• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket eviniz kaç odalı?

eviniz kaç oda?

• 1+1

OY: 5 3,4%
  • 2+1

OY: 48 32,7%
  • 3+1

OY: 74 50,3%
  • 4+1

OY: 14 9,5%
  • 5+1

OY: 4 2,7%
  • 6+1

OY: 1 0,7%
  • 7+1 yada daha {fazla yok artık:)) }

OY: 1 0,7%

• Ankete Katılan
    147
benim evim 2+1.yetmiyor mesela kızım yatak odasında yanımızda yatıyor.eşime babadan kalma olduğu için,oturuyoruz ilerde kızım büüyünce başka eve çıkarız artık...

2+1 yetmiyor ama olsun başımızı sokacak bir evimiz var ya o yeter...ALLAH olmayanlara versinnn:1no2:

benim 3+1 200metrekare temizlik yaparken geberiyorum herşeyin orta hallisi karar bence

Allah herkese kendi evini nasip etsin

hanımlar kk deki bayanların evi kaç odalı?hadi ankete oy verin:)

evim 3+1 ,yani üç oda bi salon canım...
yavv yine yetmiyo bana şöyle kiler gibi bi oda olsaydıda fazla eşyalarımı koysaydım:ecrin_bebek:...
valla bu zamanda ev sahibi olmak zor bi memur maaşıyla....:delphin:

4 oda bi salon,tribleks evde oturuyorum...........evim geniste ,temizlige basladimmikafamçokkarıştı

Allahim herkese basini sokacagi,sicak bi ev nasip etsin:Saruboceq:

2+1 evim 1 oturma odam 1 kızımın odası 1de yatak odam var 100 metre kare
salonum yok malesef
ev benim değil kira 6 senedir oturuyorum kızımın odasını ayırana kadar oturma odam ayrıydı kocaman kız olunca ayırmak zorunda kaldık
yaza inşallah kendi evime çıkacam 3+1 olacak:dance: 150 metrekare:sm_cool:

benimki 3+1 klasik ev 100 metre kare daha önce 2+1 de oturuyorum burası saray geliyor sıkıntı çekmeyince anlaşılmıyor önemli olan evin içinde mutluluğun huzurun ozaman sanki ev daha güzel geliyor insana

Back
X