Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Genc diyor ya genc .Git savaş Ülken için mücadele et! Kurtuluş savaşında nice gençlerimiz şehit oldu. Çocuk kadın ve yaşlı insana yardimci olurdum ama gençlere asla !
Adam ülkesiden kaçmış gelmiş sağlık beleş üniversiteye direk girecek.Ülkemin evlatlarıda sınav derdi yaşayacak.Yok öyle bir hayat sonrada evime alacağım yok yaaa.
Aay buna cok guldum ben hem alirim niye almiyim diyolar hemde suriyeliyi gorunce kem kum edip alamam diyolar Benim karsima ciksa bu soru asla almam evime once gitsinler kendi ulkelerine sahip ciksinlar derdim..
Suriyelileri ben de ülkemde istemiyorum, faşist olduğumu söyleyen insanlara diyeceğim tek şey bu sosyal deneydeki insanlar ülkemin gerçeklerini ortaya koyuyor. Gerçekten bu fikri düşüneni de uygulayanı da kutluyorum.