- 19 Ocak 2011
- 1.347
- 162
- 123
- Konu Sahibi greeneyesegs
-
ya bence çocuğuna gelen misafir sahip çıkıcak çamaşır olurmu ne işi var çocuğun orda ne ayıp bnmde oyuncakla parkelerimi çizmişti çocuklar annesinn umrunda değil böyleleri gelmesn daha iyi
valla biz çocukken annem bizi misafirliğe götürmezdi...götürse bile yerimizden kalkmak mümkün değildi..ikram geldiğinde bile önce annemin gözüne bakıyoduk yaa..
Bikeresinde hiç unutmam..anneme misafir gelmişti..onunda haylazmı haylaz bi oğlu vardı................zıp bi orda biburda...
Bahçeli annemlerin evi..annemde ikram olarak hamur işi yapmıştı yoğurtluydu..çocuk dışardan yoğurtlu ellerini bir güzel cama yapıştırıp yukardan aşağı kadar indirdi...
Annesi bi kalkayımda sileyim demedi ya..böğğ halen o sahne gözümün önünde kaç sene geçti üstünden...
valla biz çocukken annem bizi misafirliğe götürmezdi...götürse bile yerimizden kalkmak mümkün değildi..ikram geldiğinde bile önce annemin gözüne bakıyoduk yaa..
herkes anneme ne kadar uslu kızın var bak hiç ayrılmıyo yanından dermiş.annemde
hııııııııııııııııııııııııı diyomuş
Bide bana sor der gibi
Yetiştirilme tarzı işte...
bide şu mesele var servise yardım edeyim bahanesiyle mutfağı teftişe gelenler.yada gelip kaş yapiyim derken göz çıkaranlar mutfağı talan edenler
aynen!!
Kendi çocukluğum aklıma geldi birden..
Ama biz çok akıllıydık yaa,:)ben kendi oyuncaklarımla bile oynamazdım gelen giden misafirlere verirdim onlar oynardı,başkalarının evinde çıtımız çıkmazdı
c.tesi günü misafirim vardı 4 yaşında deli bi oğlu var,o gün de evde olduğum için evi mis gibi temizlemişim,akşama o temiz evden eser kalmadı,her yer kırıntı,koltuklarımın örtülerini kaldırmışlar,yerlerde yemişler biz salondaydık onlar da tv izliyolar 3 yaşındaki yeğenim de o çatlağa uydu allaaaah nasıl koşuyorlar gümgüm deli oldum,oysa ki yeğenim de sessizdir ama arkadaşını görünce şımarıyor o da
Beni yoran misafiri istemiyorum.Misafir dediğin misafirliğini bilecek.
Aynen!!
Kendi çocukluğum aklıma geldi birden..
ama biz çok akıllıydık yaa,:)ben kendi oyuncaklarımla bile oynamazdım gelen giden misafirlere verirdim onlar oynardı,başkalarının evinde çıtımız çıkmazdı
c.tesi günü misafirim vardı 4 yaşında deli bi oğlu var,o gün de evde olduğum için evi mis gibi temizlemişim,akşama o temiz evden eser kalmadı,her yer kırıntı,koltuklarımın örtülerini kaldırmışlar,yerlerde yemişler biz salondaydık onlar da tv izliyolar 3 yaşındaki yeğenim de o çatlağa uydu allaaaah nasıl koşuyorlar gümgüm deli oldum,oysa ki yeğenim de sessizdir ama arkadaşını görünce şımarıyor o da
kesinlikle .bilmeyeni de kabul etmiyorum zaten.adım misafir sevmez geline çıktı.
kesinlikle .bilmeyeni de kabul etmiyorum zaten.adım misafir sevmez geline çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?