Evinin temiz duzenli olmasini isteyenler gelin beraber birbirimizi motive edelim :))

İnşallah bende hep öyle derim ama sadece derim

Bende cok istiyorum duzen tertip ama imkansiz sanki. Iki tane cocugum var her yerimiz oyuncak kucuk olan tum cekmece dolap boşaltıyor. Çıldırmak uzereyim .

:) ınsallah işe yarar sizde.. bende yaramaaz orası kesin :)

esler yardımcı olmayınca yapmak gelmıyor kendimi enayi gibi hissediyorum
:))) benim eşimde benden titiz valla... maşaallah her konuda yardımcı olur özellikle misafir geldiği zamanlar yemekleri eşim yapar ben salata yaparım sadece... ama maalesef benimde hiiiçç içimden gelmiyor fazla üşengeç biriyim kendi evime... ama annemin evine her gittiğimde temizliğini yapıveriyorum :))) kendime üşengecim sanırım

ayy aman eşinizin bu özelligini yazmayın her yerde mazallah nazar mazar deger ..
tü tü tüüü diyelim türünün son örnegine

Ne guzel benimki zor animda bile isten kaciyor

ayy aman eşinizin bu özelligini yazmayın her yerde mazallah nazar mazar deger ..
tü tü tüüü diyelim türünün son örnegine
Ha ha maşaallah dedim ya canım :))) asıl ben sizinkilere şaşırdım valla benim ailemdeki bütün erkekler öyle vallahi... babam anneme yardım etmek için tuvalet bile yıkıyor bizim buranın suyundan heralde :))))))

Benim eşimden küçük bi örnek veriyorum az önce elimde küçük cornetle eşimin yanına gittim uyuyodu ise gidicekti. Uyandı aldı corneti çöplerini de yatağın üstüne bıraktı kalktı ben şok. Şimdi etrafı toparlicam bebeğim uyuyor çok uykusuzum ama yapıcak bişey yok

Ehh kuzum... ama bunlar yetiştirilme tarzıyla alakalı canım bazı anneler böyle işte erkek çocuklarına hiç bi iş yaptırmadan el bebek gül bebek büyütüyorlar... benim bi arkadaşımın kocasıda öyle... arkadaşımla bi yere gitsek durmadan arar eve erken git evi temizle diye delirtiyor bizi...

Canim benimki bekarken her is yapiyormus sanirim benmi simarttim

Ahahaha aynen kayinvalidem hep ezdirmis kendini bi nevi herkese karşı. Çocuklarına hiç iş yaptırmamis gerçi abisi annesi bişey yaparken ben yaparım ben ederim sen dur diyo ama bizimki tam şımarık. Az önce lavabodan sigara aldım ya gına geldi

Küçükse eğer annesi üzerine çok düşmüşdür... evin küçükleri öyle oluyor genelde... ama seninki de biraz fazla mı abartmış ne lavaboda sigara

yok yok hakkını da yemeyeyim.. yardım ediyor.. ama bazen onun yardımından sonra arkasından toparlamak için bır daha yardıma ıhtıyac duyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…