• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evine hırsız giren var mı? :((

Ben ilkokula giderken aynı yıl içinde 2 kez hırzıklık olayı yaşadık maalesef:çok üzgünüm:

İlkinde annemle ben eve geldiğimizde heryer birbirine girmiş deniz derya gibi bulunca olayın şokuyla kalakalmıştık. Çocuk olduğum için atlatmam aylar almıştı gece bağırarak uyanmalar filan geçti derken birgün okul çıkışı eve geliyorum hoppp yatak odasında hırsız o benden korkuyor ben ondan o balkondan atladı ben kapıdan koşarak çıktım:roflol:Anlatırken gülüyorum ama:çok üzgünüm:İşte ondan sonra geceleri hep korkar oldum ve hala gece asla yalnız başıma kalamam:1no2:Allah kimsenin başına vermesin malın gitmesinden çok yaşattığı korku ömre bedel:çok üzgünüm:

bizim evimize de 2 defa girdi hırsız...ilkinde kapıyı kitlememiştim:mymeka:daha doğrusu daha önce köyde otururken bu alışkanlığı edinmemiştim,yeni doğum yapmıştım,kızımın altınları ve benim takılarımın bulunduğu çantayı öylece almış,bileziklerimi takmaya kalkışında farkettim:çok üzgünüm:ikincisinde kapıyı zorlayarak girmişler,yatak odasını talan etmişler;sanırım bişey bulamayınca inanamayıp aradılarkafamçokkarıştıkalan birkaç parçayı da o zaman çaldırdım...

sonra sen sağ ben selamet :1rolleyes:

1 senelik evliydim gündüz girmiş henüz binaya taşınalı 1 ay olmuştu ...fazlaca şey gitti.....yatak odamı karıştırdığı için tiksindim 1 ay yatamadım yatakta....düğün resimlerimize tek tek bakmış uyanık nesi var bu enayilerin diye. alacağını almış geri kalaanı zuladaydı.....bulamamış ama ders oldu o gün bugündür bankada zaten altın neyimde yok sevmiyorummm....evde asla maddi birşey bırakmayın eşyalar içinde yapacak başka şeyiniz yok zaten ......cana gelmesinde ya o evdeyken ben eve gelseydim biyerime bıçak sokup kaçsa daha mı az zarar görmüş olucaktım.....cana gelen mala gelsin.........alllahta kötü şeylerden bizi esirgesin inşallah...sizede çok geçmiş olsun...

canlarım sizlere de geçmiş olsun. sağlık olsun, canınızın sadakası olsun.hiç düşünüp üzmeyin kendinizi.Allah sağlık versin daha güzellerini alırsınız :teselli:

benim eve de girdi ama altınlarımı bulup yürütmeye fırsat bulamadan bahçeye giren araba sesini duyup kaçmış:teytey:

hepinize gecmis olsun Allah kimseye böyle birsey göetermesin.

coyness sana cok üzüldüm okadar para biriktirmenin nekadar zor oldugunu hepimiz cok iyi biliyoruz

benimki çok kötüydü kızlar balayındaydık ve bizim odamıza girip dolarlarımızı uçurmuşlar ve gece oldu bu olay biz odada uyuyorken tık bile duymadık ya hala üzerimden atamamaışımdır hırsızlık denilince aklıma gelir hemen senağlama

cok büyük gecmis olsun hepinize.benim evime girmediler cok sükür ama kayinvalidemlerin oralarda cok geziniyormus,baya birilerinin evine girip calmislar ne buldularsa,bide site de güvenlik var,kameralar var her yerde...

benimki çok kötüydü kızlar balayındaydık ve bizim odamıza girip dolarlarımızı uçurmuşlar ve gece oldu bu olay biz odada uyuyorken tık bile duymadık ya hala üzerimden atamamaışımdır hırsızlık denilince aklıma gelir hemen senağlama

geçmiş olsun rüyanaz kötü bir balayı anısı olmuşsenağlama ama bak sizede bir şey yapalirdi, neler oluyor neler her tarafta sapık cani insanlar var o yüzden üzülme derim canım.canınız sağolsun.:teselli:
peki dolarlar düğünde takılan paralar mıydı? yoksa takılan altınları dolara mı çevirmiştiniz:uhm:

geçmiş olsun rüyanaz kötü bir balayı anısı olmuşsenağlama ama bak sizede bir şey yapalirdi, neler oluyor neler her tarafta sapık cani insanlar var o yüzden üzülme derim canım.canınız sağolsun.:teselli:
peki dolarlar düğünde takılan paralar mıydı? yoksa takılan altınları dolara mı çevirmiştiniz:uhm:

malesefki altınları dolara çevirmiştik canım geçti zaten 3 sene oldu napalım bize bişey olmadıgına dua ediyoz ya bide eşim asker silahı vardı ya uyansaydık düşünmek istemiorum gerisini

malesefki altınları dolara çevirmiştik canım geçti zaten 3 sene oldu napalım bize bişey olmadıgına dua ediyoz ya bide eşim asker silahı vardı ya uyansaydık düşünmek istemiorum gerisini

ayy evet yaaa Allah korusun. tekrar tekrar geçmiş olsun.peki bişey merak ettim eşin askermiş ya hani silahtan dolayı sorumlu olmadı mı?? sorumlulukları var diye biliyorum da, mazur gör merakımı:uhm: benim de abim asker de sürekli köşe bucak saklar silahını, merak ettim

bizde yazin izine gitmistik ,annemlerde kaliyorduk ,esimle kusadasinda tatil yaptik ve bana cok fena günes carpmis her tarafim acidan yaniyordu ve mecburen geri döndük.annem her yerime yogurt sürdü ama ne fayda cayi cayir yaniyom o gece ben ve esim yanyana ,annem ayak ucumuzda balkonda yatiyoruz.sabaha karsi saat 4-4.30 falan ben halen inliyom.annem de hep balkonun demirlerini carsafla kapatir 2. kattayiz. iki kisinin sesini fark ettim beni görmüyorlar ben onlari carsafin kenarindan izliyorum,esim ve annem acayip bir horultuyla uyuyorlar,hirsizlarda durup konusmaya basladilar ben ise korkudan tüm acilari unutmus onlari izliyorum. bunlar geri dönüp evimizin karsina gecip evi izlemeye aldilar haa birde bir tomar anahtari ses cikarttirip uyanan varmi diye gürültü yapiyorlar.ben emekleyerek annemin üzerinden gecip iceri girdim ve hemen polisi aradim,süpheli iki kisi var dedim tarif ettim.emniyette iki dakika ötede hemen bir sürü ekip geldi baktilar ama adamlar kacmis meger ben emeklerken görmüsler. ya o gün ben uyanik olmasaydim :1shok: düsünmesi bile kötü

Benibenimde 5 yıl önce izmitte otururken evimize hırsız girmişti.........Eşim evde yoktu kayınvalidem vardı..........hırsız eve girmiş kayınvalidemin yanından geçip benim yatak odamın girişinde bebeğimin yatağı vardı,onun yanından bebek çantamı alıp çıkmış...........nasıl duymadık hala hayret ederim acaba sprey felenmı sıktı,hala meraktayım yani........

ayy evet yaaa Allah korusun. tekrar tekrar geçmiş olsun.peki bişey merak ettim eşin askermiş ya hani silahtan dolayı sorumlu olmadı mı?? sorumlulukları var diye biliyorum da, mazur gör merakımı:uhm: benim de abim asker de sürekli köşe bucak saklar silahını, merak ettim

nevacım zaten eşimin silahını almamışlar kimliklerimizide almamışlar diger odalardakilerin kimliklerinide almışlar çünkü asker kimligini görünce almadılar sanırım polislerin söledigine göre o kimliklerlede başka otellere giriş yapıolarmış verilmiş sadakamız varmış bizim yani adamlar bulundu ama paraların yerinde yerler esio tabi yatıp çıkmışlardır şimdiye kadar biz böyle bir ülkede yaşadıktan sonra daha çok soyuluruz iş güç yok millet hırsızlık yapıo nasıl olsa hemen de geri çıkarılıolar

çok şükür bana hiç hırsız gelmedi.... walla doğrusu çok korkuyorum....rabbim kötülerle karşılaştırmasın...

:( perş. günü eve hırsız girdi. ben işten o gün tesadüf annem şehir dışından gelecek diye erken çıktım. 4 gibi eve geldik annemle.. şok geçirdim. çok korktum..
zaten bişeyimiz yoktu sahip olduğumuz .. bikaç manevi değeri olan altın bişiler. düğünde ve nişanda eşimin taktığı ince ucuz altın bir iki şey. onları almamış heralde görmedi yada saklamadığım için basir bir yerde olduu için farketmedi..ama evin içine etmiş :((( sinirlerim bozuk..uyku uyumak eve yalnız gitmek...vs çok zor.
ya bir daha girerlerse diye çok korkuyorum..
şu an farkettiğim şeyler garip.. yani aldığı şeyler..saç fırçam ortada yok ! bu beni deli ediyo..parfümüm.. kumbaram (içinde 2-3 lira vardı).. eski bi cep tel.ve düğünümde taktıım inci imitasyon ama çok şık kolye ve arkadaşımın arabistandan hed,ye getirdii inci kolye :(((
karşılaşmadığıma seviniyorum..ama korkularım arttı..tedirginim...
allah kimseye göstermesin.. ve bu insanların allah belasını versin :((( bela okumayı da sevmiyorum yaa ama moralim çok bozuk

:Saruboceq:Kızlar çoook geçmiş olsun hepimize,

bizim eve de girdi fakat başka bi topikte açılmıştı bu konu oraya yazmıştım,neyse birde şirketimize girdi onu anlatmak isterim.

Şirket 3 katlı depo - giriş ve üst kat. şirket kasası da üst katta ve olaydan 1 hafta önce kasada çok yüklü dolar TL vardı ( Allahtan sahiplerine verilmişti )

Olay cumartesi olmuş pazartesi sabahı işe bi geliyoruz polis arabalarI kapıda, hırsızlar yan binaya giriyo ordan yan duvarı kırarak hoooop bizim şirketin deposuna giriş yapıyolar çıkıyolar kasanın olduğu yere, çelik kasa- bunlarda tedbirli tabi ellerinde matkap ama işin tersliği kasa ile elektrik frizi arası epey uzun mesafe,
Üşenmiyo hırsızlar kasayı odanın ortasına kadar çekiyolar ve tek bi matkap darbesiyle kasayı patlatıyolar..
içinde 2000 tl kadar para vardı birde müşteri çekleri vardı çeklere dokunmamışlar, işin komik tarafı para poşetini giriş kattaki koltukların orda buluyoruz ve koltuklar deri olduğu için üzerinde beton kırıntıları vardı yani oturmuşlar beyler orda bi güzel parayı saymışlar :oklava::oklava:
Verilmiş sadakamız vardı bir önceki hafta girmediler

Canım öncelikle çok geçmiş olsun, dediğin gibi cana geleceğine mala gelsin.
Benim evime 2 kere girme teşebbüsünde bulundu hırsızlar. İlkinde ben yakaladım sopayla kovaladım, ikincisinde ki en çok korktuğum şeydi, oğlum apartmana girmiş o sırada hırsız kapıyı tam açacakken oğlum bağırınca kaçmış. Yani ikisindede başaramadı ama hala korkarım ya oğluma bir şey yapmış olsaydı ne yapardım diye.
Allah beter etsin onları, insanların helal malını çalıp yiyorlar, elbet acısı başka şekilde çıkacaktır onlardan.

benimde başıma geldi maalesef sabah ben uyurken girmiş duymayayım diye de sprey sıkmış bana da yatak odasında ki çekmeceden bütün altınlarımı alıp gitmiş.bende uyanınca fark ettim.psikolojim çok bozulmuştu evde yalnız kalamıyordum evde yürürken sanki arkamdan biri tutacak gibi oluyordu.çok kötü bir olay allah kimseye yaşatmasın.

geçmiş olsun arkadaşlar.. evime hiç hırsız girmedi .. ama nedense çok tedirginim, benimde içime doğar böyle şeyler.. kırpırtı duyar duymaz ürküyorum..

Back
X