Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
AnketEvinize aldığınız/evinizde kullandığınız içme suyu markanız nedir ?
Bu konu benim içime dert oldu..... İçme suyu değiştirmekten başım döndü... İlk başlarda su güzel ama bir kaç ay sonra aldığım sular musluk suyu gibi oluyor.. Peki sizin evinize aldığınız veya kullandığınız su hangisi ?
Biz de evimize 3 ay önce arıtma cihazı aldık. Şu musluğun yanına ayrı bir çeşme takılanlardan. Hem marketten su taşıma derdinden kurtulduk hem de çok güzel ve gerçekten temiz olduğunu bildiğimiz bir suyu içiyoruz artık. Arıttırdıktan sonra analiz ettirdik değerleri çok iyi çıktı. Eskiden özkaynak marka su kullanıyorduk onun da değerleri fena değilmiş.
Ben hepsini denedeikten sonra Sırmada karar kıldım şimdilki.Hani Erkan Topuz "suyunuzu 3 ayda bir değiştirin" diyor ya ...Değiştirmemin de vakti geldi sayılır.
Hastanede çalışan bir Biyolog arkadaşım tüm su markalarından numune alıp analiz etmiş ve en iyisinin Pınar olduğunu söylemişti, tek bakteri üremeyen marka Pınar demişti. Sütü ve meyve suyu için de aynı şeyi söylemişti. Bu sebeple Pınar kullanıyorum ben.
Biz de arıtma su kullanıyoruz ve ailecek memnunuz. Amway'in e-spring adlı ürününü kullanıyoruz. Mutfak rafında çok da estetik duruyor. Ben sevdim ve değiştirmeyi teklif etmeyi (malum ev benim değil, annemin ve babamın) de düşünmüyorum. :)