• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evine temizlik icin yardimci alan kizlar yorumlariniz neler?

ortanca88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2012
65
8
98
Kocaeli
İyi aksamlar kizlar:)) konuyu dogru yere mi actim bilmiyorum:) kisa sure sonra calismaya baslayacagim ve evim nispeten bana gore buyuk yani 5+1 gibi simdi bile bazen yoruluyorum ve burayi yarin yapayim yarisi kalsin diyemiyorum sonucta bir yer kirli olunca oradan oraya tasinical gibi geldiginden heryeri bir defada temizlemeye calisiyorum bir de merdivenler de var. Anlayacaginiz calisirken yetisemem gibi geliyor, dusunmeye basladim tecrubesi olanlar paylasabilir mi evinizin buyuklugu fiyat konusunda belirleyici mi ne sıklıkta aliyosunuz ben duzenli dusunuyorun her hafta ya da 15te gibi ve ucret ne kadar piyasayi bilmiyorum da.. Yardiminiz icin simdiden tesekkurler

İyi aksamlar kizlar:)) konuyu dogru yere mi actim bilmiyorum:) kisa sure sonra calismaya baslayacagim ve evim nispeten bana gore buyuk yani 5+1 gibi simdi bile bazen yoruluyorum ve burayi yarin yapayim yarisi kalsin diyemiyorum sonucta bir yer kirli olunca oradan oraya tasinical gibi geldiginden heryeri bir defada temizlemeye calisiyorum bir de merdivenler de var. Anlayacaginiz calisirken yetisemem gibi geliyor, dusunmeye basladim tecrubesi olanlar paylasabilir mi evinizin buyuklugu fiyat konusunda belirleyici mi ne sıklıkta aliyosunuz ben duzenli dusunuyorun her hafta ya da 15te gibi ve ucret ne kadar piyasayi bilmiyorum da.. Yardiminiz icin simdiden tesekkurler

şöyle söyleyim ben ev temizliklerine düzenli olarak gidiyorum 3+1 lere 100 lira 4+1 lere 125 lira 5+1 ve dublekslere 150 liraya gidiyorum bu işin piyasası genellikle budur fakat sürekli ve düzenli düşünrsen daha makul fiyatlarda olabiliyo senin işten memnun kalmak istediğin gibi yardımcında senden memnun kalmak ister tabi birbirinizden memnun kalabilirseniz fiyat ne olursa olsun anlaşabileceğinize inanıyorum :)

şöyle söyleyim ben ev temizliklerine düzenli olarak gidiyorum 3+1 lere 100 lira 4+1 lere 125 lira 5+1 ve dublekslere 150 liraya gidiyorum bu işin piyasası genellikle budur fakat sürekli ve düzenli düşünrsen daha makul fiyatlarda olabiliyo senin işten memnun kalmak istediğin gibi yardımcında senden memnun kalmak ister tabi birbirinizden memnun kalabilirseniz fiyat ne olursa olsun anlaşabileceğinize inanıyorum :)

Canim cok tesekkur ederim cevapladigin icin bir de Temizlik derken her gittiginde komple cam vs oluyor mu nedir bunun kapsami yardimci olursan sevinirim

Canim cok tesekkur ederim cevapladigin icin bir de Temizlik derken her gittiginde komple cam vs oluyor mu nedir bunun kapsami yardimci olursan sevinirim

ya şöyle şimdi normal bi temizlik düşün süpür sil toz al cam silmek var tabikide ama halı silmek mutfak dolabının içini temizlemek kanepe silmek yok var tabiki ama ayrı ücret oluyo halını falan sildirmek istersen anlaşıp ek ücret ödüyorsun

3+1'e 70'e geliyor İstanbulda ablamın yardımcısı, ütüyü, mutfak dolaplarının içlerinin silinip düzenlenmesini filan da yapıyor ayrıca.

İzmir için konuşuyorum evin büyüklüğü fiyatı etkilemez ...Bizim çevremizde 09:00-14:00 arası gelen yardımcı 50 Tl 09:00-17:00 arası gelen 70 Tl alt limit alıyor diyebilirim...Bu sürede ne kadar iş yapacağını da onun hızı ve sizin beklentiniz belirler...

Anladim canim yani normal duzenli haftalik olarak rutin isler yapiliyior sonra ayda bir mesele diyelim daha ayrintili olarak ek odeme karsiligi da ek islerde anlasiliyor. Ah bide guvenilir uygun birini bulsam malum haftaici iste olacagim icin ilk zamanlar ben evdeyken cagirmam gerekecek e ben evde basinda dikilirkem birine is yaptiramam kisi rahatsiz olur acisindan ama mecbur... Bide haftasonu esim de evde olucak bilmem bu is nasil olucak bi fikriniz var mi kizlar?

tam gun 70 konyadada yarım gun 35 tl

burda aylık söle anlaasıyorsun yarım gun her hafta geliyor ve evı sıl supur yapıyor +bır odanın cam kapı perde temızlıyor . cok ıyı 140 verıyorsun aylık

Son düzenleme:
Kizlar vakti olanlar paylassin bildiklerini simdilk cikmam lazim camasir makinam bitirdi de;)) utulenecekleri islak islak utuluyorum kolay ve duzgun olsun diye:) esim her gun takim elbise gomlek giyer off;(

canım ben düzenli almıyorum aldığımda tüm gün ayrıntılı temizlik 70 ödüyorum.yalnız gelen bayana sormuştum düzenli gittiğin yerlerde ne kadara nasıl çalışıyorsun diye.2 haftada bir gidiyorum neresi kirlendiyse ona göre temizliyorum.mesela mutfak mı kirli orayı temizliyorum diğer yerleri süpürüp çıkıyorum veya camları halıları temizliyorum demişti.duruma göre 2 haftada bir yapıyormuş işte.100 falan alıyormuş ayda.ütü falan da isterse biraz daha veriyor demişti.iyi olur aslında bende düşünüyorum heryer temiz kalır bana da ufak tefek işler düşer.senin evde büyükmüş temizlikçi şart

Herkese Merhaba Hanımlar, Ben bu siteye sadece temizlik için yardımcı aradığım için üye oldum.Ne yazık ki Birkaç kötü (eksik iş yapma tam temizlememe söylenilen yerlerde bez bile gezdirilmemesi vb) deneyimden sonra. Tavsiye edilen hızlı, tertipli, titiz ve güvenilir birini arıyorum. Bana kendi deneyimlerinizden veya bildiğiniz birini önerebilirseniz gerçekten çok sevinirim. Ataşehir- içerenköy mahallesinde oturuyorum. Evim küçük ama ütü vb. çalışınca malum birikiyiyor..

ya şöyle şimdi normal bi temizlik düşün süpür sil toz al cam silmek var tabikide ama halı silmek mutfak dolabının içini temizlemek kanepe silmek yok var tabiki ama ayrı ücret oluyo halını falan sildirmek istersen anlaşıp ek ücret ödüyorsun

Bi sn ya sen para çok kolay kazanılıyo sanıyorsun heralde yada yazdıklarından ben öyle anladım ve şoklardayım!!!fiyatların çok uçuk...ayrıca bide bu ücretler silip süpürme ve cam silme için geçerli öylemi!!!Sana o zaman şöyle diyeyim bana gelen bir bayan var dip bucak harika bi temizlik yapıyor ayrıca o farklı oluyo fiyatı dediğin işleride bu ücret içinde yapıyo ve artı olarak zamanı kalırsa ütüm varsa onuda yapıyor akşam eeşim geldiğinde o gün o bayanın geldiğini anlıyor çünkü ev resmen parlıyor!!!Senin dediğindende az para alıyor!!!Lütfen sadece emeğinizin karşılığını alın...Yardımınıza ihtiyacı olan (temizlik için) insanları s...k yerine koymayın...

Ortanca88 canım evin büyük ücreti çok tutabilir ama lütfen bayan alırken yok onu yapmam bunu yapmam yaparsam ücret bu olur şu olmaz gibi kişilerle sakın muhattap olma sen yapacağın işi ve karşılığını belirle karşındakinede sor o ne diyor sana onada uygun olursa çalışın ama dediklerimi unutma sonra bi iş oluyo sen şunuda yapıver diyorsun aaa o da mı? vardı deyip burun kıvırıyorlar...Ben zamanında çok çektim bu tarz insanlardan verdiği emeği gör ve karşılığını ver canım....

Bana sorarsan 15 te bir gelsin dip bucak temizlik(cam kapı koltuk halı) 120 tl yeterli...Ama şöylede bişey var zaten 15 te geliyorlar ama bi halı siliyosa bi geldiğindede koltuk siliyo hepsini birden yapmıyorki o bilen biriyse zaten işlerini kendi sıraya koyuyor ama her gelişince silip süpürme cam dip bucak mutfak dolaplarını silme işlerini mutlaka yapıyorlar...

Canım çalışınca başka bir bayanın yardımı zorunluluk haline geliyor.Evliysen haftada 1 değilsen 15 günde bir yeterli bana göre.Ama çok yoğun çalışan arkadaşlarım haftada 2 gün alıyorlar. Şahsen haftada 15 günde 1 bana yetiyor.

Bi sn ya sen para çok kolay kazanılıyo sanıyorsun heralde yada yazdıklarından ben öyle anladım ve şoklardayım!!!fiyatların çok uçuk...ayrıca bide bu ücretler silip süpürme ve cam silme için geçerli öylemi!!!Sana o zaman şöyle diyeyim bana gelen bir bayan var dip bucak harika bi temizlik yapıyor ayrıca o farklı oluyo fiyatı dediğin işleride bu ücret içinde yapıyo ve artı olarak zamanı kalırsa ütüm varsa onuda yapıyor akşam eeşim geldiğinde o gün o bayanın geldiğini anlıyor çünkü ev resmen parlıyor!!!Senin dediğindende az para alıyor!!!Lütfen sadece emeğinizin karşılığını alın...Yardımınıza ihtiyacı olan (temizlik için) insanları s...k yerine koymayın...

Okurken şok oldum evi sil süpür ben iki saatte yaparım sanırım bu arkadaş iki üç saatlik işi tüm güne sığdırıyor.

Son düzenleme:
Merhabalar bende ankara batıkentte oturuyorum güvendiğiniz ve memnun kaldığınız tavsiye edeceğiiz birisi varsa yardımcı olurmusunuz.benimde ihtiyacım var..acillll

yardımcı olabilirmisiniz...

Back