Anket Evinizde yangın çıktı.Yanınıza alacağınız ilk eşya hangisi olurdu?

ewinizde yangın çıktı,yanınıza alacagınız ilk esya hangisi olurdu..

• plazma tw,niz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    86

melodies

GameOwer
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2007
1.345
2
641
Eskişehir
aman allah korusun kimsenin basınada vermesin diyorum öncelikle.valla benim aklıma ilk önce cantam geldi içinde para.cüzdanım,var.onu düşünürüm ilk önce heralde..

allah korusun elbette...
yıllar önce bir belgesel izlemiştim,orda evi yanan bir kadının hayatı anlatılıyordu.herkes sağ salim kurtulmuş ama tüm evi yanmış...neyi kurtarmak isterdin diye sormuşlardı...
uzun süre düşündüğüm bir yanıtı vardı...
resim albumlerini kurtarabilmek isterdim demişti...anılarımı kurtarmak iyi olurdu...mucevherlerim,param,evim her şey yerine gelir ama anılarım gitti...yangında ilk kurtarılacak eşyalar arasında benim için de resimlerim geliyor...

Ay hakkaten Allah korusun, ben oy vermedim ayıramadım hiçbirini ya. Çok kıymetli eşyalarım benim yani maddi değer olarak değil gerçekten manevi değer yüklüyorum her şeye. Bir kalemim kaybolsa ağlamaklı oluyorum ki yangın :1shok: Allah korusun bin kere. Seçim yapasım bile gelmedi durumun ne kadar büyük bi kabus olduğunu düşündüğüm için. :sm_confused:

bende oy veremedim allah korusun hepimizi ama
burda yazılanlar hep tekrardan sahiplene biliriz
ben ilk önçe çocuklarımı kurtarmayı çalışırım :emir_bebek:senağlama
varsın param pulum,kıyafetlerim,anılarım yani resimlerim herşeyim yansın kül olsun
yeterki evlatlarımı kurtarabileyim bebişlerime birşey olmasın:1no2:
rabbim bu tür acıları yaşatmasın yoksa çocuklarımsız ne yaparım laelaelaelaelaeçıldırırım

az önçe diğer şıkkını işaretledim oda oluyorki çocuklarım

aman Allah korusun, bu soru nerden aklina geldi arkadasim.
ki bizim evimizde cikti bi kac sene önce.
cocugumu alip ciktim anca.

Türkiye şartlarında nüfus cüdanı ehliyet vb..kimlik çıkarmak çok zor olduğu için cüzdanım derdim valla.:)
canım hangi eşya demişş çocuk eşyamı ayy elbette önce canlarımız alah korusun..

Kedilerimi yakalamaya çalışacağımdan bir şey kurtarmaya vakit kalır mı bilemiyorum :)
Ama kolaylıkla yakalar ve eşimle birlikte dışarıya gönderebilirsem, kolay yerde olduğu için çantamı dolayısıyla cüzdan ve kimlik vs. vs. kimliksiz dışarı çıkmam abi tatlicadiarzu ya bir de ben sanırım muslukları sonuna kadar açıp lavaboları tıkayıp öyle çıkarım , belki bir yardımı olur ne bileyim :smiley-cool:
Soğukkanlıyımdır depremde filan da panik yapmam, belki daha çok şey kurtarabilirim CADIARZU

Türkiye şartlarında nüfus cüdanı ehliyet vb..kimlik çıkarmak çok zor olduğu için cüzdanım derdim valla.:)
canım hangi eşya demişş çocuk eşyamı ayy elbette önce canlarımız alah korusun..

çocuk eşya değil ama acıları büyük allah o acıları yaşatmasın
o anda insanın aklına eşya gelmez kanımca yerimseniben

o korkuda ve stres de aklima birsey almak gelirmi bilmiyorum ama, cantami alirim herhalde, yani telefonumu özellikle

Allah hepimizi korusun bu felaketlerden ama 20 kedi bir köpek bir hint bülbülü bir kaplumbağyla çıkamam ben bence ya hep ya hiç depremde bile çıkamıyorum dışarıya yada hep beraber çıkıyoruz:sm_confused:

Amaan eşya almaya girdimmi çıkamam ben bi daha onuda alayım bunuda bunu şu hatırası var bunu bu derken yandım ben yani.. Ama evimde bi canlı olsa onu alır çıkarım..
Param falan varsa onuda alırım evim yanmışş ihtiyacım olur..

hayatta insan canı hariç geri gelmeyecek bişi yoktur, o yüzden pek bişi aramam ama cep telim başımda olduu için öncelikle onu alırım

bizim evimizde de kuşumuz var.bende önce onu kurtarırdım.
izmirde 1998 de bir deprem olmuştu.5.3 müydü neydi.
o zaman bile ilk o zamanki kuşumuzu almıştım dışarı çıkacakken..

Öncelikle Allah korusun dilerim hiçbirimiz böyle kötü bir şey yaşamayız.
Çantamı, telefonumu alırdım herhalde. Pek soğukkanlı olamam böyle durumlarda.

Back