Evinin temiz duzenli olmasini isteyenler gelin beraber birbirimizi motive edelim :))

yok yok hakkını da yemeyeyim.. yardım ediyor.. ama bazen onun yardımından sonra arkasından toparlamak için bır daha yardıma ıhtıyac duyuyorum
onu arada benimkide çok yorgun olduğu zamanlar yapıyor:)) olsun kız oda yeter.. hiç yapmamasından iyidir :)))

Bırak dağınık kalsın bacım bu havada temizlik mi yapılır :) at kendini dışarı :) imkan varsa al bir yardımcı ,bak keyFine ..

Bunlarin hepsini bir günde mi yapıyorsun ?

İmdaaattt nefes alamıyorum

Ben herhalde yarisinda eshedu en laaaaaa. ...

Kızlar bende buzdolabını temizlemeye baslıyacam ama icindeki ortulerden sıkıldım örtü kullanmayıp durumdan memnun olan var mı bilgi lütfen tencere falan konulduğunda çizik falan oluyomu camlarında
şeffaf yapışan örtülerden kullanmaya başladım harika onlardan kullanın

akşama kadar ev gezmlerine giden kadınları anlamıyorum benm işlerim hiç bitmiyor sürekli bi iş buluyırum bu ara dip köşe giyinmediğimiz fazla kıyafetlleri elemekle başladım çokta iyi yaptımne kadar çok şey istiflemişiz

Aynen bende oyle
Zaten fazlaliklar giidince sadelsyr daha kolay oluyor

Aynen bende oyle
Zaten fazlaliklar giidince sadelsyr daha kolay oluyor
Heleki eviniz benimki kadar küçükse hiç birşeyi bekletmenin mantığı yok baktım son 1 senede neyi giyinmemişim hemen poşete ihtiyaç sahipleri için ayrı poşetledim diğerleri ya toz bezi yada çöp :)

öyle bir temizlik yaptım ki dün, şuan her yerim et kesmiş Mutfağı indirdim, sildim, tekrar yerleştirdim. Ve bütün ev ona keza...

Ben bahar temizliğine yatak odasından başladım baza altını komple boşaltıp cifledim sonra kışlıklarımızı ve kışlık yorganları hurçlayıp bazanın altına koydum. çıkan yazlıkları dolaba asmadan makinaya attım. neredeyse bomboş kalan kardolabın içini dışını bi güzel cifledim. komidinleri aynalı dolabı boşaltıp cifledim düzenli yerleştirdim fazla ne varsa dağıttım ya da attım.yatak başını pencere ve duvarları cifledim.yerleri silip süpürüp perdeyi ve halıyı yıkadım. Yazlıklar kuruduktan sonra ütüleyip kardolabı düzenledim ve bitti

ohhh maşallah misler gibi olmuştur :)

Gule gule kirlet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…