Hosgeldin:) ınsallah işe yarar sizde.. bende yaramaaz orası kesin :)
esler yardımcı olmayınca yapmak gelmıyor kendimi enayi gibi hissediyorum
Insallah canim:)):) ınsallah işe yarar sizde.. bende yaramaaz orası kesin :)
esler yardımcı olmayınca yapmak gelmıyor kendimi enayi gibi hissediyorum
Insallah canim bende oyle dusunuyorum duzenli olmayi umarim artik olurMeraba kızlar bende evimin düzenli olmasını çok istiyorum bahar temizliğine başladım daha bitmedi bitirdikten sonra daha düzenli ve sistemli olmak istiyorum işin ucunu bırakınca çok fena oluyor altından kalkamıyorum bu sefer kararlıyım inş düzenimi kurabilirim
Tamam canım bende yazmaya başlarım hatta oğlum uyutabilirsem kalkıp bi kaç bişe daha yapmak istiyorum halim kalırsa tabi yaparsam yazarım :)/Hergun naptgmiz yazalm birbirimizi motive edelim ben bugun evde degilim yarin baslayacam insAllah
Kızlar bende buzdolabını temizlemeye baslıyacam ama icindeki ortulerden sıkıldım örtü kullanmayıp durumdan memnun olan var mı bilgi lütfen tencere falan konulduğunda çizik falan oluyomu camlarında
Bugunki yapacaklarim
Yatak odasi
Kiyafetleri yerlestirme
Toz alma
Yer silme yikamadan gelen halilar serme
Oturma odasi
Toz alma
Yerleri silme halilari yerlestirme
Mutfak
Bulasik makinasi bosaltma
Kirlileri yerlestirip kalanlari yikama
Buzdolabi bulasik camasir makinasi toz alma yerini silip halisini serme
Bunlari bitireyim digerlerine sira gelrse yazacam insAllah
BUgun bitirmeye calsyrm halen bitmedi insallah tertemiz olacak ve artik dagilmayacakBebişiniz yokken sık sık yapın eliniz alışıp pratikleşsin. Ben hamileyken çok üşenirdim. Şimdi bi çamaşır bile olsa bırakmıyorum. Eşime birşey söylemem vallahi yaptıkça ev benim gözüme güzel görünüyor. O nasıl görürse görsün :) sonuçta hergün adam da dağınık eve gelmek istemez. Ben erkek olsam sürekli söylenirdim
Sagol cnm sanada kolayliklar onsAllah :))Merhaba kızlar;
Bende yeni anne olarak ev işlerimi düzenlemeye çalışıyorum.
Öncelikle bahar temizliğimi doğumdan önce yapmıştım evimde yikanmadik el demedik bişey kalmamıştı o yüzden temizlik yaptığımda içim rahat oluyor.
H.sonu yatılı misafirim olduğu için ev karışmıştı doğal olarak. Bugün yaptıklarım;
Öncelikle bütün odalar toplandi
Tozlar alındı
Kanepe altları çekildi yerler süpürüldü ve silindi. Bebeğimin odasının cami silindi.
Kanepeler silindi.
Balkon yıkandı çöpler atıldı , diğer balkon silinip çamaşır asıldı.
Tuvalet banyo duşakabin temizlendi havlular değiştirildi.
Mutfak dolapları üstten silindi.
Bunların hepsini tabii ki emzirme aralarında yapabiliyorum.
Herkese kolaylıklar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?