- Konu Sahibi Humeyraguven
Kızlar benim eşim asker evimi dağıttım. Herşeyimi inanın çöp kutumu dahi özledim.şimdi sitede sizin evlerinize bakarak iç çekiyorum oyüzden açtım bu konuyu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bazen olması gerekenler işte bunlar..
eşya vs aslında boş,.ama bir o kadarda gerekli tabiki..ama mutluysan ondan önemlide değil..
AMA affına sığınarak konuyu neden açtığını merak ettim ben..
yanlış anlaşılmasın...ben bir an maksadını anlıyamadım konunun..
bu bölümde ev fotoları fotolarını paylaşıyoruz genelde...
aslında amacın dertleşmek ise bir derdim var bölümü daha iyi olacak bence..
inşallah sende en kısa zamanda kavşursun yuvana...
bu arada yazılanlara üzüldüm yaşadığımı tarif edemem sende anlayamazsın...anlamaya çalışma boşuna...
esin donene kadar esyalarini bir depo gibi biryere koydurtsaydin? yazik olmus ya uzuldum valla..bende evlendigimin 5. yilinda japonyaya tasinmak zorunda kaldim.10 yildir esyalarim evimde duruyordu.artik 15 yillik evden sogudumizine her gittigimde sanki baskasinin esyalarimis gibi buz gibi geliyor ev bana.bu sene sattiriyorum hepsini tektek.gecen hafta mobilyalari sattilar.simdide beyaz esyalari saticam.allah kismet ederse tr dondugumuzde.sifirdan ev kurmak zorunda kalicaz.ama esyalarda 15 yil onceki modasiydi..icinde oturdugum sicakligi bu memleketteki evimde bulamiyorum..burdaki evimde dayali doseli ama bana buz gibi geliyor bu ev..tr nin evinin bos duvari bile insanin icini isitiyor..bende gunluk takip ediyorum burdaki eklenen evleri.bende senin gibi ic cekiyorum..kesin donus yapacagimiz gunu bekliyorum..simdiden tr deki evimin modelini kafamda cizmelere basladim bile:)
Arkadaşlar burası ev resimlerinin paylaşıldığı kısım biliyorsunuz. Bir hevesle fotoğraflara bakmak için açıyoruz. Ama başka şeylerle karşılaşıyoruz.(
humeyra bende eşyalarıma hasret kaldım 1998 de evlendiğimde oturduğumuz semtin en güzel evi benim evim seçilmişti ama toplasan 2 ay oda ara ara ya oturdum ya oturmadım eşim askere gitti evi kapattım askerden geldi yoğun bir iş hayatına atıldık evle işimiz arasında baya mesafe vardı oturamadım 10 yıl öyle kapalı kaldı havasız baklımsız daha sonra eşyalarım teker teker yok olmaya başladı meğerse yedeğini yaptırmışlar.yakın akrabalar.lmaz:ben hep bir gün oturacam hayaliyle bekledim ama olmadı olamadı ne evime doydum nede göz nuru döktüğüm çeyizlerime en son kiraya verdik 4 senedir kirada belki on kiracı girdi çıktı kaynımın yüzünden aile binası o altta biz üstte oturacaktık sözde.sudan bahanelerle çıkardı kiracıları 4 seneden toplasanız 1 senelik kira parası geçti elimize bina tadilatları hiç bitmedi nedense paralar hep tadilatlara gitti şimdi ev boş içinde bir tane eşya kalmadı. ve son kiracı elektiriği ödemeden kaçtı abone eşimin üzerineydi 500 tl oraya verdik bir kaç gün önce ve ben halen bir eve hasretim yakın çevrem bana varlık içinde yokluk çekiyorsun diyolar e haklılarda 4 katlı apartman yaptık 4 sene evvel 1 katıda kendime ayırdım incesi herşeyi bitti bir mobilyalar eksik kiracılarım benden lüks yaşıyolar evi onlar eskitti ben halen mobilya alıp eve geçeceğim nedense bana gelince eşimin çok borcu çıkıyor sürekli erteliyot ona bu sene son dedim ya döşersin yada sen bilirsin sözde bu kış evime 14 sene sonra geçeceğim bakalım CADIARZU