- 19 Ocak 2011
- 1.347
- 162
- 123
- Konu Sahibi greeneyesegs
arkadaşlar biz misafirperver bir toplumuz yedirip içirmeyi misafire hürmet etmeyi severiz.peki ya evinize gelip sizi çıldırtan misafirler........
daha önce açtığım bi konuda gelin görme konusunu konuşmuştuk.benim başıma ne geldiyse bu gelin görmelerden geldi zaten.gelin görmeyi bırakın evimde görülmeyen bi kirli çamaşır sepeti kalmıştı onu bile gelen çocuklar sağolsun içinden iç çamaşırlarımı sallaya sallaya salona getirdiklerini bilirim .hadi bunlar çocuk ya büyüklere ne demeli .....misafir anılarım ve maceralarım çoktur benim. bazen düşünüyorum ben mi tuhafım ,yoksa insan gerçekten böyle misafirleri toptan balkondan aşağı dökesi gelebilirmi.........![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
daha önce açtığım bi konuda gelin görme konusunu konuşmuştuk.benim başıma ne geldiyse bu gelin görmelerden geldi zaten.gelin görmeyi bırakın evimde görülmeyen bi kirli çamaşır sepeti kalmıştı onu bile gelen çocuklar sağolsun içinden iç çamaşırlarımı sallaya sallaya salona getirdiklerini bilirim .hadi bunlar çocuk ya büyüklere ne demeli .....misafir anılarım ve maceralarım çoktur benim. bazen düşünüyorum ben mi tuhafım ,yoksa insan gerçekten böyle misafirleri toptan balkondan aşağı dökesi gelebilirmi.........