Evine, eşyalarına hasret kalanlar, haydi buyrun...

Humeyraguven

hasret bitti
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2010
143
0
316
Sivas
Kızlar benim eşim asker evimi dağıttım. Herşeyimi inanın çöp kutumu dahi özledim.şimdi sitede sizin evlerinize bakarak iç çekiyorum oyüzden açtım bu konuyu

canım bazen olması gerekenler işte bunlar..
eşya vs aslında boş,.ama bir o kadarda gerekli tabiki..ama mutluysan ondan önemlide değil..
AMA affına sığınarak konuyu neden açtığını merak ettim ben..

canım bazen olması gerekenler işte bunlar..
eşya vs aslında boş,.ama bir o kadarda gerekli tabiki..ama mutluysan ondan önemlide değil..
AMA affına sığınarak konuyu neden açtığını merak ettim ben..

ya kusura bakma maksadım paylaşım ve dertleşmek benim gibi olanlar olabilir bende anlamadım konu açmak için bir kriter varsa bilmiyorum biraz acemiyim aydınlatırsan sevinirim canım

yanlış anlaşılmasın...ben bir an maksadını anlıyamadım konunun..
bu bölümde ev fotoları fotolarını paylaşıyoruz genelde...
aslında amacın dertleşmek ise bir derdim var bölümü daha iyi olacak bence..
inşallah sende en kısa zamanda kavşursun yuvana...

yanlış anlaşılmasın...ben bir an maksadını anlıyamadım konunun..
bu bölümde ev fotoları fotolarını paylaşıyoruz genelde...
aslında amacın dertleşmek ise bir derdim var bölümü daha iyi olacak bence..
inşallah sende en kısa zamanda kavşursun yuvana...

yanlış anlamadım üzülme ama demişsin ya bir derdim var köşesine yazdiye bu konuyu oraya yazmak diğer dertli insanlarla alay etmek gibi olur oraya yakışmaz, benimkisi dert değil onlarıkine bakınca. evle eşya ile ilgili diye maydonozluk yaptım biraz, hep okumayayım birazda yazayım dedim ondan yaniiiiiiiii

canım artık ne yazıkkı genelımız aynı sorunu yasıyoruz ben sıgortacıyım ve ısımden memnunum herseyden onemlısı sosyal guvencem var nısanlımda ıstanbulda avukat ben tokatta o ıstanbulda olacak belırlı bır zaman ben tokat sınırından gıdemıyorum oda ordakı duzenını bırakıp hemen gelemıyor tokata acacagız evımızı gelıp gıdecegız ama sole bı sansımız var ıkımızınde kendı ısımız oldugu ıcın gelıp gıtmede kalmada sorun yasamayacagız sıkma canını canınız sagolsun.....

canım bende maddi imkansızlıklar sebebiyle evimi kapattım evimin herşeyini özledim...şimdi sizin evlerinizi gözyaşlarıyla bakıyorum her baktığım evin sahibine huzur ve mutluluk diliyorum...

esin donene kadar esyalarini bir depo gibi biryere koydurtsaydin? yazik olmus ya uzuldum valla..bende evlendigimin 5. yilinda japonyaya tasinmak zorunda kaldim.10 yildir esyalarim evimde duruyordu.artik 15 yillik evden sogudum:( izine her gittigimde sanki baskasinin esyalarimis gibi buz gibi geliyor ev bana.bu sene sattiriyorum hepsini tektek.gecen hafta mobilyalari sattilar.simdide beyaz esyalari saticam.allah kismet ederse tr dondugumuzde.sifirdan ev kurmak zorunda kalicaz.ama esyalarda 15 yil onceki modasiydi..icinde oturdugum sicakligi bu memleketteki evimde bulamiyorum..burdaki evimde dayali doseli ama bana buz gibi geliyor bu ev..tr nin evinin bos duvari bile insanin icini isitiyor..bende gunluk takip ediyorum burdaki eklenen evleri.bende senin gibi ic cekiyorum..kesin donus yapacagimiz gunu bekliyorum..simdiden tr deki evimin modelini kafamda cizmelere basladim bile:)

bu arada yazılanlara üzüldüm yaşadığımı tarif edemem sende anlayamazsın...anlamaya çalışma boşuna...

canım burda ne demek istediğini pek anlayamadım ama seni çok iyi anlayabilirim sende evini bende evimi özlüyorum sorunumuz aynı maddiyat demişsin bakalım eşim dönünce biz neyapacağız

esin donene kadar esyalarini bir depo gibi biryere koydurtsaydin? yazik olmus ya uzuldum valla..bende evlendigimin 5. yilinda japonyaya tasinmak zorunda kaldim.10 yildir esyalarim evimde duruyordu.artik 15 yillik evden sogudum:( izine her gittigimde sanki baskasinin esyalarimis gibi buz gibi geliyor ev bana.bu sene sattiriyorum hepsini tektek.gecen hafta mobilyalari sattilar.simdide beyaz esyalari saticam.allah kismet ederse tr dondugumuzde.sifirdan ev kurmak zorunda kalicaz.ama esyalarda 15 yil onceki modasiydi..icinde oturdugum sicakligi bu memleketteki evimde bulamiyorum..burdaki evimde dayali doseli ama bana buz gibi geliyor bu ev..tr nin evinin bos duvari bile insanin icini isitiyor..bende gunluk takip ediyorum burdaki eklenen evleri.bende senin gibi ic cekiyorum..kesin donus yapacagimiz gunu bekliyorum..simdiden tr deki evimin modelini kafamda cizmelere basladim bile:)

canım umarım dönünce istediğin sıcak eve ve eşyalara kavuşursun tabi en önemlisi sıcak bir yuva ve eş gerisini ısıtmak kolay

Arkadaşlar burası ev resimlerinin paylaşıldığı kısım biliyorsunuz. Bir hevesle fotoğraflara bakmak için açıyoruz. Ama başka şeylerle karşılaşıyoruz. :((

Arkadaşlar burası ev resimlerinin paylaşıldığı kısım biliyorsunuz. Bir hevesle fotoğraflara bakmak için açıyoruz. Ama başka şeylerle karşılaşıyoruz. :((

amma sorun yaptınız ya okumak zorunda değilsinnnnnnnnn konuyu yanlış yere açmışım acemilik biraz hoşgörüüüüüüüüüüüüüüüüüü:olmaz:

humeyra bende eşyalarıma hasret kaldım 1998 de evlendiğimde oturduğumuz semtin en güzel evi benim evim seçilmişti ama toplasan 2 ay oda ara ara ya oturdum ya oturmadım eşim askere gitti evi kapattım askerden geldi yoğun bir iş hayatına atıldık evle işimiz arasında baya mesafe vardı oturamadım 10 yıl öyle kapalı kaldı havasız baklımsız daha sonra eşyalarım teker teker yok olmaya başladı meğerse yedeğini yaptırmışlar.yakın akrabalar.:olmaz:ben hep bir gün oturacam hayaliyle bekledim ama olmadı olamadı ne evime doydum nede göz nuru döktüğüm çeyizlerime en son kiraya verdik 4 senedir kirada belki on kiracı girdi çıktı kaynımın yüzünden aile binası o altta biz üstte oturacaktık sözde.sudan bahanelerle çıkardı kiracıları 4 seneden toplasanız 1 senelik kira parası geçti elimize bina tadilatları hiç bitmedi nedense paralar hep tadilatlara gitti şimdi ev boş içinde bir tane eşya kalmadı. ve son kiracı elektiriği ödemeden kaçtı abone eşimin üzerineydi 500 tl oraya verdik bir kaç gün önce ve ben halen bir eve hasretim yakın çevrem bana varlık içinde yokluk çekiyorsun diyolar e haklılarda 4 katlı apartman yaptık 4 sene evvel 1 katıda kendime ayırdım incesi herşeyi bitti bir mobilyalar eksik kiracılarım benden lüks yaşıyolar evi onlar eskitti ben halen mobilya alıp eve geçeceğim nedense bana gelince eşimin çok borcu çıkıyor sürekli erteliyot ona bu sene son dedim ya döşersin yada sen bilirsin sözde bu kış evime 14 sene sonra geçeceğim bakalım CADIARZU

humeyra bende eşyalarıma hasret kaldım 1998 de evlendiğimde oturduğumuz semtin en güzel evi benim evim seçilmişti ama toplasan 2 ay oda ara ara ya oturdum ya oturmadım eşim askere gitti evi kapattım askerden geldi yoğun bir iş hayatına atıldık evle işimiz arasında baya mesafe vardı oturamadım 10 yıl öyle kapalı kaldı havasız baklımsız daha sonra eşyalarım teker teker yok olmaya başladı meğerse yedeğini yaptırmışlar.yakın akrabalar.:olmaz:ben hep bir gün oturacam hayaliyle bekledim ama olmadı olamadı ne evime doydum nede göz nuru döktüğüm çeyizlerime en son kiraya verdik 4 senedir kirada belki on kiracı girdi çıktı kaynımın yüzünden aile binası o altta biz üstte oturacaktık sözde.sudan bahanelerle çıkardı kiracıları 4 seneden toplasanız 1 senelik kira parası geçti elimize bina tadilatları hiç bitmedi nedense paralar hep tadilatlara gitti şimdi ev boş içinde bir tane eşya kalmadı. ve son kiracı elektiriği ödemeden kaçtı abone eşimin üzerineydi 500 tl oraya verdik bir kaç gün önce ve ben halen bir eve hasretim yakın çevrem bana varlık içinde yokluk çekiyorsun diyolar e haklılarda 4 katlı apartman yaptık 4 sene evvel 1 katıda kendime ayırdım incesi herşeyi bitti bir mobilyalar eksik kiracılarım benden lüks yaşıyolar evi onlar eskitti ben halen mobilya alıp eve geçeceğim nedense bana gelince eşimin çok borcu çıkıyor sürekli erteliyot ona bu sene son dedim ya döşersin yada sen bilirsin sözde bu kış evime 14 sene sonra geçeceğim bakalım CADIARZU

yazinizin bir kac kismini anlayamadim ozur.
1.oturdugunuz semtte nasil oldu 1. ev secildi? oyle bir yarsimami yapildi? tektek evlermi dolasildi?

2.10 yil kapali kaldi derken? 10 yil boyunca nerde nasil yasadiniz? nasil bir eviniz olmadi?

3. megersem yedegini yaptirmislar derken? neyin yedegini yaptilarda teker teker eksildi esyalariniz? hadi anahtarin yedegi yapildi desek,nasil bir akrabalikki sizden habersiz,esyalarinizi evinizden calarlar?

4.hala 14 yildir evime gececegim,esya alacagim derken?hicmi esyaniz yok,veya esyali evde oturmamis gibisiniz?
yazinizdan birsey anlayamadim cok ozur:1no2:

aslında özet yapacaktım ama yaşadıklarım özetlenecek gibi değilki 1, sorunun cevabı bizim semtte herkez birbirini tanır çeyiz görmeye gelenler öyle söylüyordu çok modern döşemiştik eşim küçük yaştan beri çalıştığı için hiçbir masraftan kaçmamıştı aynı şehirde bir iki sokak ilerdeydi evim ama eşim göndermiyordu kiraya verelim boşver yenisini yapacam derken on yıl hiç evime giremedim.kaynanam ve kaynımda madem evine gelmiyorsun öyleyse anahtarı ver biz havalandıralım bakalım eve dediler anashtar bir kaç yıl onlarda kaldı.sonra ben anahtarı istedim evimden bir eşyamı almak için ama eşyalarımın eksik olduğunu gördüm ve bu eşyaları sonrasında kaynımın odasında gördüm anahtarı aldım ama eşyalar yine kaybolmaya devam ediyordu çok sonra öğrendimki yedeğini kestirmişler

14 yıldır evime geçemedsiğim dediğimde işe yakın diye küçük bir daire tuttuk ne yatak odası ne çocuk odası ne yemek odası ne oturma grubu var almak istesem ev küçük stüdyo daire zaten eşimde istemiyor nasılsa diğer eve geçeceğiz diye oyalıyor beni olan bana oluyor sabır bakalım ne zaman patlıcambilmiyorumkismile

canım bende polis eşiyim seni çok iyi anlıyorum. doğudayız lojmanda olduğum için evim 2+1 ve küçük. salon takımımı nakliyecilere verdik. oturma odamızı zaten çok beğenmiyorduk, ihtiyaç olan bir aileye verdik. buna benzer bir kaç şey daha dağıttık. taşınmaktan yatak odamın tuvalet aynasının çekmeceleri dağıldı. attık. şimdi biraz daha sabrediyorum. batıya geçince kendi evimize yeni eşyalarımızı alıcaz inşallah. zaten yeni modeller çıktı. bende buraya girip ev dekorasyonu modellerine takımlara falan bakıyorum. fikir almış oluyorum. bir çok şey de öğrendim :kkk: açıkçası çok beğendiğim modeller oluyor dayanamayıp batıyı beklemeden alırım gibi geliyo :1: :71:

Bu tayin olayları bir çok insanın sorunu zaten.Binbir emekle çeyiz döşüyoruz ev kuruyoruz haydi başka yere.Benim hikayem şu;ilk evimiz eskişehir olacaktı malesef,evlendikten 1 ay sonra tayin işimiz olduğundan eşyalarım çeyizim kutular halinde eskişehirde kaldı,tayin ankaraya çıktı taşındık tam evimi kurdum derken1.yılımızda askerlik işi çıktı.Asker öğretmen olduğundan bende eşimle vana geldim,Burdada eşyalı evde oturuyorum1 yıllığına burdayım.ankaradaki evim dayalı döşeli beni bekliyor.Allaha şükür benim ayrılığım kısa sürdü ama burdaki evleri görünce içim gidiyor,Sonuçta yeni gelin evi heves ediyorum.2 yıllık evli olcam Eskişehir,Ankara,Van ve tekrar Ankara bi türlü göçebe hayattan kurtulamadım...:))Emek harcayıp ev kuruyosun hiçbirini kullanamıyosun.her gün evime ne yapsam diye planlar kurdum.kısmetse 10 gün sonra evime dönüyorum,Bende resimlerini çekip koycam buraya''İşte Benim Evim''diye.....

Back
X