• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evine hırsız giren var mı? :((

ekim ayında girdi..laptopumu ve kullanmadıım cep tel.imi çalmış...en kötüsü dışardan apartmana girip merdivenleri çıktıktan sonra kapıyı ardına kadar açık bulmak..psikolojim bozuldu çok..hala yukarı çıkarken acaba kapıyı açık mı bulucam korkusu yaşıyorum..üstüne üstlük yalnız yaşıyorum:((((

iki sene önce bayramdan bi kaç gün önce böle bi olay yaşadık. tuhafiyemiz vardı her sabah evden çıkıp, gece gelioz çoluk çocuk çalışıoz yorgun argın eve gelioz.bi gece baktık kapı aralıklı, içeri girdik heryer toplu bi kaç yere bakılmış benim takılarım , oğlumun ufak tefek harçlığı hepsi gitmişti o gece evde kalamadık daha sonrası da uykusuz endişeli geceler...daha da önemlisi benim oğullarım eve girerken hep tedirgin odalarında kalamadılar,,,,,,,,, toparlanmamız çoook zor oldu.hala belli deil acabalar kafamı kemiriyo tanıdık mı, tesadüfmü falan...Allah bize bu sıkıntıları yaşatanları KAHRETSıN . LANET OLSUN VıCDANSIZ YARATIKLARA.......

canım geçmiş olsun bu arada herkese allah kimseye yaşatmasın banada girdi hemde gündüz saati ben evdeydim üstelik zil çaldı kapıyı açmadım pijamalıydım ogün geç kalkmıştım güneşlikte çekik çaldı çaldı açmadım sonra kapı açıldı ben senmisin kocacıım diye kalktımki kapı açık hırsız sesimi duymuş kaçmış tabi ben kocam saklanıyor sandım sefilim aşkım nerdesin diye bağırıyorum meğer hırsızmış:oklava:

saol canım, senin ki bi hayli ilginç olmuş.....buna şükür sorunsuz çıkmış gitmiş, Allah 'tan sana zarar vermemiş.vicdanları onları rahat bırakmaz inş. Allah belalarını versin.kötükedihüso

en kötüsü sanırım benim olmuş ilki orta okuldayken geldi başıma maşallah hırsız arkadaşlar 3 katlı apartman her kat tek daire dolaşmışlar hepsini teker teker alt katın kapısını zorlamışlar orta kat bizim her taraf heryerdeydi :1shok: babam canı sıkıldıkça dolar alır annemde ne bulsa altın vs... halının altına tıkardı sırnaşık şey sağolsun hırsız arkadaş sadece benim çeyizime alınan çaydanlığı kutusuyla beraber alıp kaçmış başkada hiç birşeye dokunamamış üst kat amcamlarında evini talan etmiş ama büyük zarar bizdeydi delikafadulden sonradan duyuyoruz ki hırsızlar çıkmış ben girmişim eve ....

diğeride evlendikten sonra oldu arka balkondan girmişler takip ettiler herhalde demirliydi kapımız çünkü ve sadece temizlik yaptığım gün açık bırakırdım eşim ve ben evdeyiz içeride insanlar var cesarete bak Çok üzgünüm çoook karşı karşıya kaldık küçük bir çocuktu 16-17 yaşlarında bana baktı ve yanımdan geçip gitti arkasından yakasını tutmaya çalıştım ama nafile balkondan atlayıp gitti gözüm yeseydi bende atlayacaktım arkasından ama yemedi bir çığlık atmışım 3 gün konuşamadım bütün apartman toplandı o sesime eşim silahla dışarıya çıktı ama nafile giden gitmiş :1ninca: bide biz güvenlikli sitede oturuyorduk kaydirigubbakcemile3

cüzdanım gitti kredi kartları vs.. maaşımdan kalan 300 tl vardı sıfır aldığım taksitleri başlamamış telefonum vardı çantamda benneyaptımki eşim hep uyarırdı kapının girişine koyma içeri al şu çantanı diye :1closedeyes:

neyse ya çocuk boş dolaşmasaydı saldırsaydı diye düşünüp teselli ediyorduk birbirimizi

benimde evime ve karşı daireme 1 ay önce bizler işteyken gündüz vakti girmiş. eve dönüyorduk telefon geldi akşam üstü. komşunuza hırsız girmiş sizede girmiş olabilir diye. başımdan aşağı kaynar sular döküldü eve nasıl gittim anlatamam. kapı kapalıydı ama kilit kırılarak kapı açılmıştı çelik kapıydı üstelik. üst tarafaki uzun anahtarlı kısımıda yıldız tornavidayla açıyorlarmış. düğün takılarım bankadaydı ama evde özel hatıraları olan hediye takılarım vardı hepsini bulmuş almış götürmüş. heryeri gezmiş dokunmuş o his iğrenç. şimdi kapıya bir sürü kilt taktırdık ki bari evdeyke giremesin ve dışarıdan kilidi değiştirdikki görünce uğraşmak istemesin diye. bizimde tek avuntumuz iyiki evde değildik (arada bi haftaiçi izinli oluyorum geç kalkıyorum ve çalan zillere bakmıyorum) demekki bizden 4-5 milyarın çıkacağı varmış allah sağlık sorunu kaza filan vermesin. ama hala eve girerken korkuyorum acaba kilit kırıkmı diye,geceleri uyuyamıyorum her çıt sesine uyanıyorum zamanla hafifler heralde.herkese geçmiş olsun.

Back
X