evinize gelip sizi delirten misafirler

greeneyesegs

lütfen çocukları pistten alalım
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2011
1.347
162
123
arkadaşlar biz misafirperver bir toplumuz yedirip içirmeyi misafire hürmet etmeyi severiz.peki ya evinize gelip sizi çıldırtan misafirler........

daha önce açtığım bi konuda gelin görme konusunu konuşmuştuk.benim başıma ne geldiyse bu gelin görmelerden geldi zaten.gelin görmeyi bırakın evimde görülmeyen bi kirli çamaşır sepeti kalmıştı onu bile gelen çocuklar sağolsun içinden iç çamaşırlarımı sallaya sallaya salona getirdiklerini bilirim .hadi bunlar çocuk ya büyüklere ne demeli .....misafir anılarım ve maceralarım çoktur benim. bazen düşünüyorum ben mi tuhafım ,yoksa insan gerçekten böyle misafirleri toptan balkondan aşağı dökesi gelebilirmi.........:52::52::52:

ya bence çocuğuna gelen misafir sahip çıkıcak çamaşır olurmu ne işi var çocuğun orda ne ayıp bnmde oyuncakla parkelerimi çizmişti çocuklar annesinn umrunda değil böyleleri gelmesn daha iyi :37:

valla biz çocukken annem bizi misafirliğe götürmezdi...götürse bile yerimizden kalkmak mümkün değildi..ikram geldiğinde bile önce annemin gözüne bakıyoduk yaa..:53:

ya bence çocuğuna gelen misafir sahip çıkıcak çamaşır olurmu ne işi var çocuğun orda ne ayıp bnmde oyuncakla parkelerimi çizmişti çocuklar annesinn umrunda değil böyleleri gelmesn daha iyi :37:

benimde çocuğum olacak ama kesinlikle böyle yapmasına izin vermem.bazı çocuklar çok yaramaz olabilir ve dinlemeyebilir tamam ama gittiğim yerde bi yeri dağıtıyosa arkasından toplarım veya bişeyi döktüyse kalkıp temizlerim.bişeyi kırdıysa yenisini alır götürürüm hiç birşey yapamıyosam özür dilerim mahçup olduğumu belli ederim en azından. ama bazıları gayet pişkin o zaman sinir oluyorum

valla biz çocukken annem bizi misafirliğe götürmezdi...götürse bile yerimizden kalkmak mümkün değildi..ikram geldiğinde bile önce annemin gözüne bakıyoduk yaa..:53:

ben çocukken biraz yaramazmışım ve çok meraklıymışım evde hangi dolapta ne var diye kurcalarmışım hatta annemin misafir takımlarını bile evcilik oynıcam deyip gizlice çıkarıp kırarmışım.ama annem biyere giderken hala hatırlarım bin tembih ederdi yanımdan kalkmak yok diye.ben gittiğim yerde tuvalete bile kalkmazmışım tutarmışım hep annem kızar diyomuşum:1::1:
bu kadarı fazla evet ama öyleymişim.halada öyleyim gittiğim yerde tuvalete girmem eve kadar sıkarım :59::59:

Bikeresinde hiç unutmam..anneme misafir gelmişti..onunda haylazmı haylaz bi oğlu vardı................zıp bi orda biburda...

Bahçeli annemlerin evi..annemde ikram olarak hamur işi yapmıştı yoğurtluydu..çocuk dışardan yoğurtlu ellerini bir güzel cama yapıştırıp yukardan aşağı kadar indirdi...

Annesi bi kalkayımda sileyim demedi ya..böğğ halen o sahne gözümün önünde kaç sene geçti üstünden...

herkes anneme ne kadar uslu kızın var bak hiç ayrılmıyo yanından dermiş.annemde
hııııııııııııııııııııııııı diyomuş:19:

Aynı mahalledeki arkadaşım bizim evimize geldiğinde rahatca girerdi odalara..ama ben onlara gidince suyu bile kendim kalkıp almazdım ondan isterdim..mutfağa bile girmem tek başıma odadan çıkıpta..çok rahatsız olurum asla yapmadım valla...ev sahibi oturcak ben susadım diyip çıkıcam odadan mutfağına gidicem:26:

Bikeresinde hiç unutmam..anneme misafir gelmişti..onunda haylazmı haylaz bi oğlu vardı................zıp bi orda biburda...

Bahçeli annemlerin evi..annemde ikram olarak hamur işi yapmıştı yoğurtluydu..çocuk dışardan yoğurtlu ellerini bir güzel cama yapıştırıp yukardan aşağı kadar indirdi...

Annesi bi kalkayımda sileyim demedi ya..böğğ halen o sahne gözümün önünde kaç sene geçti üstünden...

böyle rahat insanlara ifrit oluyorum insanı eve kabul ettiğine pişman ediyolar.ben görgüsüzlük olarak adlandırıyorum

Aynen!!
Kendi çocukluğum aklıma geldi birden..
ama biz çok akıllıydık yaa,:)ben kendi oyuncaklarımla bile oynamazdım gelen giden misafirlere verirdim onlar oynardı,başkalarının evinde çıtımız çıkmazdı
c.tesi günü misafirim vardı 4 yaşında deli bi oğlu var,o gün de evde olduğum için evi mis gibi temizlemişim,akşama o temiz evden eser kalmadı,her yer kırıntı,koltuklarımın örtülerini kaldırmışlar,yerlerde yemişler biz salondaydık onlar da tv izliyolar 3 yaşındaki yeğenim de o çatlağa uydu allaaaah nasıl koşuyorlar gümgüm deli oldum,oysa ki yeğenim de sessizdir ama arkadaşını görünce şımarıyor o da

bide şu mesele var servise yardım edeyim bahanesiyle mutfağı teftişe gelenler.yada gelip kaş yapiyim derken göz çıkaranlar mutfağı talan edenler

aynen!!
Ama biz çok akıllıydık yaa,:)ben kendi oyuncaklarımla bile oynamazdım gelen giden misafirlere verirdim onlar oynardı,başkalarının evinde çıtımız çıkmazdı
c.tesi günü misafirim vardı 4 yaşında deli bi oğlu var,o gün de evde olduğum için evi mis gibi temizlemişim,akşama o temiz evden eser kalmadı,her yer kırıntı,koltuklarımın örtülerini kaldırmışlar,yerlerde yemişler biz salondaydık onlar da tv izliyolar 3 yaşındaki yeğenim de o çatlağa uydu allaaaah nasıl koşuyorlar gümgüm deli oldum,oysa ki yeğenim de sessizdir ama arkadaşını görünce şımarıyor o da

evet çocuklar birbirini kışkırtıyor...o koşuyor oda onun arkasından:20:

Aynen!!
ama biz çok akıllıydık yaa,:)ben kendi oyuncaklarımla bile oynamazdım gelen giden misafirlere verirdim onlar oynardı,başkalarının evinde çıtımız çıkmazdı

ya çocuktur yapar tabi bakmazsan annelerinde hata.benim eltim çok rahat.her geldiklerinde oğlu ses sisteminin wooferının üstüne çıkıyodu zıplıyodu küçük daha zayıf bişey ama bozdu en sonunda ses sistemini içim cız etti ben onu gece mesailerinde eşek gibi çalışarak ödedim bir kere oğlum in üstünden demedi görgüsüz gıcık

Back