- 23 Mart 2017
- 19
- 6
- 1
- 32
Canim buzdolabı icin örtu dersen verirler sana satin alacagin yer her model var aralikli olmasina dikkat et ki buzdolabin yiyecekleri sogutabilsin naylon şeklindeBuzdolabının içine nasıl bir örtü ortüyorsunuz bende istiyorum cinsi ne olmalı bilgi verir misiniz ?
Aysne cnm bende naylon beyaz buzzdolabi ortulerinden kulllaniyorumBuzdolabının içine nasıl bir örtü ortüyorsunuz bende istiyorum cinsi ne olmalı bilgi verir misiniz ?
İnşallah bende hep öyle derim ama sadece derimMeraba kızlar bende evimin düzenli olmasını çok istiyorum bahar temizliğine başladım daha bitmedi bitirdikten sonra daha düzenli ve sistemli olmak istiyorum işin ucunu bırakınca çok fena oluyor altından kalkamıyorum bu sefer kararlıyım inş düzenimi kurabilirim
Bende cok istiyorum duzen tertip ama imkansiz sanki. Iki tane cocugum var her yerimiz oyuncak kucuk olan tum cekmece dolap boşaltıyor. Çıldırmak uzereyim .
:))) benim eşimde benden titiz valla... maşaallah her konuda yardımcı olur özellikle misafir geldiği zamanlar yemekleri eşim yapar ben salata yaparım sadece... ama maalesef benimde hiiiçç içimden gelmiyor fazla üşengeç biriyim kendi evime... ama annemin evine her gittiğimde temizliğini yapıveriyorum :))) kendime üşengecim sanırım:) ınsallah işe yarar sizde.. bende yaramaaz orası kesin :)
esler yardımcı olmayınca yapmak gelmıyor kendimi enayi gibi hissediyorum
:))) benim eşimde benden titiz valla... maşaallah her konuda yardımcı olur özellikle misafir geldiği zamanlar yemekleri eşim yapar ben salata yaparım sadece... ama maalesef benimde hiiiçç içimden gelmiyor fazla üşengeç biriyim kendi evime... ama annemin evine her gittiğimde temizliğini yapıveriyorum :))) kendime üşengecim sanırım
Ne guzel benimki zor animda bile isten kaciyor:))) benim eşimde benden titiz valla... maşaallah her konuda yardımcı olur özellikle misafir geldiği zamanlar yemekleri eşim yapar ben salata yaparım sadece... ama maalesef benimde hiiiçç içimden gelmiyor fazla üşengeç biriyim kendi evime... ama annemin evine her gittiğimde temizliğini yapıveriyorum :))) kendime üşengecim sanırım
Bencede birbirimizi motive etmeye ihtiyacimiz var :))
- Beraber çıldıralım bence herkes akıllı olabilir ama çılgın insan
azdır biz azlara katılalım.
Ha ha maşaallah dedim ya canım :))) asıl ben sizinkilere şaşırdım valla benim ailemdeki bütün erkekler öyle vallahi... babam anneme yardım etmek için tuvalet bile yıkıyorayy aman eşinizin bu özelligini yazmayın her yerde mazallah nazar mazar deger ..
tü tü tüüü diyelim türünün son örnegine
Ehh kuzum... ama bunlar yetiştirilme tarzıyla alakalı canım bazı anneler böyle işte erkek çocuklarına hiç bi iş yaptırmadan el bebek gül bebek büyütüyorlar... benim bi arkadaşımın kocasıda öyle... arkadaşımla bi yere gitsek durmadan arar eve erken git evi temizle diye delirtiyor bizi...Benim eşimden küçük bi örnek veriyorum az önce elimde küçük cornetle eşimin yanına gittim uyuyodu ise gidicekti. Uyandı aldı corneti çöplerini de yatağın üstüne bıraktı kalktı ben şok. Şimdi etrafı toparlicam bebeğim uyuyor çok uykusuzum ama yapıcak bişey yok
Canim benimki bekarken her is yapiyormus sanirim benmi simarttimEhh kuzum... ama bunlar yetiştirilme tarzıyla alakalı canım bazı anneler böyle işte erkek çocuklarına hiç bi iş yaptırmadan el bebek gül bebek büyütüyorlar... benim bi arkadaşımın kocasıda öyle... arkadaşımla bi yere gitsek durmadan arar eve erken git evi temizle diye delirtiyor bizi...
Evet canım sen şımartmışsın:)))) arada bi dudak büzüver bana hiç yardım etmiyorsun diye vijdan yapar belki :))))Canim benimki bekarken her is yapiyormus sanirim benmi simarttim
Küçükse eğer annesi üzerine çok düşmüşdür... evin küçükleri öyle oluyor genelde... ama seninki de biraz fazla mı abartmış ne lavaboda sigaraAhahaha aynen kayinvalidem hep ezdirmis kendini bi nevi herkese karşı. Çocuklarına hiç iş yaptırmamis gerçi abisi annesi bişey yaparken ben yaparım ben ederim sen dur diyo ama bizimki tam şımarık. Az önce lavabodan sigara aldım ya gına geldi
Yok kiz nerde diyor ben cok yoruluyorum aslinda bi trftn isi zorEvet canım sen şımartmışsın:)))) arada bi dudak büzüver bana hiç yardım etmiyorsun diye vijdan yapar belki :))))
Anladım canım benim eşimin işide zorYok kiz nerde diyor ben cok yoruluyorum aslinda bi trftn isi zor
Aynen canimAnladım canım benim eşimin işide zoraman bizi hep sevsinler, saygı duysunlar, sadık olsunlar hiç bişey yapmasalarda olur çokta önemli değil :)))
Ha ha maşaallah dedim ya canım :))) asıl ben sizinkilere şaşırdım valla benim ailemdeki bütün erkekler öyle vallahi... babam anneme yardım etmek için tuvalet bile yıkıyorbizim buranın suyundan heralde :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?