Haftaya evime eşimin arkadaşı sevgilisiyle yatılı gelecek ve evimin baştan aşağı temizlenmesi lazım. Eşim eve yardımcı almama hiçbir zaman izin vermedi sebep evde yabancı bir kadının dolaşmasından hoşlanmıyormuş neyse bu ayrı bir tartışma konusu. Ben çalışıyorum bir buçuk yaşında kızım var hiçbir işe doğru dürüst yetişemiyorum. Akşamları, hafta sonları kızım bana hiçbir iş yaptırmıyor bütün günüm kızımı gezdirmekle geçiyor. Eşim bu hafta bir gün şehir dışına çıkacak eve yardımcı alayım diye karar verdim ama yardımcı bayan alsam imkanı yok işleri bir günde bitiremez banyo, tuvalet duvarları iyice ovulacak, camlar, halılar, koltuklar silinecek, mutfak dolapları, evin duvarlarını da sildirmek istiyorum ama şirket çağırsam diye düşündüm bir arkadaşım hiç iyi temizlemiyorlar dedi ama yardımcı bayan çağırsam imkanı yok bir günde bitmez yarım yamalak kalır. Eşimin olmadığı bu bir günü değerlendirmem lazım nasıl yapsam bilmiyorum kızlar bir fikir verin. Evine temizlik şirketi çağırıp memnun kalan var mı?
Son düzenleme: