua de benden
benim makinamın plakaları çıkmıyor..tost yapdığımda falan temizliğinde çok zorlanmıyorum ama köfte yapınca canım çıkıyordu.o yüzden de köfte yapmak benim için işkenceydi..bu fikri en kısa zamanda deneyeceğim ve tutacağına eminim..teşekkürler
elbise çantası derken? anlayamadım canım?Bende püf verim
Yastik kiliflarini, elbise cantalarini(fermuarli olanlar) hurc seklinde kullaniyorum
Fazlaliklarimi koyup baza altina yerlestiriyorum
Takim elbise vs koyulan kiliflarelbise çantası derken? anlayamadım canım?
Bende kazak hurçLarın dan aldım misafir nevresim lerini havluları hurç lara yerleştir dim . Dekoratif kutular aliyim onlara da birsey ler yerleştire yim dedim baktım çok pahalı bende kapaklı plastik kutular dan aldım yapışkanlı kağıt aldım onları kapliy cam inşallah güzel olur tabi fırsat bulsam
Takim elbise vs koyulan kiliflar
Fermuarli olur hani
Nervresim vs koyup icine oyle dolaba koyuyorum bazen
Baza altina falan.
Tüm cekmecelerimdeki ise yaramayan şeyler atıldı duzeltildi mis gibi oldu yarında baza altindaki hurclanmis kıyafetlerden giymediklerimizi ayiklayip vericem hem kisliklari koymak için yer açılıcak yoksa yerim yok yaz gelince kisliklari koyucak yer bulamicam Az gibi dursa da meğer ne Kadar çok şey varmış
Eger kullaniyosan surekli yani gunluk kullandigin nevresimse bazada olmuyo ya zor olur.Hurçlarım çok da bir örnek değil bende hepsi aynı olsun istiyorum.
Çeyizciler dikiyor aslında fiyatları konusunda bir bilgim yok ama öğrensem iyi olacak anlaşılan. Nevresimlerim bazanın altındaydı onları ordan çıkaracağım galiba ben de. Bir içime sinemediler
Hadi bakalım kolay gelsin ama burdan Paylaş bizede fikir olsun .bende düzenleme yapayım içime sinerse paylaşmak istiyorum .ve hanımlar dan dolapları nin düzenli hallerinin resimlerini bekliyorum vallahi iyi gaz oluyor hemde birbirimizden birseyler öğreniyoruzDekoratif kutular çok pahalı, yapışkanlı kağıtların modelli güzel olanları da çok pahalı. Bir çare bulsak olacak sahiden onlara.
Buzdolabımla uğraşıyorum ben de. Çok güzel buzdolabı için kutular var yurtdışında düzenli olması için. Burda en fazla bulduğum normal plastik kutuyla sele gibi bir şey oldu. Buzdolabı alacaklar çekmecesi çok olan alsınlar valla tek büyük bir çekmecem var hiç kullanışlı değil
Etiketlemeye taktım bir de. Etiket makineleri var heer şeyi etiketliyorlar pinterest'te bayılıyorum mükemmel görünüyorr yazıcım var uğraşacağım bakalım hazır buzdolabına elim değmişken.
Eger kullaniyosan surekli yani gunluk kullandigin nevresimse bazada olmuyo ya zor olur.
Dolap ici bi yere yerlestirmek lazim
Vakum kullaniyodum bi ara vakum posetlerim patladi sonrada kullanmadim cok guzel yer aciyo ama butun fazlaliklar minnak kaliyo
Az esya cok huzur diyorum.
Hadi bakalım kolay gelsin ama burdan Paylaş bizede fikir olsun .bende düzenleme yapayım içime sinerse paylaşmak istiyorum .ve hanımlar dan dolapları nin düzenli hallerinin resimlerini bekliyorum vallahi iyi gaz oluyor hemde birbirimizden birseyler öğreniyoruz
Hadi bakalım kolay gelsin ama burdan Paylaş bizede fikir olsun .bende düzenleme yapayım içime sinerse paylaşmak istiyorum .ve hanımlar dan dolapları nin düzenli hallerinin resimlerini bekliyorum vallahi iyi gaz oluyor hemde birbirimizden birseyler öğreniyoruz
Bitirdim Etiketleyince gözüme bir garip geldi ya
Buzdolabım yeni tarzıyla karşınızda
Enteresan olmuş , ne çok ekmeğiniz var öyle :) Afiyet olsun , yurtdışında dolap içi düzenliği için çok fazla kutu vs. var demişsiniz fotoğraflarla örnekleme şansıınz var mı ? Elinize sağlık bu arada :)