Evine bakmayan koca

Söylüyorum ben de çözüm para verme para iste diyorum yokki diyor eve haciz gelir çocuklar perişan olur rezil oluruz hapse girer Vs Vs diyor boşa diyorum gidersem dönmem diyo dönme zaten diyorum çocuklar var diyo çocuklar çok mu mutlu böyle diyorum ama başa dönüyoruz. En Son buraya yazdım yarın okusun bir ben mi böyle düşünüyorum görsün dedim.

Heh iste ozaman cekecek belasini babanemin bir sozu vardir insanin kendi kendine yaptigini köy birlesse yapamaz diye bazi seyler durduk yere basimiza gelmez bosverin
aynen öyle düşünüyorum
baktım baktım adamda sorumluluk duygusu olmamasına rağmen kendi içinde gayet dengeli ve tutarlı
nişanlılık evresinden itibaren basbayağı verilen sinyaller evlenince daha da ortaya çıkmış
altına araba alınmış işe giriyor çıkıyor beğenmiyor borç alıyor nasıl ödenilecek diye düşnmeden harcamalar yapıyor bekar evi işi arabası olan adamların durup bir kez daha düşündüğü özel üniversitede yüksek lisans düşünüyor

sorun adam da ama kadında daha fazla bu adamla evlenilir mi bu adam bir değil iki çocuk verilir mi
baba olunca daha fazla evden uzaklaştı deniyor ee zaten adam sorumluluk sevmiyor sen bu adama dünyanın en büy ük sorumluluğunu yüklüyorsun
sonuç hem evde hem işte çalışan hem annelik hem kötü işlerde çalışan birde dır dır dinleyen kadın
arkadaşların dediği gibi boşanırım daha iyi bir hayatım olur hiç değilse dırdır dinlemem borç kapamam sadece kazandığımı çocuğuma ve kendime veririm neyse

Bu kişi kardeşin annen ablan olsa da mı acımazsın

Kesinlikle acimam çünkü bu bir anlık gaflet yada hata değil. Bu insan bu yaşam şeklini benimsemiş. Bir ay degil, bir yil degil ki. Kac yildir boyle yasiyor bir de 2 cocuk yapmis. Demekki bu acidan besleniyor. Allah korusun kardesimin basina boyle birsey gelse, yillarca kimseyi dinlemeyip bu yasantiya devam etse, ona maddi destek vs olurum ama yüzüne karsi derim, sen bu sonu kendin hazirladin diye.

Bu kadın, kendisine bunların yapılmasına müsade etmiş. Hala da ediyor. Ya sızlanmayacak bu saatten sonra, ya da boşayacak bu adamı, çalışıp 2 çocuğuna bakacak. Başka oluru kalmamış bu işin.

Bence kadın boşansa krallar gibi yaşar. Zaten ortada bi erkekte yok.. Ben böyle yaşar giderim diyosa da yaşasın madem.. Kocasının arabasını yenilesin, kart borçlarını ödesin çünkü adam nasıl para harcayacak yoksa bide çalışmasın evin direği yazık okutsun eşini..

Bu hikayede kadin gerekirse cocuklarina yedirmez ama kocisini doyurur. Cocuklarini eksik buyutur. Kompleksli ve ezik buyutur. Ona buna ezdirir. Ama kocisi omru boyunca arabalarla gezer tozar. Sonra da ay kocisim cok yakisikli cok karizmatik arabasi da var yuksek lisans mezunu hem diye ona buna hava atar. Omru boyunca arada az biraz uzulse de mutlu mesut yasar. Hele ki burda ki yorumlardan sonra kocasina ne kadar asik oldugunu bir daha anlar. Arada uzuldugu zamanlarda da kaderimde bu varmis. Allah bana bu derdi verdi cekmek zorundayim diye kendini kandirir biraz daha.

Kader diyip gec sen de kardes. Bu kadar darbeye akillanmayan kadina sen nasil yardim edebilirsin ki ?

en yakınımızın başına gelse dilim döndüğünce hatasını göstermeye çalışır olmadı boşanması için ikna etmeye çalışırdım.
ancak bu tip kadınların çoğu eşlerinden kolay kolay vazgeçmezler.
çocuk var,madddi zorluklar var vs. derler yine d ebu asalak adamları defetmezler.
yakınımda var benzeri.daha da vahimi ağır alkolik kocası olan bir kadın.adam çalışmıyor tabiki de.
arkadaşım bir kere bile boşanma kelimesini ağzına almadı.
şimdi çok şaşıracaksınız kadına aileden yüklü kalan paralar var.onları yiyorlar daha doğrusu adama yediriyor da boşanayım demiyor.
tabi bu uç örnek.
senin örneğindeki gibi maddi imkanı olmayan kadınlar için boşanmayı telaffuz etmek daha da zor geliyor gibi.
ama böyle de borç batağındalar.
ayrıca o adam iflah olmaz.boşuna beklemesin arkadaşın.
sorumsuz bir erkek kolay kolay düzelmez.kadına karşı en ufak bir acıması yokmuş baksana.
kendi yatıp arabalarda gezip,çocuğu hastayken dışarda yemek filan yiyen bi adama ne denilebilir ki?
arkadaşının aile destesteği var ise arkasında ve boşanmaya cesaret edebilirse boşansın.
durduğu hata.
ömrünün kalanını da bu vicdansız sorumsuz asalakla geçirmesin.
boşanma konusunda fikri ne ?
biliyosun bi de en son raddede boşanmamak için kadınlarımız ama ben eşimi seviyorum diyebiliyor.
kk da görüyoruz.
senin arkadaşın ne duygularda acaba?

valla erkeklerin hangisi böyle deyilkiiiii bekar kizlar evlenince bir elleri yagda balda yasariz saniyor ama öyle deyillll
eski erkeklermis kadini alinca yillarca calisip bakann simdikiler bende calisirim karimda diyorrr
ama kadin ev cocuk is arada eziliyor adam okur arabada var ilerde bu kadinida begenmez yeni bir citir bulurrrr
bence kadin önce kendini gelistirmeye okumaya calisin evet cocuk var benimde seninde diye sorumlulugu ikiye bölmeli yoksa erkek sorumluuk almazz erkeklere cocuk gibi ögreteceksin yoksa kadinin üstünden inmezler para ev cocuk ömrünü öyle harcarlar komsum yillarca böyle yasadi simdi esi bosadi kadinin yasi 40 adam demis citir zayif kadin alacam cok bakimsizsin demis 25 yasinda bir kizlar cikiyormusssss
önce kendim demeyi bir kadin ne zaman ögrenirse o zaman eside cocuklarida kadina saygi duyuyur yoksa ömür boyu ezilir gidersinn

canım sen daha güzel özelteyivermişsin.
ben de aynen senin gibi düşünüyorum.
bak aşağıdaki yorumumda bi arkadaşımdan bahsediyorum ya benim arkadaş ta aynen senin yazdığın gibi diyor, "Allah bana bu derdi verdi çekmek zorundayım,mükafatını da verecektir".
hastalıklı bir düşünce ve beni çileden çıkarıyor açıkcası.
bu tip kadınlar çilelerine aşık oluyolar resmen.
yeri geliyor çocuklarını harcıyolar da adama kıyamıyolar.
tabi bu konudaki kadını tam olarak tanımıyoruz genel yorumlar benimkisi ama
ben dibimdeki örnekten yola çıkarak böyle düşünüyorum.
kadının çekmediği çile kalmadı,bütün parasını yediriyor,türlü işkence görüyor da boşanmalıyım demiyor.
ne tür bir beyin tutulmasıysa artık.

Kadin bu adam yokken daha rahat geçinir.zaten adama bakıyor ayrılsin kurtulsun.sonucta adam üniversite ayağına kadını somuruyor kredide çekmiş calismiyor keyfi yiyor parasini. Çoluk çocuk kadını bir damla düşünmüyor. Bencil yıkıcı bir adam. Sırf erkek olsun başında diye evli kalmasın.kalicaksada burda sormayın napsin diye.gorunen koy kılavuz istemez bu evlilik değil zaten

Bazi kadinlarda poktan da olsa yeter ki bi kocam olsun mantigi vardır. .

Kadın 2 Yüksekokul bitirdi. Mesleği de var da nasip mi dersin bilemem bence kendine zaman ayırmadığından adam akıllı iş bile arayamadı. Bugün istese lisans da bitirir yüksek de yapar hem de devlet üniversitesinden

daha ne süper kadin denir bunaaaa adama handini bildirsinnn ya sorumlugu almayi ögrentsin adama yadaaaaa
kendi bilir amaaaa
kendine baksin kisaca hayat kimse icin harcanmaya degmezzzz
yazik üzüldüm inannn

Benim ailemde ve çevremde aynen böyle adamlar vardı sonuçları yazıyorum annem : boşandı şimdi kendi parası ile evi var yazlığı var 15 yılın sonunda. Teyzem : boşandı şimdi kendi parası ile evi var kızını evlendirdi. Halam : boşandı arabası var yazlık aldı her yıl 1 ülkeye tatile gidiyor .. Nasıl mı oldu bunlar ? Çünkü bir asalak yok hayatlarında çalışıp biriktirip ev kredisi araba kredisi alıp ödediler çocuklarına baktılar ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…