evinize gelip sizi delirten misafirler

Yatılı gelmeye kalkanlara hiç tahammül edemem.Kimseye gitmem,kalmam,bana gelinler bayılırlar,ben de anlamadım.:84:

benim için önemli valla tamam çocuklar yaramaz olabilir ama işi pişkinliğe vurup rahat rahat oturup yapma etme dememek ayıp bence

herkes çocuğuna sahip çıkacak hele benim gibi çocuksuz olanların evinde incik boncuk herşey ortada oluyor

aynen bende de daha yok çocuklar gelince hepsini kurcalıyo kaynanamda kullanma böyle şeyler diyo.bende milletin çocuğu için düzenimi değiştiremem dedim

Yatılı misafire nasıl katlacaksın ki?Daha zor ve kısıtlayıcı.Diğerleri hiç olmazsa oturup evlerine gidiyor.

aman iyi bari eğer çok meraklıysa kuduruyordur kız))
ahhhh sorma bana bitane saksıda çiçek verdi bende yatak odamın balkonuna koydum.o çiçeği yatak odasının balkonunamı koydun dedi .evet nerden biliyosun dedim.üst katım inşaat onun balkonundan benim balkondaki ta en kenardaki çiçeği nasıl görmüş ......inşallah bigün sarkarken düşer o balkondan milletin evini gözetlicek diye.

ah ah ah çok güldüm kız ama düşmesin öyle deme yazık

Yatılı misafire nasıl katlacaksın ki?Daha zor ve kısıtlayıcı.Diğerleri hiç olmazsa oturup evlerine gidiyor.

bi ara o dertte vardı .biz daha yeni evliyiz eşimin halasının oğlu 18-19 yaşlarında .yaz tatilinde gelmişti..aşağıda kaynanam var onda değil bizde kalacakmış eşimle kafası uyar kaynanamda canı sıkılıyomuş. yaz boyunca bende kalacakmış...... 1 hafta filan kaldı bende tabi evde misafir varken asla eşimle beraber olmam.eşiminde işine gelmediği için bi yolunu buldu gönderdi

kadının fendi erkeği yendi ))

Yatılı gelmeye kalkanlara hiç tahammül edemem.Kimseye gitmem,kalmam,bana gelinler bayılırlar,ben de anlamadım.:84:

bende asla kimsenin evinde kalamam.1 haftada kalsam afedersin büyük abdestimi yapmadan geliyorum evime içim şişiyo.çok rahatsız olurum.

bende asla kimsenin evinde kalamam.1 haftada kalsam afedersin büyük abdestimi yapmadan geliyorum evime içim şişiyo.çok rahatsız olurum.

evet ya en zoruda o yönü mecbur kalmadıktan sonra bende kalmam zaten çalışan insanım tatillerden başka biryere gittiğimizmi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…